De ce tot mai multe persoane cauta apa alcalina

De ce tot mai multe persoane cauta apa alcalina?

0 Shares
0
0
0

Pentru a afla beneficiile apei alcaline va invitam sa cititi randurile de mai jos.

Potentialul de reducere a oxidarii (ORP) este o masura a tendintei unei solutii de a castiga sau de a pierde electroni atunci cand este supusa schimbarii prin introducerea unei noi specii.

ORP pare sa influenteze bacteriile din intestin. Apa electrochimic activata (adica ionizata) poseda un potential negativ de reducere a oxidarii, ceea ce inseamna ca ar putea oferi proprietati suplimentare de dezinfectare, ajutandu-ne sa ne protejam de microorganismele periculoase.

Glicatia este o reactie care are loc atunci cand moleculele simple de zahar, cum ar fi fructoza sau glucoza, se ataseaza la proteine ​​sau grasimi lipidice fara moderarea unei enzime.

Acest lucru are ca rezultat formarea moleculelor necinstite cunoscute sub denumirea de produse endoglicante avansate (AGE). AGE sunt asociate cu riscuri pentru sanatate, cum ar fi Alzheimer si diabet.

Apa ionizata pare sa duca la scaderea nivelelor de glicozitate si la scaderea leziunilor hepatice la sobolani cu control scazut al zaharului din sange.

Acum, sobolanii nu sunt oameni si este dificil sa extrapolati direct de la studii pe animale la sanatatea umana. Chiar si asa, aceste dovezi merita cantarite in balanta.

Dovezile: Un instantaneu rapid

Iata o scurta trecere in revista a revendicarilor privind apa alcalina si dovezile clinice de cercetare care le sustin in prezent.

Apa alcalina ajuta la tratarea acidozelor cronice Slab / speculativ. Organismul regleaza pH-ul strans, iar organele diferite au cerinte diferite de pH. Exista putine dovezi clinice despre existenta “acidozei cronice de grad scazut”.

Apa alcalina imbunatateste sanatatea generala Slab / speculativ. Apa alcalina poate creste alcalinitatea globala a corpului, dar nu este clar ca acest lucru imbunatateste rezultatele in domeniul sanatatii. Persoanele cu anumite conditii de sanatate ar trebui sa evite consumul excesiv de minerale.

Apa alcalina este importanta pentru sportivi Slab / speculativ. O hidratare corecta ajuta sportivii, dar nu exista dovezi ca apa alcalina este ceva special in aceasta privinta. Unele beneficii pot fi derivate din aciditatea tamponata.

Apa alcalina ne protejeaza de toxine nesemnificativ. Putem evita toxinele din produsele secundare dezinfectante in apa de la robinet, dar alte toxine se pot prospera in apa alcalina.

Apa alcalina contine un potential negativ de reducere a oxidarii, ajutandu-ne sa ne protejam de agentii patogeni Slab / speculativ. ORP pare sa influenteze bacteriile din intestin. Apa electrochimic activata (adica ionizata) poseda un potential negativ de reducere a oxidarii, ceea ce inseamna ca ar putea oferi proprietati suplimentare de dezinfectare, ajutandu-ne sa ne protejam de microorganismele periculoase.

Apa alcalina reduce produsele finale de glicozitate avansate (AGE). Apa ionizata pare sa duca la scaderea nivelelor de glicozitate si la scaderea leziunilor hepatice la sobolani cu control scazut al zaharului din sange.

Unde gasiti apa alcalina?

Sa presupunem ca costul nu este o problema si ca oricum doriti sa incercati apa alcalina. (Doar pentru ca stiinta nu a fost validata – sau invalidata – afirmatiile nu inseamna ca nu sunt adevarate.)

Cum te poti asigura ca o primesti daca nu veni de la robinetul tau?

Hidratarea este a treia industrie mondiala, depasind doar petrolul si energia electrica. Americanii cheltuiesc aproape 8 miliarde de dolari pe an pe apa imbuteliata!

 

 

0 Shares
You May Also Like