Ce avantaje ofera apartamentele la parter?

Ce avantaje ofera apartamentele la parter?

0 Shares
0
0
0

In Romania, majoritatea oamenilor sunt proprietari ai locuintelor in care locuiesc. Cei care inca nu sunt proprietarii locuintelor in care locuiesc (cei care stau in chirie), cel mai probabil isi doresc ca in cel mai scurt timp sa isi permita sa isi cumpere propriul apartament.

De ce apartament? Pentru ca in comparatie cu o casa, un apartament are un pret mult mai atractiv, si de obicei apartamentele sunt amplasate in zone mult mai bune.

Cei care de exemplu cauta apartamente de vanzare Aviatiei, vor fi mult mai aproape de diferite puncte de interes din oras, decat cei care locuiesc intr-una din casele moderne de la periferia capitalei.

Universitatile, centrele comerciale, liceele, bancile, spitalele sau alte institutii sunt mai usor de accesat de catre cei care se muta intr-unul din acele apartamente de vanzare Aviatiei, decat de cei care locuiesc la periferie, intr-o casa.

In plus, cei care cauta apartamente de vanzare au posibilitatea de a alege la ce etaj isi doresc sa locuiasca. Unii aleg sa locuiasca la ultimul etaj, pentru a se bucura de privelistea minunata a orasului.

Altii in schimb, aleg sa isi indrepte atentia spre apartamentele de la parter, care vin cu o serie importanta de beneficii si avantaje, chiar daca au si unele mici dezavantaje.

Cel mai important avantaj al unui apartament la parter, este fara doar si poate pretul. Cei care cauta apartamente de vanzare Aviatiei, cu siguranta sunt constienti de faptul ca pretul unui apartament la parter, poate fi chiar si cu 10 – 15% mai mic, in comparatie cu pretul unuia dintre apartamentele de la etajele intermediare, din acelasi bloc.

Doar apartamentele de la ultimul etaj se pot compara din acest punct de vedere, cu apartamentele de la parter. De fapt, multe dintre apartamentele de la ultimul etaj sunt chiar mai ieftine si decat cele de la parter, pentru ca multa lume le evita, pentru ca daca nu exista lift, nu este tocmai confortabil de urcat zi de zi, atat de multe scari.

Cu siguranta insa, nu doar pretul este atractiv in ceea ce priveste apartamentele de la parter, ci si faptul ca ofera posibilitatea de a ajunge rapid in locuinta, si din locuinta afara. Este necesara urcarea/coborarea catorva trepte, pentru a ajunge de afara in apartament, si din apartament afara.

Pentru ca nu exista multe scari de urcat, nici transportul bagajelor de la masina si pana la apartament nu reprezinta o problema. Cei care locuiesc la ultimul etaj si nu au lift pe scara, in mod evident stiu cat de neplacuta este aceasta situatie.

Pe timp de vara, apartamentele de la parter reprezinta visul tuturor. Atunci cand temperatura aerului este una caniculara, blocurile din jur, alaturi de copacii de afara din fata blocului, pastreaza locuintele de la parter racoroase, chiar daca nu sunt foarte luminate.

In plus, cei care locuiesc la parter, nu trebuie sa isi faca griji in ceea ce priveste inundarea vecinilor, pentru ca nu vor avea vecini pe care sa ii inunde. Acesta este un alt avantaj.

Deci, se poate vedea foarte clar faptul ca apartamentele de la parter, vin cu o serie importanta de avantaje.

0 Shares
You May Also Like