Cum sa alegi o bijuterie de lux?

Cum sa alegi o bijuterie de lux?

0 Shares
0
0
0

Bijuteria este o bijuterie, astazi, maine si multi ani de acum, atat de multi incat va avea alte vieti. Este intotdeauna un moment bun sa-l dea departe, exista intotdeauna o oportunitate de a arata celeilalte persoane cat de special este.

Cumpararea unei bijuterii, adica un obiect de podoaba sau utilizare, realizat dintr-un metal nobil si uneori decorat cu perle sau pietre pretioase, este relativ usor si depinde in mod fundamental de doi factori: bugetul si gustul persoanei care o va primi.

Dar cumpararea unei bijuterii de lux este deja o problema mai serioasa care ne determina sa luam in considerare mai multe elemente inainte de a lansa pentru a o achizitiona.

Achizitionare

Magazinul este un factor principal atunci cand vine vorba de identificarea daca avem de-a face cu un produs de lux. Este important ca semnatura sa fie localizata in mediul potrivit, inconjurata de alte semnaturi cu acelasi statut.

Stim cu totii cel putin numele a zeci de branduri de lux, ale caror bijuterii fac parte din acea lume exclusivista pe care intentionam, intr-un fel sau altul, sa o accesam, dar exista o lume infinita de nume care populeaza in acest paradis inca de descoperit din care trebuie doar sa-i interpretam cheile.

Serviciul clienti

Primirea si tratamentul de catre echipa de vanzari trebuie sa ne mute intr-un mediu de lux, unde experienta de cumparaturi face clientul sa se simta in siguranta si multumit.

Pentru aceasta, vanzatorii trebuie sa beneficieze de o pregatire constanta cu privire la aspectele tehnice si povestea din spatele fiecarei bijuterii. Acestea nu ne ofera doar un obiect de consum, ci si pasaportul pentru o experienta unica.

Preturi si produse

Atunci cand identificam un produs de lux, vom lua in considerare, de asemenea, ca pretul tinde sa fie mai mare decat cel al altor produse cu caracteristici similare si sa nu aiba reduceri mari, pentru a asigura o prima calitate in materialele sale si o exclusivitate, care trebuie sa fie intotdeauna prezenta in universul luxului.

Ambalajul final in care produsul va fi livrat clientului, trebuie sa aiba si o ingrijire si o prezentare deosebita, astfel incat simplul fapt de a deschide si descoperi o piesa sa devina o experienta frumoasa si emotionala.

Nivel de taiere

O bucata de bijuterii de mare lux, ar trebui sa fie prezentate clientului cu ingrijire exceptionala si sa primeasca intretinere pentru a proteja materiale, cum ar fi aur sau diamante. In plus, este vital ca echipa de vanzari sa ofere anumite indrumari clientului, astfel incat bijuteria lor sa arate intotdeauna perfect.

In cazul bijuteriilor de lux, acestea ofera inchideri practice si originale, cu mecanisme de mare securitate si sudare a metalelor invizibile capabile sa uneasca permanent mai multe piese fara ca noi sa le putem aprecia, pentru a preveni pierderea lor.

Pietre pretioase

Recent, s-a publicat un raport cu privire la criteriile de alegere a unui diamant. Aici rezumam cele mai importante patru puncte finale, care se numesc 4 C si sunt: dar (Carate), culoare (Culoare), puritate (Claritate) si calitatea dimensiunii (Cut). Numai un expert iti va putea spune daca aceste criterii sunt indeplinite.

In cazul perlelor, este, de asemenea, un expert care poate recomanda perla perfecta, in functie de tipul de perla, forma, culoarea, luciul, dimensiunea etc.

Evident, trebuie sa luam in considerare si celelalte aspecte legate de bijuterii in general, deoarece atat pietrele pretioase, cat si perlele trebuie asamblate cu acelasi nivel de expertiza si atentie la detalii, dincolo de valoarea pietrei pretioase in sine.

Intretinere bijuterii

Odata ce bijuteria a fost achizitionata si astfel incat sa-si pastreze frumusetea vesnica, este important sa urmezi practica acestor practici simple.

Bijuteriile trebuie curatate in mod regulat. Daca este necesar, este posibil sa se efectueze curatarea cu o perie foarte moale si apa cu sapun, apoi clatirea cu apa curata.

Trebuie sa iei bijuteria, sa speram ca o data pe an, pentru a fi verificata, curatata si lustruita.

In majoritatea magazinelor de lux ce comercializeaza bijuterii din aceasta categorie, clientii primesc un ghid de intretinere care ajuta la durabilitatea bijuteriei, permitandu-le sa devina o a doua piele si sa fie utilizate zilnic, spre deosebire de alte piese de bijuterii inalte care sunt de obicei utilizate numai in situatii specifice.

Bijuteria de lux este o investitie pe termen lung, ce trece uneori din generatie in generatie, aducand cu ea un bagaj emotional incarcat si plin de emotii. O bijuterie de lux oferita intr-un moment anume din viata, poate aduce nu doar zambetul de moment dar si o frumoasa si pretioasa amintire ce va dainui, o viata!

Alege AGS bijuterii de lux second hand si cu siguranta vei reusi sa obtii cele mai interesante bijuterii.

Cadoul perfect pentru persoana iubita

Alege un cadou perfect pentru persoana iubita si daruieste-i o bijuterie de lux. Alege calitatea si mai presus de toate, garantia produsului de top!

0 Shares
You May Also Like