Care sunt motivele pentru care iPhone XS nu este telefonul perfect?

0 Shares
0
0
0

Fanii Apple au asteptat cu sufletul la gura aparitia dispozitivului iPhone XS, sperand ca acesta va fi in sfarsit primul smartphone perfect de pe piata, insa, in ciuda designului minunat si a caracteristicilor tehnice remarcabile, exista unele motive datorita carora se poate spune ca iPhone XS nu este telefonul perfect, pe care l-au asteptat fanii Apple.

Incepand de la probleme minore si pana la probleme ceva mai grave, utilizatorii iPhone XS le-au intalnit pe toate. Vom vedea despre ce este vorba in randurile care urmeaza:

  1. Descarcarea rapida a bateriei

Fiecare utilizator, in momentul in care isi cumpara un smartphone isi doreste ca acesta sa functioneze perfect si sa reziste cat mai mult timp incarcat. Ei bine, multi utilizatori de iPhone XS au constatat ca dispozitivele lor se descarca foarte repede, chiar daca au utilizat cele mai cunoscute trucuri care de regula salveaza durata de viata a bateriei.

Utilizatorii au incercat in acest sens sa foloseasca datele mobile sau wifi doar cand aveau nevoie sa fie conectati la internet. De-asemenea, au folosit ecranul cu o luminozitate foarte mica, si au inchis aplicatiile pe care nu le-au utilizat momentan.

Cei care au incercat toate metodele posibile de economisire a bateriei, dar tot s-au confruntat cu descarcarea rapida a dispozitivelor, au optat pentru o inlocuire baterie iPhone XS.

  1. Probleme de conectare Wi-Fi

Mai multi utilizatori care detin dispozitive iPhone XS sustin ca dispozitivele lor necesita timp pentru a se conecta la reteaua Wi-Fi sau adesea nu se conecteaza deloc. Problemele din reteaua Wi-Fi sunt frecvente pentru majoritatea dispozitivelor iOS, deoarece apar de fiecare data cand Apple lanseaza o actualizare software.

In cazul in care efectuati o resetare rapida, aveti sanse mari sa rezolvati problema conectivitatii Wi-Fi. Cu toate acestea insa, trebuie sa stiti ca resetarea hard pe care ati efectuat-o pentru modelele anterioare nu se va aplica pentru acest dispozitiv.

Resetare fortata a iPhone XS

  • Trebuie sa apasati si sa eliberati butonul Volume Up de pe acest dispozitiv.
  • Apoi, apasati si eliberati butonului Volume Down.
  • Trebuie sa tineti degetul apasat pe butonul lateral pana in momentul in care vedeti logo-ul Apple.
  • Amintiti-va doar ca resetarea fortata pe acest dispozitiv va va ajuta, de asemenea, sa abordati alte probleme majore de pe dispozitiv, cum ar fi ecranul care nu raspunde sau blocarea aplicatiilor.
  1. Probleme privind datele mobile

Aceasta este o alta problema care afecteaza utilizatorii dispozitivului iPhone XS. S-ar putea sa intalniti simbolul „Fara serviciu” si sa incercati sa reporniti dispozitivul pentru a verifica daca problema persista.

Puteti incerca sa comutati datele celulare daca modul Avion nu este activata. Accesati Setari si atingeti optiunile Date celulare, dupa care atingeti pentru a activa LTE si dezactivati datele.

Acestea sunt doar trei exemple de probleme care apar in cazul acestor telefoane. Corectiile comune disponibile pentru rezolvarea problemelor de pe iPhone sunt usoare si puteti incerca sa le rezolvati pe cont propriu.

Repornirea telefonului, instalarea actualizarilor software si resetarea dispozitivului pot rezolva cateva dintre aceste probleme cu care va puteti confrunta. Puteti incerca, de asemenea, sa vizitati un service gsm pentru remedierea problemelor.

0 Shares
You May Also Like