Lucruri care ti s-au spus despre asigurari de viata

Lucruri care ti s-au spus despre asigurari de viata

0 Shares
0
0
0

Legendele urbane care nu stiu de unde au venit sau de ce, fiind false, trec din viu grai: ca daca angajarea unei asigurari de incredere inseamna sa arunci banii, ca daca traiesti singur nu ai nevoie de una, ca daca banca o face ieftina… De la specialistul in asigurari de viata, le respingem unul cate unul si explicam de ce nu sunt adevarate. Incepem cu cea mai nebuna afirmatie: aruncarea banilor pe fereastra!

 1. Asigurarea de viata este un transportator de bani, ce bine va face daca mori?

Desigur, daca nu mai sunteti acolo, nu puteti beneficia de colectarea politei. Dar cum ramane cu cei care raman? Datorita asigurarii de viata, a ta familie va putea face fata cheltuielilor obisnuite chiar si fara contributia pe care venitul tau ar trebui sa o presupuna. Ne gandim la familie, cea mai completa protectie este oferita de asigurarea de viata a familiei, care nu are nimic de-a face cu un transfer de bani: este ieftina, aproape ca nici nu o simti, lunar.

Dar nu trebuie sa luam in considerare doar moartea. Acoperirea persoanelor cu handicap este, de asemenea, foarte importanta. Daca ti se intampla ceva care te impiedica sa lucrezi, vei fi beneficiarul politei si acesti bani te vor ajuta sa iti mentii stilul de viata.

 

 1. Numai decesul si dizabilitatea? Acoperirile sunt foarte limitate, nu merita!

Cel care v-a explicat acest lucru nu stie nimic despre cat de benefica este o asigurare. Uitati-va la tot ceea ce include asigurarea de viata, pe langa deces si invaliditate:

 • Consiliere profesionala pentru persoanele cu dizabilitati dobandite pentru a contribui la integrarea lor in comunitate.
 • Consiliere psihologica pentru rudele de gradul I in caz de deces.
 • Avans de 10% din capitalul decesului, bani pentru inmormantare
 • Avansul de capital pentru a face fata impozitului pe mostenire, astfel incat sa nu va aflati in situatiile date, cum ar fi cele ale unor oameni care au ajuns ruinati de faptul ca trebuie sa plateasca acest impozit.
 1. Daca locuiti singur, nu aveti nevoie de asigurare deloc. Investeste-ti banii in ceva mai util

Daca locuiti singur si aveti doar veniturile dvs., cu atat mai mult motiv pentru a va asigura viitorul. Exista o asigurare de viata pe piata care inmulteste cu cinci capitalul in caz de invaliditate absoluta si permanenta. Daca dintr-un anumit motiv nu te-ai putea intoarce la munca, ai avea resursele economice care ti-ar garanta linistea sufleteasca.

 

 1. La semnarea unei ipoteci, trebuie sa incheiati si o asigurare de viata la banca

Fals, foarte fals. Noua lege a creditelor ipotecare prevede ca clientul nu este obligat sa incheie o asigurare de viata la banca cu care semneaza. Nu mai este legata de asigurarea de viata ipotecara, alege cu cine contractati fiecare produs. De fapt, nici macar nu este obligatoriu sa va abonati la acest tip de polita atunci cand iei un credit ipotecar.

 1. Banca iti poate oferi ipoteca + pachetul de asigurare la un pret mai accesibil decat asiguratorii

Nimic nu ar putea fi mai departe de adevar! Bancile va percep cu 48% mai mult pentru asigurarea de viata – in medie – decat un asigurator specializat. Mai mult, daca in prezent aveti asigurare de viata legata de ipoteca si decideti sa o schimbati, puteti chiar sa economisiti. OVB Romania sanatate este locul in care vei gasi mai multe tipuri de asigurari.

 1. Pentru a incheia o asigurare de viata trebuie sa treceti un examen medical foarte complet

Daca prin “analiza medicala foarte completa” inseamna completarea unui simplu chestionar… Deci, da.

 1. Daca practicati sporturi de aventura nu vor dori sa faca asigurare de viata

Fals si acest lucru. Daca esti un iubitor de calatorii, practice des diverse sporturi, motociclete etc… Cu asigurarea de viata veti fi mai mult decat protejati: Poate include practica de planorism, alpinism, canion, box, scufundari sportive, cadere libera, ciclism, alpinism, schi, culturism, hochei, parasutism, rugby, trekking… si multe alte activitati ale celor care va ajuta sa descarcati adrenalina.

 1. Asigurarea de viata este pentru persoanele de varsta mijlocie

Este adevarat ca grupa de varsta in care mai multe persoane incheie o asigurare de viata este cuprinsa intre 30 si 50 de ani. Dar nimic nu te impiedica sa o gestionezi mai devreme sau mai tarziu. Daca aveti intre 18 si 60 de ani, ati putea fi, de asemenea, interesat. Contactati agentul in asigurari si va va explica de ce.

 1. Asigurarea online te impiedica sa contractezi o asigurare de viata cu capital mare

Se poate vorbi despre orice. Explica-ti cazul si expertii il vor studia pentru a defini care este cel mai bun mod de a face acest lucru, astfel incat sa poti avea si asigurarea de viata, la preturi extrem de bune si fara multe batai de cap. Asigurarea de viata are multiple beneficia, solicita detalii, contactand expertul in domeniu!

 

 

0 Shares
You May Also Like