Cum sa iti configurezi corect o campanie de SEO in 2020 utilizand unelte pentru SEO

Cum sa iti configurezi corect o campanie de SEO in 2020 utilizand unelte pentru SEO

0 Shares
0
0
0

Pentru cele mai bune campanii de SEO ai cu siguranta nevoie de cele mai bune tooluri disponibile, motiv pentru care iti recomandam Seo Accounts. De aici poti cumpara toate toolurile de care ai nevoie pentru a obtine rezultatele pe care le doresti, sub forma unui pachet complet de instrumente care vizeaza fiecare etapa din SEO.

Analiza de cuvinte cheie pe care se bazeaza competitorii

Acesta este cu siguranta locul 1 de unde ar trebui sa incepi. Poti descoperi ca cei pe care ii vezi drept competitori nu sunt de fapt. Este o idee buna sa te uiti la primele trei sau patru pozitii pe care se claseaza bine competitorul si autoritatea domeniului. Ulterior va fi necesar sa iiti configurezi campania de asa natura incat sa iti intreci competitorii. Nu este greu dar ai nevoie de cele mai bune tooluri pentru SEO in acest sens.

Lucruri la care sa te uiti:

  • Compara autoritatea de domeniu (DA) a site-ului cu DA-ul competitorului
  • Istoricul clasamentului site-ului tau web
  • Clasamentele si strategia de cuvinte cheie ale competitorului
  • Strategii tehnice SEO si de indexare

Daca site-ul nu poate fi accesat cu crawlere si indexat de Google in mod eficient, atunci toata munca depusa este in zadar. Asigurarea ca site-ul este configurat  binedin punct de vedere tehnic pentru indexare corecta este un pas esential in SEO.

Verifica proprietatea web in Consola de cautare Google pentru a verifica probleme tehnice ce pot afecta site-ul si indexarea corecta.

Informatii despre pagini

Ruleaza o scanare a paginii pentru a verifica viteza interna de incarcare. Utilizeaza aceasta analiza pentru a creste timpul de incarcare al paginii.

Securitate

Asigura-te ca site-ul are un certificat SSL actualizat si nu are continut mixt. De exemplu, cauta imagini care au un protocol HTTP printre paginile tale HTTPS. Acest lucru poate elimina pagina de la indexare.

Date structurate

Google se bazeaza date structurate in paginile site-ului, astfel incat botii lor sa inteleaga mai bine ce este in pagina. Am observat ca trimit acum mesaje prin Google Search Console deci este foarte important ca aceste informatii sa existe in site.

Datele structurate sunt cunoscute sub numele de Schema Markup. Aceste date structurate cresc sansele ca site-ul  sa returneze fragmente mari in rezultatele cautarii. Acestea sunt foarte importante si te ajuta sa te pozitionezi corect.

Canonicalele incorecte

Am vazut acest lucru mult in ultimul an. Aceasta tactica este buna pentru reducerea continutului duplicat generate de paginatie, dar poate afecta intr-adevar clasamentul site-ului daca ai o eticheta canonica gresita pe un serviciu principal sau pe pagina unui produs. De exemplu, daca ai actualizat recent SSL-ul  la HTTPS si url-urile canonice sunt pe o versiune HTTP a site-ului, pagina respectiva va fi eliminata din index.

Pentru a tine cont de toate aceste informatii este recomandat sa iei in calcul utilizarea toolurilor pentru SEO, acestea fiind cea mai buna solutie pentru tine. Cu ajutorul lor vei obtine informatii clare despre site-ul tau care te vor ajuta sa ajungi rapid inaintea concurentei atunci cand le utilizezi cu atentie.

 

0 Shares
You May Also Like