Acum iti poti localiza smartphone-ul Samsung Galaxy chiar si atunci cand acesta este offline

Acum iti poti localiza smartphone-ul Samsung Galaxy chiar si atunci cand acesta este offline

0 Shares
0
0
0

Aplicatia Find My Mobile se bazeaza pe o retea cu toate smartphone-urile Samsung Galaxy pentru a detecta si gasi un dispozitiv pierdut sau furat. Aceasta functie la indemana este disponibila pe unele smartphone-uri Samsung Galaxy.

Insa ceea ce ar trebui sa stie utilizatorii acestor dispozitive mobile este ca se pot bucura de o noua functie. Samsung tocmai si-a actualizat aplicatia Find My Mobile , care le permite utilizatorilor sai sa localizeze de la distanta un smartphone Galaxy, sa isi salveze datele de pe telefonul mobil pe Samsung Cloud, sa stearga datele sale locale sau chiar sa isi retraga accesul la Samsung Pay pentru ca platile sa fie facute in continuare in siguranta.

Acesta este un instrument foarte util daca tocmai ai pierdut sau ti-a fost furat telefonul mobil. Anterior, aplicatia necesita o conexiune la retea pentru a functiona. Noutatea consta in faptul ca dispozitivul poate fi acum localizat, chiar daca este offline.

Fiecare posesor si utilizator de telefoane mobile isi doreste sa aiba o aplicatie care sa il ajute sa isi gaseasca telefonul la timp, ceea ce inseamna ca noile tehnologii de pe Samsung sunt foarte apreciate din acest motiv de catre toti utilizatorii.

Cea mai buna veste este ca utilizatorii de telefoane mobile nu au nevoie de accesorii in plus pentru localizare si trebuie doar sa isi cofigureze corect telefoanele, in cazul in care au Samsung, pentru a le gasi in momentul in care le pierd.

O retea de cercetare comunitara

In noua sa versiune (nr. 7.2.05.44), firma sud-coreeana adauga o functie de cautare offline aplicatiei sale, care a fost vazuta pe Twitter de Max Weinbach de la dezvoltatorii Xda. In mod concret, Samsung se bazeaza pe o retea de cautare formata din toate dispozitivele Galaxy din apropiere pentru a te ajuta sa iti gasesti dispozitivul mobil pierdut sau furat, atunci cand acesta nu poate fi localizat din cauza lipsei Wi-Fi-ului sau a unei conexiuni de date.

Aceasta inseamna, de asemenea, ca mobilul tau poate fi utilizat de aplicatie pentru a cauta alte smartphone-uri de acest tip.

Aceasta aplicatie te poate ajuta, de asemenea, sa gasesti ceasuri sau casti Galaxy conectate de pe dispozitivul pierdut. Retine ca este posibil sa criptezi locatia dispozitivului tau mobil pentru o mai buna protectie a datelor personale pe care le ai stocate in el.

Este nevoie de vreo actualizare in acest sens?

Pentru a utiliza noua functie a aplicatiei Find My Phone, este trimisa o notificare proprietarilor Samsung Galaxy, care solicita sa actualizeze aplicatia deja existenta in telefon. Ce trebuie sa faci apoi este sa atingi notificarea pentru a deschide pagina de setari si pentru a activa noua functie de cautare offline. Aceasta caracteristica aminteste de harta aplicatiei (sau Find My iPhone ) Apple, care este disponibila offline de la lansarea iOS 13.

Din pacate nu au fost inca publicate informatii despre lansarea oficiala a acestei functii la nivel global. In prezent, aplicatia ar fi disponibila numai in Statele Unite si Coreea de Sud.

 

0 Shares
You May Also Like