Ce avantaje si dezavantaje au castile bluetooth?

Ce avantaje si dezavantaje au castile bluetooth?

0 Shares
0
0
0

Muzica joaca un rol major in viata noastra, avem nevoie de ea atunci cand conducem dintr-o locatie in alta, cand pregatim cina sau ne desfasuram treburile prin casa, chiar avem nevoie de ea pentru a ne ajuta sa ne relaxam in cada sau pentru a ne distra oaspetii la cina. Dar, uneori, oamenii din jurul nostru nu sunt prea pregatiti a asculta aceiasi muzica pe care o ascultam noi.

De exemplu, la antrenamentul de la sala este necesar un stil de muzica diferit, un motivator personal care este transmis in flux, nu printr-un sistem stereo, ci prin utilizarea castilor.

Castile sunt in general folosite de catre cei care merg la antrnament la sala, de catre cei care alearga in parc sau de catre cei care se plimba pe jos si nu numai. Castile sunt cele mai potrivite accesorii pentru aceste persoane, iar aici se da o mare batalie intre casca bluetooth si casca cu fir (non Bluetooth).

Cel mai mare avantaj al unei casti Bluetooth este confortul sau, dat fiind faptul ca nu exista fire care sa se incurce si sa perturbe sesiunile de redare a muzicii si nici nu exista cabluri inestetice care sa stea ataranate pe langa gat.

O casca bluetooth are insa si multe alte avantaje, dar si unele dezavantaje destul de importante, asa ca merita sa cititi pana la final, pentru a va putea crea in cele din urma o parere despre acestea.

Pot fi utilizate la distanta de telefon

Cu totii suntem constienti de castile cu fir care va limiteaza mobilitatea. De asemenea, stim cu totii ca acele casti fara fir ofera o raza de miscare de 8-9 metri distanta fata de smartphone (cel putin), deci merita luate in considerare. Pur si simplu, va puteti lasa smartphone-ul in dormitor si sa faceti curatenie in celelalte incaperi ale locuintei, si veti putea asculta fara probleme muzica in casti.

Amplificati controlul

Majoritatea castilor fara fir sunt echipate cu comenzi suplimentare, cum ar fi butoane de reglare a volumului, precum si panouri pentru a controla alegerea melodiei. O plimbare prin parc cu casti fara fir va permite sa va eliberati mainile, sa sariti printre melodiile care nu va plac, dar si sa faceti alte lucruri in acelasi timp.

Conectare rapida

O alta super caracteristica a tehnologiei castilor fara fir este ca Bluetooth poate fi deconectat si conectat fara a schimba fizic un cablu. Un click al unui buton va conecteaza la un dispozitiv nou in cateva secunde – fara probleme, fara fire incurcate sau conexiuni jack auxiliare.

Ridica stilul

In timp ce stilul si designul nu ar trebui sa defineasca ce fel de casti achizitionati, aspectul general cu siguranta are un mare merit in alegerea castilor bluetooth care sunt mult mai elegante decat castile cu fir, iar din acest motiv, din ce in ce mai multi utilizatori aleg sa isi indrepte atentia spre ele.

Asadar, in mare parte acestea sunt cele mai importante avantaje pe care le poate avea o casca bluetooth, asa ca in mod evident merita sa luati in considerare achizitia uneia, sau a unui set de casti bluetooth, pentru a asculta muzica preferata.

Cu siguranta insa, trebuie sa cunoasteti si dezavantajele, iar aici mentionam in primul rand pretul mai mare decat al castilor cu fir, iar pentru cei care au un buget foarte mic la dispozitie, cu siguranta acest lucru conteaza foarte mult.

Apoi, castile bluetooth trebuie sa fie puse la incarcat. Practic, atunci cand nu mai au baterie nu mai pot fi utilizate, iar acesta poate fi un real dezavantaj pentru cei care isi doresc astfel de accesorii.

0 Shares
You May Also Like