Smart Home: De ce ai nevoie de o casa inteligenta in viata ta?

Smart Home: De ce ai nevoie de o casa inteligenta in viata ta?

0 Shares
0
0
0

O locuinta smart presupune controlul echipamentelor instalate in interior prin intermediul telefonului sau unei aplicatii web. O casa inteligenta este o investitie cu multiple avantaje care tin de siguranta ta, precum:

  • Economisesti curent electric cu iluminatul inteligent si aerul conditionat

Iluminatul pe baza de senzori si geo-localizare este sistemul care va opri becurile atunci cand parasesti locuinta.

Aparatul de aer conditionat ajutat de un termostat inteligent special pentru acest produs va functiona doar pana ajunge la temperatura setata si apoi se opreste automat cand pleci de acasa sau cand deschizi fereastra.

  • Facturi mai mici la gaze

Un sistem inteligent de climatizare va ridica temperatura doar in anumite camere. Centrala se opreste imediat ce au fost atinse gradele pentru fiecare incapere din locuinta. Sistemul de geo-localizare actioneaza sistemul de incalzire in timp util pana revii acasa.

  • Senzori anti-inundatii

Evita riscul de inundatii cu senzori speciali si o electrovalva amplasata pe instalatia de apa.

  • Senzori anti-incendii

Acestia detecteaza fumul din locuinta ta si te anunta instant pe telefon. Astfel, poti alerta serviciile de interventie pentru a nu crea pagube materiale atat tie, cat si vecinilor.

  • Sistem anti-efractie

Acesta presupune urmatoarele elemente: montarea de senzori la usa de la intrare, o incuietoare inteligenta, sau camere de supraveghere cu programe de detectare a fetei. In cazul unei intruziuni prin efractie sau daca cineva forteaza usa, vei primi notificare prin telefon.

  • Protejezi bunurile si persoanele vulnerabile

O locuinta echipata cu sisteme complete de detectare fum, inundatii sau prezente straine este un loc perfect in care bunurile de valoare si persoanele in varsta sau copii sunt protejati. Doar cu ajutorul unui telefon mobil esti la curent in orice moment daca domiciliul tau este supus unui risc.

  • Locuiesti intr-un mediu curat si sigur

Senzorii de masurare a umiditatii, temperaturii si a calitatii aerului, plus, amplasarea aparatelor de umidificare/dezumidificare iti asigura un spatiu sanatos si fara alergeni sau praf.

Trebuie sa retii ca o locuinta inteligenta este o investitie cu rezultate garantate daca ai apelat la serviciile unui profesionist. Pe piata gasesti numeroase platforme smart home dar nu toate sunt compatibile. Este firesc ca echipamentele sa fie integrate intr-o platforma unica si sa poate comunica intre ele.

Te-ai saturat ca atunci cand pleci de acasa chiar si pentru putin timp sa te intrebi daca ai inchis usa si ferestrele, daca ai scos ceva din priza sau daca luminile sunt toate stinse. Casa smart este special conceputa pentru a iti inlatura aceste nelinisti, pentru a crea confort optim si consum inteligent de resurse fara cheltuieli inutile la gaz si electricitate.

Creeaza-ti casa ta inteligenta cu automatizarile Salus! O locuinta smart inseamna o locuinta in care te simti in siguranta atat tu, cat si familia ta. O casa smart raspunde nevoilor fara a-ti modifica nivelul tau de confort obisnuit. Sistemele inteligente ne determina sa ne bucuram mai mult de ceea ce avem prin crearea unui mediu confortabil pentru munca si relaxare.

 

 

 

 

0 Shares
You May Also Like