Ce este un ser facial?

Ce este un ser facial?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca doamnele si domnisoarele folosesc produse cosmetice in viata de zi cu zi, cu siguranta nu toate stiu ce este un ser fata si la ce ajuta acesta, dar oarecum este firesc acest lucru in conditiile in care exista o multime de produse cosmetice pe piata.

In cazul in care ai auzit despre seruri faciale dar pana la momentul de fata nu ai utilizat un ser facial, ai nimerit in momentul potrivit, la locul potrivit, pentru ca vei putea afla mai multe detalii despre acest produs care are o multime de efecte pozitive.

In ciuda faptului ca este un produs raspandit pe piata produselor cosmetice, nu se gasesc cu mare usurinta informatiile despre serul facial. Chiar si femeile care il folosesc fac de multe ori confuzii, pentru ca acesta este un produs cosmetic pentru fata care in ciuda faptului ca hidrateaza, nu este o crema.

De-asemenea, acest ser fata este un produs care poate fi uleios, dar nu este un ulei facial ci este apos; si chiar daca este apos, nu este o esenta florala. Asadar, citind toate aceste informatii despre un ser fata, iti doresti sa cunosti si mai multe detalii, iar acestea iti vor fi prezentate in continuare.

Ce este asadar serul pentru fata?

Asadar, serul facial este un produs cosmetic special creat in vederea ingrijirii tenului, si se aplica direct pe piele, dupa ce tenul este curatat. Trebuie ca acest ser fata sa fie aplicat pe piele inainte de crema hidratanta, astfel incat sa poata hrani in profunzime pielea cu ingredientele active pe care le are in compozitie, si care sunt atat de benefice pentru tenul tau.

Serul facial este deosebit de eficient dat fiind faptul ca hraneste in profunzime pielea; si este un produs care are o structura fina, si este alcatuit din molecule de dimensiuni foarte mici care sunt capabile sa penetreze in profunzime pielea. In acest fel, straturile dermice primesc o mare concentratie de ingrediente active.

Tinand cont de aceste detalii, se poate spune ca serul facial este produsul perfect destinat tratarii ridurilor, dar si pentru a trata diferite alte semne ale imbatranirii sau semne ale oboselii precum aparitia cearcanelor printre altele.

Facand o comparatie intre un ser fata si diferite alte produse cosmetice, este foarte important de mentionat faptul ca acesta contine un numar impresionant de ingrediente active. Toate aceste ingrediente active din compozitia serului facial regenereaza si protejeaza tenul. In plus, serul facial este foarte concentrat, ceea ce inseamna ca este nevoie de doar cateva picaturi aplicate pe ten zilnic, astfel incat acesta sa fie ingrijit ca la carte.

Serul facial este un produs cosmetic destinat hidratarii?

Serurile faciale sunt produse cosmetice care nu au fost fabricate cu scopul special de a hidrata pielea, insa datorita substantelor pe care le contin, este foarte posibil sa aiba si efect de hidratare a pielii.

In cazul in care discutam despre un ser fata care are in compozitie printre multe alte ingrediente active si acid hialuronic, atunci cu siguranta acel ser fata va ajuta pielea sa retina apa, iar in acest fel tenul va fi hidratat.

Femeile care au nevoie de produse hidratante in schimb, ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre diferitele creme faciale care sunt lotiuni hidratante bogate. Acestea vor crea o bariera protectoare la suprafata pielii, pentru a pastra in piele toate ingredientele active.

In ceea ce priveste serurile faciale, acestea nu doar hidrateaza pielea, ci au mai multe functii, si tot ceea ce conteaza intr-un final, este faptul ca un ser fata cu siguranta este o sursa importanta de active benefice pentru ten, incepand de la calmare la hranire, de la regenerare la hidratare si la netezire.

Sunt mai scumpe serurile faciale decat alte produse cosmetice pentru ten?

In ceea ce priveste pretul acestor produse cosmetice pentru tratarea tenului, intr-adevar un ser fata este de obicei mai scump in comparatie cu diferite alte produse, dar serul facial isi merita pretul pana la ultimul banut.

Serurile faciale au o concentratie foarte bogata, si o eficacitate crescuta, astfel ca doar 2-3 picaturi sunt suficiente pentru o singura aplicare, iar o singura sticulta cu ser fata te poate tine lejer cateva luni, timp in care iti hranesti in profunzime pielea, asa cum cu nici un alt produs de pe piata nu ai putea face.

Serurile faciale sunt o investitie pe termen mediu si lung, pentru ca intr-adevar sunt mai scumpe decat alte produse, dar rezultatele sunt pe masura asteptarilor, iar produsul tine mai mult in comparatie cu alte produse.

Cat de repede expira serurile faciale?

Trebuie facuta precizarea ca unele ingrediente active din compozitia acestor produse cosmetice odata ce intra in contact cu aerul, pot deveni instabile, dar cu toate acestea, daca este pastrat intr-un loc racoros si umbros, serul de fata poate fi folosit intre 6 si 12 luni din momentul primei utilizari.

0 Shares
You May Also Like