Care este placerea masajului tip Nuru?

Care este placerea masajului tip Nuru?

0 Shares
0
0
0

Masajul Nuru provine din Japonia si implica intregul corp. Tehnica a fost practicata initial de gheise instruite, ce au folosit-o pentru a relaxa japonezii bogati dupa o zi lunga de munca. Cuvantul japonez „Nuru” inseamna „deosebit de neted” sau „alunecos”. Numele spune totul, deoarece scopul masajului erotic complet este ca partenerul si partenera sa alunece unul peste corpul celuilalt.

Gelul este cel mai bine aplicat pe pielea umeda. Modul in care functioneaza masajul nuru depinde in totalitate de parteneri. Nu exista tehnici sau reguli specifice, se va face doar ceea ce este placut partenerilor si ceea ce face o experienta cu fluturi in stomac.

Partenerii nu trebuie sa se concentreze doar asupra punctelor clasice de placere, cum ar fi vulva femeilor sau frenulul si glandul barbatilor. Se va explora intregul corp al partenerului pentru a descoperi puncte fierbinti posibil necunoscute.

Instrumentul principal al masajului nuru, este propriul corp. Mai intai, se va masa corpul partenerului cu miscari ferme si circulare, cu ajutorul gelului nuru, apoi se va stropi partea superioara a corpului cu lichidul flutsch. El se intinde pe spate, iar partenera isi coboara corpul in punctul cel mai erogen si aplica o presiune usoara.

Acest lucru se va repeta de cateva ori. Dupa aceasta tehnica, partenerul va masa partenera cu mainile. Asadar, este nevoie de suficient spatiu si de o doza buna de umor, deoarece alunecarea si rostogolirea pot insemna ca intre timp aceasta tehnica va merge de minune.

Pentru a crea o atmosfera adecvata, relaxanta pentru masajul nuru, se poate pregati mediul in consecinta. De exemplu, se va reduce lumina sau se va baza doar pe surse de lumina izolate, cum ar fi lumanari sau lumini slabe. Acest lucru ajuta mai usor in relaxarea partenerilor, deoarece femeile, in special, nu trebuie sa isi faca griji cu privire la zonele cu probleme intr-o lumina atat de magulitoare.

In functie de gustul personal, se pot utiliza si lumanari parfumate sau se va putea asigura o camera plina de un miros placut. Daca se va incerca masajul nuru in timpul sezonului rece, se asigura ca este suficient de cald in incapere. Inima partenerilor se va incalzi mai mult decat va fi cazul, dar este de preferat un mediu placut si cald.

Daca placerea este pe cale sa-si atinga punctul culminant in timpul acestui preludiu, se va putea trece la sexul ulterior dupa bunul plac. Aceasta este, de obicei, gloria incununarii unei explorari deosebit de intense a corpului partenerului. De altfel, este deosebit de benefic un stalp, un pat sau un spatar, astfel incat sa existe un punct fix pentru sprijin. Pentru fanii nuru, exista chiar si scaune speciale nuru de cumparat sau pentru o experienta si mai buna, exista nuru massage London.

Cu sau fara sex, dupa masajul nuru, partenerii se vor simti foarte relaxati si confortabili. Asadar, acest moment trebuie savurat din plin, iar acestia trebuie sa se bucure de compania celuilalt. Un sfarsit frumos al masajului nuru este un dus comun, in timpul caruia partenerii se vor spala unul pe celalalt.

Alte informatii despre masajul Nuru

Cand auzi cuvintele „masaj nuru”, ce imagini iti vin in minte? O zi relaxanta la spa? O dupa-amiaza intima cu partenerul tau? Intrebarea confuza: „Ce este un masaj nuru?”

Iata o descriere a ceea ce este un masaj nuru, ce beneficii poate avea si daca ar trebui sa va rezervati o intalnire cat mai curand posibil … sau sa ignorati cu totul aceasta tendinta de masaj.

Mai simplu spus, un masaj nuru este un masaj erotic originar din Japonia. Maseuza foloseste intregul sau corp pentru a masa clientul, oferind mai mult contact corporal decat in ​​masajul traditional. Cuvantul „nuru” provine dintr-un cuvant japonez care inseamna „alunecos”. De ce? Atat clientul, cat si maseuza sunt acoperiti cu gel de masaj Nuru. Gelul este incolor, inodor si este fabricat de fapt din alge marine naturale Nori!

Masajele Nuru se pot face pe o masa de masaj, pe un pat sau chiar pe o saltea cu aer. Masajele par, de asemenea, sa creasca in popularitate. De fapt, 40% dintre barbatii chestionati din Londra au raportat ca au vizitat un terapeut nuru in ultimele sase luni. Este important sa recunoastem ca nici masajele nuru nu sunt doar pentru barbati. Sunt potrivite pentru persoanele de ambele sexe si pentru toate orientarile sexuale. In timp ce masajele nuru ar fi putut incepe in Japonia, acum sunt oferite si in toata lumea occidentala.

Pentru unele cupluri, un masaj nuru poate fi exact ceea ce au nevoie pentru a-si condimenta viata amoroasa. A fi acoperit cu gel si a aluneca pe pielea partenerului tau nu numai ca poate crea senzatii noi, dar te poate ajuta sa te simti mai confortabil in propria piele.

Poti descoperi si mai mult decat o conexiune fizica. Masajele Nuru sunt intime prin natura si, prin urmare, pot imbunatati conexiunile emotionale. De fapt, cultura japoneza priveste masajul nuru ca pe o calatorie spirituala.

 

0 Shares
You May Also Like