De ce sa apelezi la Atelierul Pescaresc atunci cand vrei cei mai buni pesti

De ce sa apelezi la Atelierul Pescaresc atunci cand vrei cei mai buni pesti?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei cel mai bun peste sau atunci cand vrei sa obtii peste proaspat, cea mai buna varianta este sa apelezi la o pescarie online asa cum este cea din link. In felul acesta vei obtine mai multe avantaje si beneficii asa cum sunt si cele pe care le listam mai jos.

Cine suntem noi?

Membrii sunt mari pescari si concurenti excelenti de multi ani. Iti oferim cele mai bune produse ale celor mai prestigioase marci, iti oferim cele mai convenabile preturi cu „garantia de rambursare” speciala si te uimim cu un serviciu extraordinar pentru clienti.

Marea pasiune pentru pescuit ne-a determinat, in toti acesti ani, sa fim un punct de referinta pentru toti sportivii carora le place sa se dedice acestei discipline. Doar la noi  puteti gasi cele mai bune articole, atent selectate dintre cele mai bune marci, astfel incat sa va puteti bucura pe deplin de experienta de pescar.

Accesorii pentru toate tipurile majore de pescuit; de la pescuitul de crap cu filare, de la pescuitul sportiv la pescuitul pe mare. Suntem si pe internet, intensificandu-ne prezenta pana ajungem la un catalog foarte mare. Toate produsele sunt selectate pentru a oferi cel mai bun raport calitate / pret!

Preturi

Toate preturile incluse pe site includ TVA. Executarea comenzilor va fi conditionata de disponibilitatea bunurilor relative. Prezenta produsului in catalog nu constituie dovada disponibilitatii produsului in sine. Avand in vedere actualizarile si imbunatatirile continue ale materialelor, produsele se pot schimba fata de cele vazute in fotografie. Cu toate acestea, ei nu vor face decat sa se imbunatateasca.

In cazul Produselor indisponibile: In cazul accesoriilor mici pentru consumatori (pivotante, carabiniere, carlige etc.) ne rezervam dreptul de a le anula daca nu sunt disponibile sau de a le inlocui cu modele echivalente atata timp cat sunt la acelasi pret. In cazul produselor indispensabile (tije, role, imbracaminte etc.) veti fi contactat la adresa de e-mail sau la numarul de telefon introdus in formularul de inregistrare pentru a defini comanda.

Livrare

Pentru a elimina neplacerile din cauza multor episoade cauzate de cumparatorii „falsi” care comanda in numerar la livrare si apoi se refuza. Suntem obligati sa va lasam sa cititi si sa acceptati acest scris valid ca un contract. Dorim sa atragem atentia tuturor clientilor nostri ca nu va fi posibila confirmarea unei comenzi fara a declara mai intai ca au citit si acceptat aceste „conditii de cumparare”.

Pentru toate comenzile confirmate la livrare, dupa a doua trecere a soferului coletul va fi returnat la depozit la sediu cel mai apropiat de destinatar timp de 7 zile.

Prin urmare, va fi responsabilitatea clientului sa contacteze acest birou pentru a conveni despre returnarea sau posibila colectare la site. Dupa 7 zile de depozitare, coletul va reveni automat Expeditorului si costurile pentru: Livrare – Stoc posibil – vor fi taxate returnare – Orice cheltuieli administrative.

Procedura de exercitare a dreptului de retragere.

Asigurati transportul impotriva furtului si daunelor in timpul transportului si suportati costurile relative. Daca produsul returnat nu a fost asigurat pentru valoarea indicata pe factura, in caz de deteriorare sau pierdere in timpul transportului, ne rezervam dreptul de a percepe orice daune suferite de retinandu-le din sumele care urmeaza a fi rambursate.

Indicati datele bancare pentru a putea credita suma prin transfer bancar, aceasta se va face in termenele care nu depasesc 10 zile lucratoare de la primirea bunurilor returnate.

De ce sa consumi peste proaspat?

Sunt persoane care atunci cand cumpara peste il aleg pe cel congelat de fiecare data pentru a evita sa mearga la pescarii. Pestele proaspat este mult mai recomandat decat cel congelat iar motivele care stau la baza unei astfel de alegeri sunt cele care te vor ajuta sa intelegei de ce sa cumperi mereu varianta proaspata.

Pestele proaspat poate fi atins si verificat. In momentul in care cumperi peste congelat, chiar daca il atingi nu ai cum sa iti dai seama daca are carnea suficient de ferma incat sa fie proaspat sau daca are carnea moale si probabil sta de foarte mult timp in frigider.

Pestelui proaspat ii poti vedea culoarea. Un alt aspect la fel de important este faptul ca pestelui proaspat poti sa ii vezi nuanta carnii si a branhiilor ceea ce este foarte important pentru a determina cat de proaspat este. In momentul in care pestele nu este proaspat acesta are o culoare specifica, insa daca este congelat vei vedea doar acasa dupa ce il decongelezi.

Avand in vedere toate aceste informatii acum poti intelege de ce trebuie sa alegi peste proaspat si de ce ar trebui sa eviti pestele congelat. Pestele congelat este un peste cu care trebuie sa ai noroc, altfel s-ar putea sa ajungi acasa si sa il decongelezi doar pentru a-l arunca.

De asemenea, iti recomandam sa cumperi peste proaspat doar de la persoane de incredere.

0 Shares
You May Also Like