Avantajele oferite de AdSector pentru campaniile publicitare de succes

Avantajele oferite de AdSector pentru campaniile publicitare de succes

0 Shares
0
0
0

AdSector este un tool pentru spionarea concurentei si pentru monitorizarea anunturilor distribuite de concurenti. Numeroasele functii pe care le are il fac un instrument imbatabl in prezent. Puteti, de asemenea, sa marcati marcaje care va plac si sa vedeti copia completa a anunturilor, printre alte detalii. Acest lucru economiseste mult timp, care ar fi alocat pentru cautarile manuale, pentru a gasi anunturi relevante pe nista de activitate.

Pe langa functiile pe care le are, exista un alt beneficiu. Puteti opta pentru pachetul AdSector cumparat in grup si veti primi un grup intreg de tooluri si programe care sa va ajute sa configurati campanii de succes.

Marcarea anunturilor

AdSector va permite sa marcati, sa salvati si sa organizati anunturi pentru a le gasi mai usor si mai rapid prin intermediul unei baze de date personalizate cu anunturile pe care doriti sa le utilizati pentru mesaje si campanii platite.

Descarcari de imagini si pagini

 Puteti vedea si descarca sute de imagini din anunturile pe care le vedeti si puteti atinge mesaje cu rezonanta emotionala cu care publicul tinta se poate conecta mai usor. Acest lucru este posibil cu functiile unice de urmarire si stocare ale AdSector. Va permite, de asemenea, sa economisiti timp pe care altfel l-ati fi petrecut gasind paginile de destinatie potrivite pentru a le copia, descarcand paginile preferate cu un singur clic.

AdSector salveaza linkurile de la cele mai bune landing page-uri online, astfel incat sa puteti afla orice doriti in doar cateva secunde.

Analize detaliate AdSector

AdSector ofera analize detaliate si avansate care va vor arata tendinte saptamanale, acces la anunturi, raspunsuri si interactiuni in social media, demografie de audienta si multe altele.

Este una dintre cele mai cuprinzatoare analize pe care le veti gasi in industrie, astfel incat sa puteti vedea tot ce trebuie sa stiti despre anunturile concurentilor si sa faceti o cercetare online mai rapida si mai simpla.

Cu analizele disponibile, puteti intelege intregul canal de concurenti, puteti vedea ce sa inovati sau sa imbunatatiti si chiar sa descarcati pagini de destinatie, pe care afiliatii CPA le vor gasi utile.

De asemenea, puteti accesa postarile  originale de anunturi pe Facebook si puteti obtine informatii despre reactiile si comentariile publicului.

Alte lucruri foarte avansate pe care le puteti vizualiza includ adrese URL de iesire care va vor ajuta sa gasiti ofertele CPA pe care le promoveaza concurentii dvs. Puteti chiar sorta paginile de destinatie pentru a le vedea pe cele care functioneaza cel mai bine, in special pe cele mai lungi.

Interfata puternica a AdSector ofera informatii de baza, detalii despre anunturi, moduri de cautare, landing page-uri,  care va permite sa lansati campanii instantaneu, cu un singur buton.

Desi pe site-ul oficial al AdSector nu exista prea multe din punct de vedere al asistentei, puteti oricand sa va adresati prin e-mail echipei. Daca aveti nevoie de tutoriale, AdSector nu le ofera. Deocamdata este disponibila asistenta pe mail pentru orice probleme pe care le puteti avea atunci cand primiti sau descarcati software-ul sau pentru intrebari cu privire la returnari sau rambursari.

 

0 Shares
You May Also Like