Ce sunt NFT-urile Revulution

Ce sunt NFT-urile Revulution si de ce atata zarva pe acest subiect?

0 Shares
0
0
0

Multi inovatori incearca sa foloseasca superioritatea tehnologiei emergente pentru a oferi noi solutii la problemele in curs, deoarece multe initiative noi prind viata odata cu progresul tehnologiei blockchain.

Revuto a fost dezvoltat ca raspuns la cererea pentru o solutie de gestionare a abonamentului mobil care sa permita utilizatorilor sa se aboneze la serviciile lor preferate cu libertatea de a anula in orice moment. Furnizorii de servicii incearca sa faca procesul de anulare cat mai plictisitor posibil, deoarece nu doresc sa anulati planurile de membru. In esenta, Revuto simplifica abonamentul si anularea planurilor.

Ce este Revuto?

O platforma bazata pe Cardano numita Revuto intentioneaza sa ofere utilizatorilor sai o solutie unica pentru toate nevoile pe care abonamentul lor le implica. Utilizatorii pot aproba, bloca sau amana rapid platile pentru orice serviciu care utilizeaza site-ul.

Utilizatorii platformei Revuto sunt protejati de orice taxe neplacute care pot fi platite daca nu pot anula un plan de membru imediat ce acesta este stabilit. Utilizatorii Revuto isi pot automatiza abonamentele, astfel incat sa le poata gestiona pur si simplu, chiar daca uita. Aspectele financiare descentralizate (DeFi) ale platformei Revuto ofera, de asemenea, clientilor o valoare mai mare.

Utilizatorii pot beneficia de bunuri precum micro-creditare, staking, provizioane de lichiditate si multe altele cu aceste solutii DeFi. Deoarece este planificat sa accepte mai multe cazuri de utilizare in viitorul apropiat, Revuto intentioneaza sa fie mai mult decat un simplu software de gestionare a abonamentelor.

Cum functioneaza Revuto?

Revuto este sustinut de o aplicatie care reuneste toate caracteristicile proiectului intr-un singur loc. Utilizatorii pot gasi pretul complet pentru majoritatea furnizorilor de servicii, cum ar fi Netflix, Shopify, Adobe si altii, intr-o singura locatie daca doresc sa foloseasca platforma Revuto pentru a-si gestiona abonamentele. Exista si alte categorii pe pagina de abonament, printre care TV, Cloud, Educatie si Business.

Puteti folosi Revuto cu cardul dvs. de credit pentru a „Aproba” sau „Bloca” abonamentul la alegere oricand doriti. Companiile ar putea folosi API-ul Revuto pentru a facilita gestionarea abonamentelor clientilor lor.

Jetonul Revuto (REVU)

Jetonul Revuto (REVU).

Tokenurile REVU, un token Cardano nativ care poate fi folosit pentru a plati taxele de membru si poate fi folosit si in ofertele DeFi ale platformei, vor alimenta platforma Revuto. Recompensele sunt acordate in REVU, iar proprietarii de jetoane pot lua parte la guvernarea platformei.

In ceea ce priveste tokenomia (economia tokenurilor), Revuto intentioneaza sa rascumpere jetoane REVU pentru pana la 40% din banii obtinuti prin comisioane de tranzactie si comisioane DeFi.

Parteneriate

Platforma Revuto se bucura de mult sprijin din partea comunitatii. Acest lucru il putem observa prin parteneriatele create inca de la inceputul lor. Unele dintre acestea sunt:

  • Chainlink
  • io
  • KuCoin
  • Cardax
  • BitMart

Cel mai recent parteneriat este cu CardaHub, cu care vor lansa un proiect NFT miercuri, 13 iulie.

Ce este Proiectul Revulution NFT?

Potrivit celui mai recent anunt al Revuto, un nou proiect NFT care ar „REVUlutiona” modul in care oamenii se aboneaza la servicii va intra in vigoare in aceasta miercuri, 13 iulie 2022. Proiectul lor NFT permite utilizatorilor sa se aboneze la orice serviciu pentru orice perioada de timp si chiar vinde perioadele de membru neutilizate altor persoane.

Cu cateva saptamani inainte de anunt, platforma a facut echipa cu CardaHub pentru a introduce piata sa Revuto NFT. Vanzarea NFT-urilor este programata sa inceapa pe 13 iulie.

De la infiintare, Revuto a dominat piata abonamentelor, asistandu-si utilizatorii sa gestioneze cu usurinta mai multe abonamente si sa economiseasca bani. Chiar si cu gestionarea inovatoare a abonamentului digital, platforma si-a imbunatatit serviciile prin gasirea de noi metode de a-si asista utilizatorii.

Cel mai recent proiect NFT este o ilustrare fantastica a inovatiei continue a Revuto, care simplifica gestionarea abonamentelor de catre utilizatori. Prin REVUlution NFT, sunt incluse abonamentele digitale pe viata la Spotify si Netflix. Inspiratia NFT-urilor a venit din faptul ca majoritatea abonatilor au ales abonamente pe termen lung, deoarece acestea sunt mai accesibile si mai eficiente in timp. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, aceste abonamente sunt folosite doar partial.

De exemplu, un utilizator ar putea plati pentru un abonament Netflix timp de un an si apoi poate decide ca nu mai vrea sa-l foloseasca dupa sase luni. Din pacate, serviciul de abonament nu va va reduce taxa si nu va va oferi o rambursare pentru portiunile neutilizate in astfel de situatii. In schimb, veti fi fortat sa va pastrati abonamentele pana cand acestea expira.

Aici intervine cel mai recent REVUlution NFT de la Revuto. Puteti castiga bani din abonamentele pe care nu le mai utilizati cu ajutorul NFT-urilor. De asemenea, puteti achizitiona orice abonament pentru orice perioada de timp cu o reducere. Valoarea NFT-ului achizitionat va fi intotdeauna mai mare decat timpul de abonament ramas. Din acest motiv, daca decideti sa nu mai utilizati abonamentul, puteti vinde NFT-ul unui alt utilizator, care il va putea folosi pana cand expira.

Cum functioneaza proiectul NFT

Cum functioneaza proiectul NFT?

Proiectul Revulution NFT al serviciilor de abonament pe care nu le mai utilizati a fost discutat pana acum si este probabil sa va intrebati cum se realizeaza toate acestea.

Pentru a se inscrie la acel serviciu, detinatorii de NFT vor primi un card de debit virtual Revuto. Cardul va fi completat de Revuto, simplificand gestionarea serviciului de abonament. Cardul virtual va continua sa fie completat de platforma pana cand nu mai este timp din abonament. NFT-ul va expira apoi, iar abonamentul sau proiectul NFT nu poate fi vandut din nou in acel moment.

Capacitatea de a vinde un NFT altor utilizatori va fi disponibila in situatiile in care o persoana a achizitionat un NFT, s-a bucurat de serviciile sale de abonament, dar in timp s-a saturat de serviciul de abonament. Utilizatorii care primesc in prezent NFT-uri vor primi acum si reincarcari. In plus, vor primi un nou card de debit virtual de utilizat pana la expirarea NFT.

Mai mult decat atat, cea mai buna caracteristica a acestui nou tip de NFT este ca utilizatorii vor avea acces si la un tablou de bord unde pot urmari NFT-urile si pot sti cat timp le mai ramane pana la expirare. Ca atare, vor putea reduce cheltuielile.

Concluzii

  • Revuto isi propune sa ofere utilizatorilor o solutie pentru toate nevoile pe care abonamentul lor le implica.
  • Revuto isi protejeaza utilizatorii de toate taxele neplacute care pot fi platite daca nu pot anula un abonament.
  • In parteneriat cu CardaHub, Revuto a anuntat lansarea proiectului lor NFT miercuri, 13 iulie.

Cu Revuto NFT, va puteti anula abonamentele in orice moment, fara pedepse sau sanctiuni.

0 Shares
You May Also Like
Ce este PancakeSwap?

Ce este PancakeSwap?

Ce este PancakeSwap? PancakeSwap este un schimb descentralizat care este construit pe Binance Smart Chain. Permite tranzactionarea cu…
Mai mult