Cum alegi cerceii in functie de forma fetei?

Cum alegi cerceii in functie de forma fetei?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba despre accesorii feminine, doamnele si domnisoarele isi indreapta atentia mai intai de toate spre cercei, care reprezinta piesa cheie in crearea outfit-ului unei femei.

Tinand cont de aceasta afirmatie, este lesne de inteles motivul datorita carora, fiecare femeie este foarte preocupata sa aleaga o pereche de cercei dama eleganti, statement, care sa ii avantajeze fizionomia.

Alegerea unei perechi in functie de fizionomie, de multe ori le pune in dificultate pe femei, iar in continuare vei descoperi cateva detalii care te pot ajuta sa faci alegerea corecta de fiecare data.

Fata patrata

In cazul in care ai fata patrata, de preferat ar fi sa iti indrepti atentia spre acei cercei care au linii delicate si curbate. De preferat ar fi sa optezi de-asemenea pentru cercei cu modele mari si rotunnde, care au forma de cerc, si care vor reusi sa rotunjeasca forma fetei.

Poti de-asemenea sa iti indrepti atentia spre cercei lacrima (modelul drop), care vor reusi sa iti “indulceasca” putin rasaturile.

Forma de diamant a fetei

Femeile care au forma de diamant a fetei, ies in evidenta datorita unei barbii ascutite si pometilor care ies in evidenta. Pentru femeile care au un astfel de chip, cei mai potriviti sunt cerceii rotunzi.

Exista femei care isi doresc sa poarte insa si cercei lungim asa ca pentru ele sunt recomandati acei cercei cu forme subtiri, care reusesc sa alungeasca linia barbiei si a pometilor.

Pentru femeile care au forma de diamant a fetei este indicat sa mentionam faptul ca nu li se potrivesc modelele apropiate de liniile chipului, iar aici amintim cerceii sub forma de romb sau diamante. Ambele tipuri de cercei vor accentua si mai mult forma fetei, deci merita evitati.

Fata alungita

Exista femei care au forma fetei alungita. Pentru aceste femei, cerceii potriviti sunt cei cu modele geometrice care au forma ovala, de triunghi sau patrata. Indiferent de forma aleasa dintre cele trei mentionate, cerceii vor reusi sa ofere volum zonelor din apropierea pometilor si a barbiei.

Femeile care au acest tip de fata si care isi doresc ca poarte cercei lungi, trebuie sa poarte modele cu forme alungite si curbate, care sa accentueze zona pometilor. Pentru aceste femei sunt de evitat cerceii a caror lungime depaseste barbia, pentru ca alungesc si mai mult chipul.

Forma dreptunghiulara a fetei

Femeile care au o astfel de fizionomie, trebuie sa isi indrepte atentia spre o pereche de cercei mici si rotunzi. Acestia imbraca lobul urechii frumos si armonios, si accentueaza pometii, si indulcesc fizionomia.

De-asemenea, pentru femeile care au o astfel de forma a fetei, sunt potriviti si cerceii care au dimensiunile mai mari, astfel incat sa creeze iluzia de volum. Se pot alege modele in forma de inima, forma ovala sau de cerc, sau chiar si cerceii de tip candelabru.

Pentru o astfel de fizionomie insa, sunt de evitat cerceii foarte lungi, care nu fac altceva decat sa alungeasca si mai mult forma fetei. De-asemenea, pentru o astfel de fata, trebuie sa evitati si cerceii cu forme ascutite si cu colturi.

Forma ovala a fetei

Femeile care au o astfel de forma a fetei, pot purta aproape orice tip de cercei. De regula insa, ele vor alege o pereche de cercei mici cu surub, sau cercei lngi care au forma geometrica. Si o pereche de cercei candelabru se potrivesc cu o asemenea forma a fetei.

Fata rotunda

Femeile cu aceasta forma a fetei trebuie sa opteze pentru cercei care sa creeze un aspect alungit al fetei. Din acest motiv, cei mai potriviti sunt cerceii alungiti, cerceii patrati sau rectangulari. De evitat sunt cerceii rotunzi, si lati.

0 Shares
You May Also Like