Aplicatii de design grafic pentru smartphone

Aplicatii de design grafic pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt dispozitivele pe care le folosim in viata de zi cu zi in diferite scopuri. A trecut demult vremea in care foloseam telefoanele doar pentru comunicare. Acum, cu un telefon mobil Samsung, cu un dispozitiv iPhone sau cu un smartphone performant, putem face practic orice.

Exista o multime de aplicatii care pot fi instalate atat pe telefoane Android cat si pe dispozitivele iPhone, iar unii utilizatori folosesc in diferite scopuri dispozitivele. Unii utilizatori au nevoie de diferite aplicatii de design grafic printre altele, iar acestea pot fi instalate atat pe un telefon Samsung, cat si pe un telefon Huawei, iPhone si nu numai.

Cu mii de aplicatii de design grafic in curs de dezvoltare in fiecare an, alegerea celei mai bune aplicatii pentru dispozitivul Android sau iOS poate fi o sarcina descurajanta. Pentru a va simplifica munca, am selectat cu atentie cele mai bune aplicatii de design grafic pentr telefoanele Android si pentru iPhone.

Adobe Photoshop Express

Nu exista capat de inovatie si creativitate cand vine vorba de Adobe Photoshop Express. Aceasta aplicatie gratuita de design grafic este compatibila atat cu dispozitivele Android cat si cu cele iOS si ofera posibilitati infinite.

Cu Photoshop Express puteti vizualiza, selecta si realiza modificari rapide si usoare ale fotografiilor, precum si colaje intr-o singur atingere. In plus, puteti aplica filtre (aspect), decupati, redimensionati si faceti ajustarile necesare fotografiilor.

Unele functii sunt totusi limitate in Android in comparatie cu iOS. In iOS, de exemplu, puteti crea meme si afise adaugand stiluri de text, corectati problemele obiectivului, puteti aplica un efect incetosat fotografiilor si trimiteti fisiere PSD la Adobe Photoshop.

Adobe Illustrator Draw

Disponibil pe Google Play si Apple AppStore, Adobe Illustrator Draw este una dintre cele mai bune aplicatii de design grafic create vreodata. Cu aceasta aplicatie, va puteti transforma imaginatia in lucrari de arta de calitate in timp ce sunteti in miscare.

Aplicatia vine cu o multitudine de instrumente si caracteristici de desen vector, care sunt incorporate intr-o interfata simpla si cu aspect bun. Cu aplicatia Illustrator Draw, puteti captura forme inspiratoare folosind dispozitivul iOS sau Android si apoi le puteti transfera pe panza dvs. Draw ca schite pentru compozitia dvs.

Uimitor, puteti schita imagini 3D in 2D gratie graficelor de perspectiva si graficului incorporat. Mai mult, puteti lucra cu straturi si puteti salva opera de arta vectoriala pentru sarcini viitoare.

Autodesk Sketchbook

Daca doriti sa aduceti ideile in realitate, atunci aplicatia Sketchbook este aplicatia ideala pentru dvs. La fel ca majoritatea aplicatiilor decente, este disponibila in Google Play si Apple AppStore. Aceasta aplicatie va permite sa creati lucrari de arta complet finisate din schite conceptuale in cateva minute.

Aplicatia vine cu instrumente simple de selectie, ghiduri de perspectiva personalizate, perii nelimitate, rigle reglabile complet, si ghiduri de elipsa pentru desenarea cu precizie.

Interfata este de asemenea, destul de decenta, ceea ce face usor de lucrat cu aplicatia. Puteti face atat de multe lucruri cu aceasta aplicatie, inclusiv crearea de animatii simple.

Infinite Painter

Proiectata de Infinite Studio, Infinite Painter este una dintre cele mai bune aplicatii de design grafic pentru dispozitivele Android si iOS. Aceasta aplicatie grafica vectoriala va permite sa creati imagini 3D cu cinci ghiduri de perspectiva diferite.

Aplicatia vine cu peste 160 de perii superioare care interactioneaza perfect cu texturile de hartie. De asemenea, puteti lucra cu patru tipuri de simetrie si puteti transforma mai multe straturi in acelasi timp.

Alte caracteristici fantastice includ instrumentul de transformare, instrument de lichidare, instrumente de model, moduri de amestec Photoshop si instrumente de selectie. Va veti bucura de asemenea, de o interfata simplificata, bine organizata pentru acces rapid la instrumente.

Acestea sunt asadar cateva aplicatii de design grafic pe care le puteti instala oricand pe un smartphone, indiferent ca detineti un dispozitiv iPhone, un telefon mobil Samsung sau un alt telefon Android.

0 Shares
You May Also Like