De ce firmele din Romania angajeaza imigranti?

0 Shares
0
0
0

In ultimul timp, din ce in ce mai multi cetateni romani au ales sa paraseasca Romania, plecand spre tarile din Vestul Europei, sperand sa isi gaseasca locuri de munca mai bine platite, printre straini.

Multi dintre cei care au ales sa paraseasca tara in speranta gasirii unui job mai bun, acum lucreaza in strainatate si au o viata lipsita de griji, au o situatie financiara stabila si nu le lipseste nimic.

In conditiile in care din ce in ce mai multe persoane aleg sa paraseasca Romania pentru a merge la munca in strainatate, este firesc ca trebuie gasita o solutie, pentru ca firmele din Romania sa isi poata desfasura activitatea in continuare.

Ei bine, multe dintre firmele din tara, care se confrunta cu probleme in gasirea de personal, acceseaza https://www.jordanriver.eu/recrutare-forta-de-munca, pentru a lua legatura cu cea mai serioasa companie din tara, care recruteaza persoane din Asia, dispuse sa lucreze in tara noastra.

JR Recruitment​ recruteaza persoane din diferite tari din Asia, care au un nivel de trai mult mai scazut decat Romania, si le ofera posibilitatea de a lucra cu forme legale in Romania.  Aceasta companie este deosebit de importanta, si veti vedea si de ce.

Dupa cum spuneam JR Recruitment​ le ofera cetatenilor straini din diferite tari asiatice, posibilitatea de a lucra cu forme legale in Romania, si ii vor sprijini in intocmirea documentatiei pentru a obtine avizul de munca in tara.

Compania se va implica si va ajuta imigrantii sa isi intocmeasca documentatia pentru a obtine viza de intrare in Romania, dar si in ceea ce priveste prelungirea dreptului de sedere al imigrantilor in Romania.

Practic, aceasta companie le ofera multor imigranti sansa la o noua viata, de a veni din tarile slab dezvoltate in care traiesc, in Romania, o tara europeana, unde nivelul de trai chiar daca nu se compara cu cel din Vestul Europei, este mult ridicat in comparatie cu cel din tarile de origine al imigrantilor.

Cu siguranta, nici vietnamezii, sau cei din Nepal nu ar fi ales sa zboare atatea ore cu avionul pentru a munci in Romania, daca nu ar fi fost avantajos pentru ei. Multi dintre imigrantii care traiesc si muncesc legal in tara noastra, si care au ajuns in tara prin intermediul JordanRiver, trimit banu familiilor ramase acasa, pentru a supravietui.

JordanRiver, prin faptul ca recruteaza persoane din tarile asiatice, ajuta si companiile din Romania care se confrunta cu lipsa de personal. Doar ganditi-va de cate ori au aparut la televizor, companiile mari care isi desfasoara activitatea in tara noastra, si s-au plans de faptul ca multi romani refuza sa lucreze in tara.

Au existat atat de multe cazuri in care anunturile privind locurile de munca disponibile, au fost si sunt chiar si acum ignorate de catre foarte multi cetateni romani, care pur si simplu nu sunt dispusi sa lucreze in Romania.

In aceste conditii, companiile, fie ele romanesti sau cu capital strain nu isi permit sa piarda timpul si sa nu isi desfasoare activitatea.

Este lesne de inteles astfel, ca aceste companii nationale si multinationale, vor apela la ajutoru specialistilor de la JordanRiver, care le vor veni in ajutor, si le vor oferi posibilitatea de a angaja persoane din Asia, care isi doresc sa lucreze cu forme legale in Romania.

Exista in prezent in tara noastra, o multime de asiatici care lucreaza in tara noastra, si care s-au integrat perfect printre romani. Unii au ajuns sa lucreze in diferite restaurante din marile orase ale tarii.

Altii au ajuns sa lucreze in diferite fabrici, unde se ocupa de procese de productie. Alti straini care au sosit in Romania prin intermediul JordanRiver, au avut norocul de a-si gasi joburi in diferite hoteluri mari din tara.

Dupa cum se poate vedea, JordanRiver recruteaza forta de munca din Asia, pentru companiile din Romania, care isi desfasoara activitatea in diferite domenii.

Daca va intrebati care sunt tarile de provenienta a acestor cetateni asiatici pe care JordanRiver ii recruteaza pentru a munci in Romania, ei bine, compania recruteaza din tari precum Vietnam, Nepal si alte tari asiatice.

In ceea ce ii priveste pe angajatorii (romani sau straini), care isi desfasoara activitatea in Romania, acestia s-au declarat foarte multumiti de modul in care persoanele recrutate din tarile asiatice de catre JordanRiver, s-au integrat.

Strainii ajunsi in Romania din aceste tari asiatice sunt muncitori, sunt disciplinati si nu au creat probleme la locurile de munca, motive datorita carora, cererea de personal din Asia este din ce in ce mai mare in clipa de fata.

In cazul in care sunteti proprietarul unei afaceri, si aveti nevoie de personal care sa lucreze in cadrul companiei dvs., insa nu aveti pe cine sa angajati, cu siguranta nu este o idee rea aceea de a va gandi sa angajati persoane din tarile asiatice, sosite in tara prin intermediul JordanRiver.

0 Shares
You May Also Like