Cum poti pune instalatia in brazii de Craciun?

Cum poti pune instalatia in brazii de Craciun?

0 Shares
0
0
0

In mod normal, punem luminile bradului de Craciun intr-o spirala, intorcand bradul astfel incat sa arate foarte luminos. Daca doriti sa obtineti un rezultat surprinzator, va sfatuim ca distanta dintre fire sa fie de: 10 – 15 centimetri la brazii din interiorul casei.

Cum sunt plasate luminile de Craciun?

Cum sa asezati luminile in brad?

  1. Determinati de cate lumini veti avea nevoie…
  2. Verificati daca toate becurile functioneaza…
  3. Eliminati etichetele…
  4. Instalati o banda multipla in cel mai apropiat recipient…
  5. Conectati un cablu de extensie la banda de alimentare…
  6. Conectati primul set de lumini…
  7. Deplasati-va de la trunchi la varfurile ramurilor.

Cum se calculeaza metri de instalatie necesara pentru bradul de Craciun?

De cate lumini ai nevoie pentru Bradul de Craciun? 100 de lumini pe 30 cm de brad. Exemplu: Un brad de 1,80 m, os 180 cm/30 cm = 6 Pachete de extensii de lumini care sunt necesare. Atunci cand cumperi o instalatie perdea luminoasa va trebui sa stii si lungimea, dar si latimea.

Care este primul lucru care este plasat in bradul de Craciun?

Ca regula generala, de obicei punem mai intai cele mai mari piese (cele pe care vrem sa le scoatem in evidenta) in cele mai bune locuri si apoi umplem restul bradului cu cele mici.

Cand ar trebui sa se aprinda luminile de Craciun?

Programul de aprindere va merge de la 18:30. M la 11 p.m., cu exceptia zilelor speciale, cum ar fi Ajunul Craciunului, Revelionul.

Cate globuri sunt puse pe un brad de Craciun?

Adica, un brad de 1,50 metri inaltime ar necesita 31 de sfere, o stea de 15 centimetri, 7,6 metri de beteala si 4,7 metri de lumini. Pe de alta parte, pentru unul de 1,80 m ar fi necesare: 37 de sfere, o stea de 18 centimetri, 9,2 metri de beteala si 5,7 metri de lumini.

Cat valoreaza un brad de Craciun?

Costul unui brad cat si al ornamentelor decorative poate varia intre 100-1000 ron, poate si mai mult… in functie de locul de unde il cumparati si de ornamentele pe care le puneti pe el.

Cate lumini poarta un brad de Craciun inalt de peste 2m?

Pentru inceput, aveti nevoie de 100 de lumini pentru fiecare m pe care bradul il masoara.

Cand ar trebui pusa steaua pe bradul de Craciun?

De ce o stea sta deasupra bradului de Craciun? Traditia indica faptul ca bradul de Craciun este terminat de decorat pe 24 decembrie cu steaua pe coroana bradului. Se spune ca trebuie sa fie cel mai mic din gospodarie care o aseaza, pentru a-i da un sens mai mare.

Cum sa curatati ramurile bradului de Craciun?

Pentru a face acest lucru, trebuie sa umpleti o galeata de apa calda si sa adaugati putin detergent sau sapun lichid. Puneti panza in galeata si treceti-o prin frunze cu atentie. Indepartati sapunul in exces cu putina apa si uscati-l cu o alta carpa. De regula, brazii artificiali nu au nevoie de o ingrijire, fiind mult mai utili.

0 Shares
You May Also Like