Cele mai bune aplicatii mobile pentru decorarea gradinii tale

Cele mai bune aplicatii mobile pentru decorarea gradinii tale

0 Shares
0
0
0

Daca te gandesti sa iti schimbi gradina, iata cateva dintre cele mai bune aplicatii pentru decorarea gradinilor pe care nu te poti opri sa le incerci.

Daca iti place decorarea gradinii si te gandesti sa oferi un aer nou gradinii casei tale, astazi vom vorbi despre cateva aplicatii mobile pentru a decora gradinile care pot fi cele mai utile si pot contribui cu multe idei.

PRO Landscape Companion este prima aplicatie de design de gradina si peisaj pentru tablete iPad si Android. Aplicatia permite sa creezi instantaneu si impresionant diferite modele de peisaj de pe propria tableta. Aceasta aplicatie este disponibila gratuit pentru tabletele iPad si Android.

Plantsss este o aplicatie care poate fi foarte utila pentru a decora gradinile. Aplicatia poate ajuta sa alegi plantele care sunt cele mai potrivite pentru gradina ta, in functie de locul si clima.

Cei care aleg plantele doar pentru estetica lor, trebuie sa tina cont de faptul ca, daca plantele alese pentru decorarea gradinii nu sunt cele mai potrivite pentru spatiu sau pentru clima in special, gradina nu va dura prea mult. Daca ai nevoie de un cablu de date telefon, acceseaza linkul.

Aplicatia, disponibila pentru Android si iOS, pe langa faptul ca te ajuta sa alegi cele mai bune plante, iti ofera, de asemenea, informatii despre cum sa ai grija de ele in cel mai bun mod, deoarece are o biblioteca virtuala cu inforamare despre toate tipurile de plante.

Plantsss a fost proiectat de Max Delporte si a fost deja selectat printre cele mai bune aplicatii din App Store. Are un design frumos si intuitiv, iar functiile sale sunt foarte utile.

Acesta utilizeaza geolocalizarea pentru a recunoaste speciile de plante adecvate climei si locatiei si, in plus, le imparte in diferite categorii de plante, care, la randul lor, sunt clasificate in functie de frunzisul, florile sau fructele lor.

Garden Designer este o aplicatie pentru iPad, care poate fi, de asemenea, cea mai utila pentru decorarea gradinilor. Acesta serveste pentru gradina si design peisagistic, astfel incat, in ea, poti planifica modul in care gradina ideala va fi intr-un mod simplu si foarte vizual.

Este foarte simplu de utilizat, deoarece trebuie doar sa tragi si sa fixezi diferitele elemente. Are mai mult de 600 de unic pe care le poti utiliza pentru planul de decorare al gradinii, iti permite sa schimbi culorile intr-un mod foarte simplu pentru orice planta sau obiect etc.

LikeThat Garden poate fi o aplicatie foarte utila pentru a schimba decorarea gradinii tale. Este o aplicatie de cautare vizuala care permite sa faci fotografii pentru a identifica florile.

Astfel, poti utiliza camera telefonului mobil pentru a gasi o floare si primesti instantaneu rezultatele acestei flori similare care inspira, care ofera idei si informatii utile. In acest fel, aici ai acces la mii de imagini de inalta rezolutie ale diferitelor specii de flori in aceeasi aplicatie.

LikeThat Garden, poti efectua urmatoarele actiuni:

  • Gasesti instantaneu flori si plante atractive
  • Explorezi si descoperi flori care pot fi ideale pentru casa si gradina
  • Aflii cum sa ai grija de flori si plante in cel mai potrivit mod
0 Shares
You May Also Like