De ce este nevoie de un seo bun pentru site?

De ce este nevoie de un seo bun pentru site?

0 Shares
0
0
0

Exista consumatori care se ratacesc pe site-urile de cumparare de grup pentru un motiv usor de inteles: cand timpul este scurt, sa prinzi oferte de 50-75% pentru escapade, divertisment si diverse delicii este un lucru greu de realizat.

Lucrurile devin si mai complicate atunci cand pe langa faptul ca diverse site-uri ofera reduceri mici, magazinele trebuie sa plateasca comisioane furnizorului de servicii, acestea apropiindu-se de 50% sau chiar mai mult. Pentru ca acest tip de comert nu este echitabil pentru consumatori, apar site-urile care ofera discount online pentru zeci de milioane de abonati, iar clientul ajunge sa plateasca in medie cu 10-30 de dolari mai putin prin utilizarea unor site-uri pentru cumparaturi de grup precum Groupon si LivingSocial.

Iata care pot fi considerate cele mai bune site-uri de acest fel care exista la momentul actual.

Groupon este primul site de acest fel, acesta fiind lansat in 2008. Behemoth-ul din Chicago a avut 83 de milioane de abonati incepand cu luna martie 2011 si se afla pe 175 de piete nord-americane si in 43 de tari. Daca o masa critica achizitioneaza tranzactia, aceasta este activata. Ca si in cazul altor site-uri, abonatii Groupon primesc e-mailuri zilnice de pe site sau prin Facebook si Twitter.

Avantajele acestui site sunt numeroase. In calitate de lider de piata, Groupon ofera comerciantilor acces la o retea de clienti expansivi si la un magazin de servicii complete care ofera continut, imagini si publicitate. Instrumentul de optimizare a afacerii site-ului calculeaza in avans rentabilitatea investitiei. Groupon Acum! ofera o mai mare flexibilitate comerciantilor pentru a alege tipul de reducere si durata.

Grupurile de magazine Groupon reprezinta vitrine virtuale, oferind comerciantilor o pagina dedicata companiei Groupon care prezinta oferte de produse. Groupon ofera clientilor credite pentru a incuraja prietenii sa cumpere ofertele prezente pe site. Ocazional, site-ul are oferte pentru a ajuta organizatiile de caritate sa stranga bani.

LivingSocial este cel de-al doilea cel mai mare site de cupoane online. LivingSocial ajunge la aproximativ 26 de milioane de oameni pe zi, operand in 13 tari. Site-ul vizeaza publicul de sex feminin, oferind reduceri favorabile familiei si publicitate pe site-urile de femei si blogurile mamei. LivingSocial ofera o afacere gigantica pe zi, cu reduceri de pana la 90% la restaurantele, barurile, spatiile si teatrele locale. Aplicatia mobila ii ajuta pe clienti sa acceseze oferte locale de oriunde ar fi pentru o satisfactie instantanee.

Spre deosebire de Groupon, LivingSocial realizeaza bine afacerea, indiferent de cat de multi oameni o cumpara. Personalul site-ului ii ajuta pe proprietarii de afaceri mici in perioadele de varf de rascumparare, cum ar fi imediat dupa lansarea unui cupon sau chiar inainte de expirarea acestuia. Clientii beneficiaza de avantaje pentru recrutarea de noi utilizatori. Ofertele sunt trimise prin intermediul unor link-uri web speciale si daca trei persoane se inscriu, persoana care a distribuit initial tranzactia o primeste gratuit.

Deoarece LivingSocial este mai mic decat Groupon, afaceristii declara ca pot exercita mai multa influenta asupra continutului tranzactiei. LivingSocial are, de asemenea, conditii de plata mai favorabile, taind un cec in termen de 15 zile de la incheierea tranzactiei.

Noi am gasit cele mai bune tooluri seo la un super abonament pe best internet marketing group buy site.

 

0 Shares
You May Also Like