Cele mai bune aplicatii pentru Android

Cele mai bune aplicatii pentru Android

0 Shares
0
0
0

Iata cateva aplicatii pe care iti recomandam sa le instalezi pentru a-ti face munca mai usoara. Pentru ca telefonul sa ramana protejat, recomandam huse iPhone.

Office-Suite

Un smartphone nu este doar divertisment, filme si fotografii, ci si functioneaza. Exista o aplicatie universala pentru o munca de succes si confortabila – OfficeSuite. Acesta contine o serie de rutine cu care utilizatorul are intotdeauna posibilitatea de a vizualiza, edita rapid sau tipari fisiere in editoarele Office standard Power Point, Word sau Excel.

Unicitatea programului sta in capacitatile sale. Utilitarul accepta mai mult de zece formate populare de fisiere text, tabele sau prezentari. Exista, de asemenea, acces la partajarea de fisiere prin cloud.

Aplicatia este foarte practica si utila, deoarece utilizatorul are acces la fisierele necesare in orice moment si le poate edita fara un computer.

Viber

Nu se poate fara comunicare. Aceasta aplicatie este una dintre cele mai bune din nisa sa. Ofera posibilitatea de a trimite mesaje instant, fisiere, apeluri sau apeluri video oriunde in lume si toate acestea sunt complet gratuite.

Pentru a utiliza toate functiile, trebuie doar sa descarcati aplicatia gratuita si sa comunicati cu prietenii care folosesc si Viber. Programul extrage automat numerele din notebook in contactele aplicatiei, astfel incat utilizatorul nu trebuie sa caute numarul dorit.

Programul este distribuit gratuit, dar unele suplimente sunt aplicatii cu plata, de exemplu autocolante sau taxe de conexiune pentru apeluri internationale – Viber Out. Discutarea cu prietenii este usoara cu aplicatia din aplicatie.

Pocket

In graba zilnica, nu exista intotdeauna suficient timp pentru a citi articolul care va place. Vreau sa-l salvez si sa-l citesc mai tarziu. Pocket devine un ajutor indispensabil in rezolvarea acestei probleme. Acest utilitar permite utilizatorului sa salveze materialul dorit in orice moment si sa il vizualizeze ulterior pe un smartphone sau computer.

Acest lucru este convenabil deoarece aplicatia va permite sa sincronizati informatiile stocate pe diferite dispozitive din acelasi cont. Fisierele salvate pot fi sortate convenabil cu etichete. Si puteti vizualiza aceste fisiere fara a va conecta la internet.

Google Drive

Acum puteti stoca giga de fisiere in cloud si puteti avea intotdeauna acces la ele. Aplicatia va permite sa stocati pana la 15 GB de informatii in cloud. Tot ce aveti nevoie este o conexiune la internet pentru a descarca, vizualiza sau edita fisierul salvat. Editarea este posibila si in modul offline; pentru aceasta trebuie sa faceti anumite setari.

Utilizatorul poate utiliza setarile de acces pentru a partaja fisiere cu oricine are linkul corespunzator. Gata cu trimiterea fisierelor – doar copiati linkul si trimiteti-l unui prieten.

Este convenabil si necesar de utilizat; sute de fisiere sunt intotdeauna la indemana.

Google Traducere

Mare traducator si unic. Rapid, convenabil, cu o baza de cunostinte imensa, accepta peste 60 de limbi, reproduce pronuntia in timpul traducerii. Permite traducerea diferitelor cuvinte, fraze si texte din rusa in engleza si invers, tinand cont de final si majuscule si minuscule.

Posibilitatea diferitelor metode de introducere este practica.

Pentru a traduce un text, il puteti imprima manual, vorbi sau face o fotografie si il puteti recunoaste. Aici este usor de tradus cantitati mari de text, ceea ce nu se poate spune despre versiunea computerului.

0 Shares
You May Also Like