Ce aplicatii trebuie sa aveti instalate pe smartphone?

0 Shares
0
0
0

In clipa de fata, fie ca dorim sa acceptam acest lucru sau nu, oamenii sunt dependenti de telefoanele mobile. Din acest motiv, fiecare va cauta sa isi cumpere un smartphone foarte performant, care sa poata suporta diferite aplicatii instalate.

Vom vedea in cele ce urmeaza, care sunt cele mai importante aplicatii, care trebuie instalate pe un smartphone.

Google

Vreti sa gasiti restaurante din apropiere sau sa cautati cele mai importante informatii din domeniul dvs. de activitate? Aplicatia Google nu este doar pentru a cauta pe web, iar aplicatia oficiala Google de pe iOS le permite utilizatorilor sa aiba conversatii complete cu telefonul.

Este la fel ca Siri, cu exceptia faptului ca se conecteaza cu conturile Google. Este, de asemenea, un hub excelent pentru a gasi cele mai noi stiri.

Facebook

Facebook este cea mai populara retea de socializare. Daca doriti sa interactionati cu prietenii virtuali de pe Facebook, ar trebui sa descarcati aceasta aplicatie.

Un lucru indispensabil pentru aproape oricine, deoarece multe alte aplicatii sociale se conecteaza prin Facebook pentru a obtine informatii vitale. Are o piata mica, un centru video si ii place sa va arate amintiri din vremurile trecute.

YouTube

Toata lumea foloseste YouTube, de la bloggerii la cei care isi doresc sa asculte muzica, sa vizioneze emisiuni, filme, etc. Pentru ca totul sa fie mai simplu si mai usor, trebuie doar sa descarcati aceasta aplicatie in telefon.

Messenger

Atunci cand folositi Facebook, cu siguranta folositi Messenger pentru a putea comunica si pentru a initia apeluri video cu prietenii din lista. O alta aplicatie similara este WatsApp.

Acestea sunt doar cateva dintre aplicatiile care nu trebuie sa va lipseasca din smartphone. In cazul in care insa dispozitivul dvs. are un spatiu de stocare redus si nu va permite sa aveti instalate toate aceste aplicatii, cu siguranta veti dori sa il vindeti, si sa cumparati alt smartphone.

Cea mai simpla metoda de vanzare a vechiului smartphone, este aceea de a merge cu dispozitivul intr-o casa de amanet telefoane Bucuresti, unde dispozitivul va fi evaluat de catre personalul casei de amanet.

In functie de marca si modelul telefonului, dar si in functie de vechimea acestuia si de gradul de uzura, in functie de accesoriile avute sau care lipsesc, va fi influentat si pretul telefonului.

Este indicat sa il vindeti unei case de amanet, pentru ca evaluarea acestuia are loc in prezenta dvs., si cel mai important, veti primi pe loc banii in schimbul telefonului.

In plus, in cazul in care nu doriti sa vindeti dispozitivul, dar aveti nevoie de bani, il puteti amaneta, pentru ca apoi, pe cand expira contractul de amanet, puteti recupera dispozitivul in cazul achitarii datoriei.

Totul este foarte simplu, pentru ca o casa de amanet va poate fi de folos cand aveti nevoie de bani, pentru a va schimba vechiul telefon, cu unul nou si performant, care poate suporta toate aplicatiile enumerate in randurile de mai sus, plus diferite alte aplicatii pe care doriti sa le instalati in telefon.

0 Shares
You May Also Like