Softuri pentru casa de marcat – iata ce ai la dispozitie!

0 Shares
0
0
0

 

 

Dupa cum probabil bine stii, casa de marcat nu este singurul lucru de care ai nevoie pentru a gestiona corespunzator o unitate comerciala sau o afacere in general. Pe langa acest echipament, vei avea nevoie si de o suita de softuri, in functie de tipul afacerii detinute.

De exemplu, daca ai un restaurant sau o cafenea, un soft de baza nu va fi niciodata de ajuns. Desigur, te poti descurca cu acesta, dar operatiunile afacerii tale pot fi incetinite semnificativ, dupa cum s-ar spune. Asadar, in cele ce urmeaza vei afla mai multe despre softurile pentru case de marcat pe care le ai la dispozitie!

Softuri fiscale de baza, dar putin imbunatatite

Evident, orice lucru de baza poate fi imbunatatit. Astfel, softurile fiscale de baza iti ofera mai mult control asupra afacerii tale prin intermediul anumitor functii aditionale – incarcarea si descarcarea numerarului, tiparirea rapoartelor, atentionari in situatii de exceptie si nu numai.

Acesta este primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a imbunatati o casa de marcat. Pretul unui asemenea soft de baza imbunatatit este in jur de 250 RON – pe scurt, nu reprezinta o investitie semnificativa.

Soft tip modul retetar

Acest soft este absolut necesar unitatilor care au in plan sa comercializeze produse care pot fi vandute numai prin intermediul unei retete – mai exact farmaciile si unitati similare. Nu sunt prea multe de spus in cazul acestui soft – fie ai nevoie de el, fie nu.

Soft tip modul de gestiune, destinat back-office

Un asemenea soft este necesar unitatilor comerciale de dimensiuni mari, in care gestionarea angajatilor, stocului de produse si asa mai departe poate deveni complicata foarte usor. Softul de gestiune pentru back-office imbunatateste modul in care ai grija de afacerea ta – poti efectua NIR, emite facturi, gestiona produse si meniuri, emite rapoarte si planifica stocuri intr-un mod incredibil de usor.

O casa de marcat moderna trebuie neaparat echipata cu un asemenea modul!

Soft tip modul service auto

Dupa cum bine stii, un service auto se ocupa de foarte multe lucruri – interactiunea cu clientul, primirea autovehiculului in unitate, realizare de reparatii si/sau inlocuiri componente, realizare de manopera si asa mai departe. Toate acestea trebuie urmarite cu exactitate, lucru care nu poate fi facut prin intermediul unei case de marcat simple, cu soft de baza.

Astfel, apelezi la un modul conceput special pentru service-urile auto si gestionarea operatiunilor din cadrul afacerii tale devine mult mai usoara!

Soft conceput special pentru restaurant si magazin

Nu in ultimul rand, trebuie mentionate si softurile concepute special pentru gestionarea mai atenta a restaurantelor si magazinelor. Acestea sunt, de regula, unitati de dimensiuni mari si in interiorul carora se realizeaza operatiuni multiple. Prin urmare, ai nevoie de un soft care poate tine pasul cu tot ceea ce se intampla in interiorul unitatii – mai ales daca ai mai multe case de marcat conectate la aceeasi baza de date, de exemplu.

Desigur, acestea nu sunt chiar toate softurile pe care le ai la dispozitie – mai exista si module de livrare si fidelizare, module speciale pentru facturare si emitere bon fiscal, precum si o varietate incredibila de aplicatii compatibile cu aproape orice tip de casa de marcat.

Pentru mai multe detalii si informatii sau chiar pentru achizitionarea unui soft pentru casa de marcat, nu ezita sa accesezei platforma TehnicaFiscala.ro – acolo gasesti toate cele necesare pentru gestionarea problemelor de natura fiscala aferente afacerii tale!

0 Shares
You May Also Like