Descoperă avantajele termostatelor inteligente

Descoperă avantajele termostatelor inteligente

0 Shares
0
0
0

Dacă plănuiți să instalați un termostat inteligent în casa dumneavoastră, este ideal să știți dacă avantajele depășesc costul acestuia. Termostatele inteligente sunt, o achiziție bună, deoarece oferă următoarele patru avantaje:

 

Învățarea automată a programului este principalul avantaj

 

Capacitatea unui termostat inteligent de a crea automat un program de răcire/încălzire este una dintre cele mai puternice caracteristici ale sale.

 

La instalare, un termostat inteligent începe să învețe modul în care familia dumneavoastră reglează constant temperatura pe parcursul zilei. După aproximativ o săptămână, termostatul va schimba temperatura în funcție de datele pe care le-a colectat. Odată ce programul este automatizat, sunteți scutit de problemele de a regla frecvent termostatul.

 

Pe lângă componenta de confort, configurarea unui program automat de răcire/încălzire vă poate ajuta să economisiți bani pe cheltuielile cu energia. În timpul zilei de lucru, de exemplu, dacă sunteți departe de casă, un termostat inteligent poate crește sau scădea automat temperatura pentru a economisi consumul de energie. Utilizarea mai redusă a sistemului de încălzire va duce la costurile lunare considerabil.

 

Unele termostate inteligente au senzori de mișcare sau de temperatură care pot fi plasați în diferite încăperi sau zone ale casei. Acești senzori furnizează date de temperatură termostatului principal pentru ca acesta să facă modificările necesare și să-și îmbunătățească algoritmii de programare.

 

Rapoarte privind consumul de energie

 

Pe lângă capacitatea sa de a învăța programul, un termostat inteligent poate oferi datele esențiale pentru a reduce cheltuielile lunare de energie. În aplicația asociată termostatului, este posibil să vedeți consumul lunar de energie al sistemului de încălzire și răcire al casei. De asemenea, puteți obține o estimare a facturii viitoare pe baza consumului curent de energie.

 

Aceste informații vă pot ajuta să vă reduceți și mai mult cheltuielile de energie.

 

Având în vedere că sumele tipice anuale pentru încălzire și răcire, reducerea consumului de energie al sistemului de încălzire ar putea duce la economii considerabile.

 

Notificări de serviciu în timp real

 

Ați uitat când ați schimbat ultima dată filtrul de aer? Nu sunteți sigur când să programați AC sau întreținerea cuptorului? Un termostat inteligent oferă soluțiile: vă poate trimite notificări automate atunci când sistemul dumneavoastră necesită întreținere sau reparații. În plus, multe termostate inteligente pot fi proiectate pentru a vă oferi actualizări frecvente sau alarme despre calitatea aerului din casă.

 

Acces la distanță

 

Un alt avantaj semnificativ al unui termostat inteligent este capacitatea sa de control de la distanță. Deoarece termostatul inteligent este conectat la WiFi-ul casei dumneavoastră, acesta poate fi controlat de aproape oriunde.

 

În cele din urmă, a avea mai mult control asupra termostatului vă va crește confortul.

 

De exemplu, să presupunem că plecați devreme de la serviciu într-o zi deosebit de friguroasă și vreți să vă întoarceți la o casă caldă. Pur și simplu lansați aplicația termostat pe smartphone pentru a crește temperatura. Când veți ajunge acasă, temperatura ideală va fi deja atinsă.

 

Descoperă termostate smart din gama Salus Controls  care vă vor asigura toate beneficiile menționate pentru a avea confortul ideal. Tehnologia inovativă a acestora face viața oamenilor mai eficientă și confortabilă!

 

0 Shares
You May Also Like