Problemele si solutiile comune pentru Huawei P20 Lite

Problemele si solutiile comune pentru Huawei P20 Lite

0 Shares
0
0
0

Huawei este unul dintre cei mai apreciati producatori de telefoane mobile inteligente la momentul actual. La fel ca si Samsung, si Huawei este un producator care are telefoane pentru fiecare buzunar, asatfel ca utilizatorii pot gasi atat telefoane Huawei scumpe (dar cu specificatii impresionante), dar si telefoane la preturi medii si telefoane ieftine Huawei.

Multi sunt cei care au ales sa isi indrepte atentia spre Huawei P20 Lite, un smartphone care are un raport calitate – pret foarte atractiv, si care este capabil sa indeplineasca cerintele utilizatorilor. Acesta poate suporta instalarea diverselor aplicatii, face poze foarte clare, si are o multime de puncte forte.

Cei mai multi utilizatori ai acetui telefon, si-au echipat dispozitivele cu folie de protectie pentru display Huawei P20 Lite, astfel incat sa le protejeze ecranul, iar telefoanele functioneaza fara probleme. Unii utilizatori au decis sa le echipeze si cu o husa care sa le ofere o mai buna protectie.

Ei bine, cu toate masurile luate de utilizatori pentru a se asigura de faptul ca dispozitivele lor functioneaza fara probleme, au existat si cazuri in care utilizatorii s-au confruntat cu anumite probleme, iar de multe ori au fost nevoiti sa isi duca telefoanele in service.

Veti descoperi in randurile care urmeaza, cateva exemple de situatii in care utilizatorii de P20 Lite de la Huawei se confrunta cu probleme, si posibile solutii. Cititi mai departe, mai ales daca detineti un astfel de smartphone, pentru ca puteti afla cum sa va remediati problemele (daca este cazul).

Probleme Wi-Fi

In general, telefoanele care au sistemul de operare Android instalat, sunt susceptibile la probleme de conexiune, cum ar fi de exemplu conexiunile Wi-Fi slabe (si nu numai). Daca intampinati aceasta problema cu Huawei P20 Lite, exista o serie de cauze posibile, inclusiv depasirea limitei de latime de banda.

Vestea buna in toata aceasta problema, este ca multe dintre problemele legate de conexiunea Wi-Fi pot fi rezolvate atunci cand il comutati oprind routerul pentru aproximativ o jumatate de minut, dupa care repororniti routerul.

In cazul in care problema nu este rezolvata in acest fel, urmeaza sa accesati setarile Wi-Fi, iar de acolo trebuie sa setati ca dispozitivul sa uite reteaua la care sunteti conectat in prezent, dupa care trebuie sa reconectati dispozitivul la retea pentru a imbunatati conectivitatea. Acest lucru rezolva problema de cele mai multe ori.

Problema camerei

Desi P20 Lite sunt grozave in atat de multe moduri si va ajuta sa faceti o multime de poze cu adevarat fascinante, au fost raportate cazuri de calitate proasta a camerei. De cele mai multe ori, acestea sunt probleme legate de software, care pot fi rezolvate in momentul in care cand actualizati software-ul, asa ca faceti acest lucru ori de cate ori trebuie. De asemenea, puteti incerca sa instalati si sa folositi cateva aplicatii de camera personalizate, pentru a vedea daca nu cumva in acest fel, pozele vor fi mai clare.

Nu functioneaza Jack-ul pentru casti

Atunci cand mufa pentru casti nu functioneaza, nu veti putea sa obtineti un sunet de calitate de la casti, iar daca mergeti la sala si doriti sa ascultati muzica la casti, sau daca va aflati intr-un mijloc de transport in comun sau in statie, si doriti sa ascultati muzica, aceasta problema va da planurile peste cap.

Sunt foarte mari sansele ca problema sa provina de la castile pe care le utilizati. Incercati sa faceti rost de alte casti si sa vedeti daca exista vreo imbunatatire, iar daca imbunatatirea este vizibila, atunci are rost sa va cumparati un set de casti. De asemenea, puteti regla setarea sunetului si actualiza driverul de sunet al dispozitivului.

0 Shares
You May Also Like