Jocuri pentru telefon care te vor tine cu sufletul la gura

Jocuri pentru telefon care te vor tine cu sufletul la gura

0 Shares
0
0
0

Cauti jocuri care sa iti ofere adrenalina? Iata o lista care sa iti ofere inspiratie:

Among Us

Among Us s-a impus ca fiind jocul fenomen al anului 2020 cu conceptul sau inspirat de varcolaci. Printre membrii echipajului tau se afla unul sau mai multi impostori care intentioneaza sa iti saboteze nava si sa elimine toti membrii echipajului cu cea mai mare discretie.

Ceilalti jucatori trebuie sa indeplineasca o serie de sarcini sau sa ii elimine in mod judicios pe cei pe care ii considera impostori. Dar atentie. Impostorii pot fi strategi isteti si va pot intoarce unul impotriva celuilalt fara a atrage suspiciuni din partea grupului. Printre noi promite cateva rasete bune dar si unele resentimente intre prieteni, daca te injunghie pe la spate!

Vei descoperi ca iti este foarte greu sa iesi din acest joc si de aceea, la un momentdat bateria telefonului isi va pierde din autonomie. Cand se intampla asta, apeleaza la inlocuire baterie iPhone.

Genshin Impact

Genshin Impact s-a adresat unui numar foarte mare de jucatori in 2020, oferind o aventura fantastica frumoasa, cu o grafica foarte placuta, profitand bine de potentialul smartphone-urilor noastre care au devenit, in timp, adevarate console portabile.

Pregateste-te pentru ore intregi de explorare si lupta presarate cu misiuni secundare. Genshin Impact are un mod de a prinde jucatorii si asta pentru cea mai mare placere a noastra. Nu degeaba a fost comparat de mai multe ori cu The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Antiyoy

In spatele graficii sale simpliste, Antiyoy ascunde un joc de strategie turn-based complex si profund. Regulile sunt simplu de asimilat: aveti sateni, lancieri, ferme si turnuri de aparare. Trebuie sa va extindeti teritoriul cu ajutorul colonistilor pentru a castiga mai multi bani si pentru a recruta noi unitati pentru a va ataca in cele din urma adversarii.

Shin Megami Tensei

Shin Megami Tensei este una dintre cele mai vechi si mai respectate serii de RPG-uri din Japonia, desi in Europa este un pic mai confidentiala. In tara noastra, este cunoscut mai ales pentru seria Persona, care este un spin-off.

Aici, te poti angaja in lupte pe rand cu numerosi monstri din legendele si miturile lumii, pe care ii poti adauga la echipa ta prin negociere. Odata ajunsi in buzunarul tau, ii poti imbina pentru a le imbunatati abilitatile si a baga in buzunar monstri din ce in ce mai puternici.

The Battle of Polytopia

Anglofobii sa se abtina! The Battle of Polytopia este un joc de strategie/management pe rand in pixel-art, in intregime in limba engleza. Alege-ti tribul (fiecare cu abilitati diferite), dezvolta noi tehnologii si pleaca sa explorezi lumea, sa colectezi resurse, sa colonizezi noi popoare si sa te lupti cu cele mai ostile. Toate acestea in 30 de ture.

Total War Battles: Kingdom

Total War Battles: Kingdom este primul joc Android bazat pe popularul joc de management si tactica Total War. Titlul este la fel de complet ca si omologul sau pentru PC. Trebuie sa folosesti strategia, desigur, dar si diplomatia.

Pentru acest episod, perioada istorica aleasa este Evul Mediu, mai precis chiar inainte de anul 1000. Scopul este de a-ti repara castelul si de a construi un imperiu prin explorare, resurse si invazie. Un mic plus, dar nu cel mai mic, jocul este cross-platform, asa ca poti juca impotriva prietenilor tai pecare ii ai.

 

0 Shares
You May Also Like