Ce alegi dintre un designer web si o agentie de web design?

Ce alegi dintre un designer web si o agentie de web design

0 Shares
0
0
0

Designul web face referire la designul site-urilor web care sunt afisate pe internet. De obicei, se refera la aspecte legate de experienta utilizatorului in ceea ce priveste dezvoltarea site-ului web, mai degraba decat la dezvoltarea de software.

Un designer web lucreaza la aspectul, aspectul si in unele cazuri, continutul unui site web. Aspectul de exemplu, se refera la culorile, fontul si imaginile utilizate. Aspectul se refera la modul in care informatiile sunt structurate si clasificate. Un design web bun este usor de utilizat, placut estetic si se potriveste grupului de utilizatori si marcii site-ului.

Multe pagini web sunt concepute cu accent pe simplitate, astfel incat sa nu apara informatii si functionalitati straine care ar putea distrage sau crea confuzii pentru utilizatori.

Intrucat elementul cheie al productiei unui designer web este un site care castiga si favorizeaza increderea publicului tinta, eliminarea cat mai multor puncte potentiale de frustrare ale utilizatorilor este o consideratie critica.

Doua dintre cele mai comune metode pentru proiectarea site – uri care functioneaza bine, atat pe desktop si mobile sunt receptive si adaptive de proiectare. In proiectarea receptiva, continutul se misca dinamic in functie de dimensiunea ecranului; in design adaptiv, continutul site-ului este fixat in dimensiuni de aspect care se potrivesc cu dimensiunile obisnuite ale ecranului.

Pastrarea unui aspect cat mai coerent posibil intre dispozitive este esentiala pentru mentinerea increderii si implicarii utilizatorilor. Deoarece designul receptiv poate prezenta dificultati in acest sens, proiectantii trebuie sa fie atenti sa renunte la controlul asupra modului in care vor aparea lucrarile lor.

Daca sunt responsabili si pentru continut, in timp ce ar putea avea nevoie sa-si largeasca setul de competente, se vor bucura sa aiba avantajul controlului deplin asupra produsului finit.

Proiectant web independent, agentie de web design?

Cel mai probabil atunci cand doriti sa va construiti site-ul pentru afacerea pe care o detineti, nu stiti daca este indicat sa angajati un designer web independent sau sa optati pentru serviciile prestate de catre o agentie din inudstrie.

In timp ce un designer web independent este o singura persoana care iti creeaza designul, agentiile sau companiile de web design au de obicei o echipa de oameni care se specializeaza in diferite aspecte ale proiectului, cum ar fi un designer web dedicat, UI sau UX si un dezvoltator web ca parte a echipei.

Unii designeri web independenti au de asemenea, experienta in lucrul UI si UX si chiar in dezvoltarea web, astfel incat pot oferi servicii suplimentare impreuna cu designul dvs.

Ce optiune este potrivita pentru dvs. depinde de nevoile dvs., de complexitatea si sfera proiectului dvs., de asteptarile si bugetul dvs. Ambele sunt alegeri grozave, dar ideea de a angaja agentia Itexclusiv pentru a va crea site-ul de la A la Z, este geniala, datorita portofoliului de clienti care au colaborat si care au fost extrem de multumiti de serviciile agentiei.

In plus, agentia Itexclusiv are o multime de specialisti angajati, asa ca sansele de a nu fi pe plac site-ul pe care specialisti vi-l creaza, sunt zero.

Ce parere aveti despre constructorii de site-uri?

Exista multe motive bune pentru a alege un constructor de site-uri web. Este probabil cea mai usoara, rapida si mai ieftina modalitate de a va functiona site-ul. Iata cateva dintre avantajele principale ale parcurgerii traseului constructorului – impreuna cu unele dezavantaje de care trebuie sa tii cont.

Exista o varietate de avantaje pentru utilizarea unui constructor de site-uri, dar avantajul cel mai evident este costul.

Un alt beneficiu al utilizarii unui constructor de site-uri este ca puteti intreprinde singur procesul in cateva ore. Un constructor de site-uri web va permite sa va creati propriul site fara a fi necesar sa codati in vreun fel, forma sau forma. Dar tineti cont de faptul ca va trebui totusi sa depuneti ceva timp si efort pentru a configura totul.

Nu trebuie sa aveti experienta anterioara pentru a utiliza un constructor de site-uri web. Datorita sabloanelor pre-proiectate, puteti alege un sablon atractiv si puteti crea un site web placut, fara a avea nevoie de abilitati de proiectare. Dezavantajul este ca site-ul dvs. poate parea identic cu al multor alti proprietari de site-uri.

In plus, cu un site creat cu ajutorul unui constructor de site-uri, nu aveti posibilitatea de a va personaliza site-ul decat foarte putin, in functie de sabloane.

Concluzie

Ei bine, exista avantaje si pentru a apela la un constructor de site-uri, dar cel mai indicat este sa optati pentru serviciile de web design oferite de agentia Itexclusive. O asemenea agentie de top va poate crea site-ul in cel mai scurt timp, si cu siguranta veti fi incantati de calitatea serviciilor.

In plus, veti avea un site cu designul unic, ceea ce conteaza foarte mult in lumea aceasta a afacerilor online. Alegand un site insa creat prin cealalta varianta prezentata, sunt mari sansele ca alte companii sa aiba site-ul identic.

0 Shares
You May Also Like