Ce aduce nou telefonul iPhone 11?

Ce aduce nou telefonul iPhone 11?

0 Shares
0
0
0

iPhone 11 este unul dintre cele mai noi si mai bune telefoane de la Apple si se distinge de celelalte modele mai vechi cu ajutorul unor functii noi.

Mod de noapte

Una dintre aceste functii este modul Noapte – modelele anterioare de la Apple nu au reusit sa capteze fotografii cu adevarat impresionante in intuneric, iar alte marci au furat aici startul, Samsung, Huawei si, in special, Google, oferind camere de telefon care pot transforma complet noaptea in zi prin post-procesare avansata a imaginilor.

Noul mod de noapte al Apple il aduce cu siguranta in conversatie – in ochii nostri, este singurul motiv  si cel mai mare pentru a cumpara un nou iPhone. Va trebui sa mentineti telefonul fix, sau sa il il montati pe un trepied, dar daca o faceti, sunteti recompensat cu posibilitatea de a face fotografii cu detalii pe care nici macar ochii nu le pot vedea.

In functie de nivelurile de lumina (si daca utilizati un trepied sau nu), iPhone va va cere sa mentineti pozitia fixa timp de 2-5 secunde in mod normal – cu toate acestea, puteti prelungi manual acest lucru pana la 30 de secunde (daca iPhone este pe un trepied sau se sprijina de un perete) pentru a obtine scene „complet luminoase”.

Rezultatele au fost uneori uluitoare – nivelurile de claritate si luminozitate pe care iPhone le poate obtine folosind modul Nocturn sunt printre cele mai bune oferite de un telefon mobil iPhone vreodata.

Spunem ca rezultatele au fost uneori uluitoare, pentru ca daca ceva se misca in poza, intreaga imagine este stricata. Aceasta inseamna ca, daca incercati sa fotografiati cativa prieteni care danseaza, nu va functiona deloc si va trebui sa dezactivati modul Noapte pentru a obtine claritate (desi imaginile sunt inca destul de luminoase).

Cealalta actualizare a camerei statice este la modul Portret: nu numai ca este mai usor sa descoperiti contururile persoanei, animalului sau altui subiect pe care doriti sa-l pastrati cat mai bien focalizat, dar  acum poate lucra la o distanta „normala”, in timp ce puteti face inclusiv zoom ca si la modelele anterioare, datorita senzorului suplimentar care poate extrage mai multe informatii despre adancime.

Rezultatele sunt destul de bune, mai ales cand fotografiat oameni in scene bine iluminate si contrastante – de fapt, obtineti astfel de fotografii corect si imaginile pot fi uimitoare. Va puteti juca cu diferitele moduri de iluminare oferite pentru a ascunde elemente sau puteti utiliza noua optiune High Key Mono pentru a crea o imagine mai eterica si stilizata.

Cu toate acestea, recunoasterea parului a fost inca o problema, iar iPhone 11 Pro Max nu a reusit sa obtina capul unei pisici complet detaliat. A face poze cu obiecte ar trebui sa functioneze mai bine, dar am constatat ca, in general, acestea au inca o problema la margini.

Cu toate acestea, calitatea generala a fotografiilor, in special in comparatie cu iPhone XS Max de anul trecut, este mai stralucitoare si mai accentuata, asa cum va asteptati. Camera ultra larga este placut de utilizat daca va amintiti ca este acolo, dar rezultatele au fost usor denaturate, in ciuda celor mai bune eforturi ale Apple de a rezolva acest lucru in ceea ce priveste procesarea imaginilor.

 

0 Shares
You May Also Like