Afla totul despre lycra si proprietatile sale

Afla totul despre lycra si proprietatile sale

0 Shares
0
0
0

Femeile se intreaba deseori: cate feluri de strampi exista? Raspunsul este simplu, exista foarte multe tipuri de strampi, de la subtiri, grosi si cu modele, la cei cu plasa si multe gauri. Cel mai raspandit tip de strampi este lycra.

Lycra este o tesatura care are o mare elasticitate. Acest lucru o face excelenta pentru hainele care trebuie sa se intinda, cum ar fi costumele de baie sau hainele de gimnastica. Lycra este, de asemenea, un material bun pentru hainele care trebuie purate in timpul miscarii. Strampii, colantii si dresurile sunt un bun exemplu in acest sens. Ei au multa elasticitate si astfel se muleaza pe corp atunci cand alergi sau sari.

Lycra este o tesatura populara deoarece are atat de multe proprietati care sunt excelente pentru imbracaminte.

Principala utilizare a lycra este in industria confectiilor, unde este folosita intr-o mare varietate de articole de imbracaminte si accesorii, inclusiv imbracaminte sportiva, lenjerie intima, fuste, pantaloni si topuri. In plus, lycra este utilizata si intr-o varietate de alte aplicatii, cum ar fi in articole de imbracaminte medicala, pentru izolatie si pentru huse de protectie pentru echipamente electronice.

Lycra este acum folosita pe scara larga, datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera in materie de imbracaminte.

Fibrele de lycra au proprietati unice care pot fi folosite in moduri unice pentru a crea articole de imbracaminte unice. Lycra poate fi combinata cu alte fibre pentru a crea articole de imbracaminte care sunt foarte confortabile si foarte bune cand vine vorba de sustinere.

Caracterul elastic al Lycra o face o alegere populara pentru imbracamintea care trebuie sa se poata intinde, cum ar fi strampii, costumele de baie, hainele de gimnastica si imbracamintea de inot.

Imbracamintea din lycra este eficienta in reducerea ratei de crestere a bacteriilor pe piele, deoarece nu favorizeaza retinerea umezelii, a transpiratiei si a apei pe piele. Acest lucru reduce foarte mult riscul aparitiei diferitelor afectiuni ale pielii, cum ar fi eruptiile cutanate si infectiile.

Tesaturile textile realizate din materiale sintetice sunt bine cunoscute pentru capacitatea lor de a absorbi rapid umezeala si de a se usca rapid, ceea ce duce la o mai buna respirabilitate a pielii.

Aceasta fibra a fost creata pentru a oferi o alternativa la materialele din cauciuc. Rezultatul a fost impresionant – Lycra are o elasticitate care o face rezistenta.

Pentru sportivi si pentru cei care se afla in aer liber, protectia UV este esentiala. Materialele care alcatuiesc Lycra sunt foarte dense, ceea ce inseamna ca ofera o buna protectie UV. Cu toate acestea, aceasta protectie este diminuata cu cat materialul este mai mult intins sau purtat pentru o perioada lunga de timp.

Fibra sintetica Lycra poate fi vopsita fara probleme, ceea ce inseamna ca poate fi personalizata pentru a se potrivi oricarei preferinte. Acest material are, de asemenea, proprietati excelente atunci cand vine vorba de faptul ca nu se increteste si se comporta bine, ceea ce il face o alegere populara pentru articolele de imbracaminte de orice fel si tip.

 

0 Shares
You May Also Like