Tortul, unul din cele mai pretențioase deserturi. Aici găsești cutii pentru tort, la super preț!

0 Shares
0
0
0

Se spune că oamenii au început să celebreze timpul, când și-au dat seama că nu au altă soluție și de oprit în loc nu au nicio șansă. A sărbători, în sens mai larg, presupunea de fiecare dată un festin, așadar de la deserturi simple și până la torturile grandioase a mai fost un singur pas. Acum, torturile sunt deserturi festive pe care le avem numaidecât prezente în cadrul oricărui eveniment.

De torturi se leagă ideea de petrecere în sine, dar și pretențiile legate de eveniment. Lumea se așteaptă să fie ceva spectaculos, grandios. Este firesc că astfel se pune mare accent pe design. Cum rămâne însă cu transportul și prezentarea unui tort? Pentru o experiență completă, este de preferat să ținem cont implicit de ambalare. Aici gasesti cutii tort și îți spunem că au super preț la unul din cei mai mari furnizori de nișă – Snick Ambalaje.

Cutiile pentru tort – cum sunt alese

Atunci când un prestator de servicii, din această nișă, își alege furnizorul de ambalaje, ține cont de un raport optim calitate-preț. Ar fi bine de avut în vedere și aspectul. Acesta face diferența, mai mult decât am crede.

Desigur că entuziasmul de moment face ca acea cutie, ambalajul, să fie imediat dat la o parte. Dar, cu siguranță va face notă discordantă, dacă nu este calitatea mult sperată. Așadar, alese din rândul celor practice, eficiente, din materiale biodegradabile, cutiile de tort de la Snick Ambalaje vor completa perfect experiența desertului festiv.

În stocul acestui furnizor sunt disponibile cutii de tort cu print festiv – în culori vibrante sau cu mesaj tip Happy Birthday. Comandate de aici, cu cât cantitatea este mai mare, cu atât prețul este mai mic. Furnizorul aplică și o reducere de 10% pentru comenzi mai mari de 2500 de lei (cu TVA).

În funcție de eveniment, de tipul de produs, pot fi practice și cutiile cu fereastră. În acest caz, materialul transparent inclus permite să vizualizam conținutul și poftă este, cu siguranță, amplificată.

Rentabil de comandat, dintr-o gamă variată

Marea atracție din orice cofetărie, torturile necesită atenție deosebită. Așa cum fiecare pas în producție cere atenție la detalii până la punctul final, transportul, manipularea și prezentarea unui tort, până la servire, contează enorm. Așadar, cutiile pentru aceste deserturi festive sunt de interes pentru orice cofetărie.

Pot fi comandate rentabil, de la Snick Ambalaje. Furnizorul este buzoian, livrează oriunde în țară, rapid și în plus are oferte variate. Pentru fiecare comandă sunt aplicate reduceri diverse, ceea ce înseamnă că în final achiziția este chiar mai ieftină.

Cutiile pentru torturi pot avea capac atașat, pot avea inserție transparentă sau nu, pot avea mâner. Sunt tipare diferite, care să corespundă cu preferințele fiecăruia. Indiferent de tipul lor însă, acestea sunt fabricate din materiale biodegradabile și respectă standardele actuale. Acestea sunt suficient de rezistente, astfel încât manipularea să nu impună probleme.

Despre cum pot fi comandate, găsim detalii în pagina oficială.

0 Shares
You May Also Like