Service GSM si Accesorii pentru orice telefon

0 Shares
0
0
0

Telefoanele din ziua de astazi sunt destul de fragile si incercam mereu sa le protejam, sa avem cum stim noi mai bine grija de ele, pentru ca stim ca am dat o suma destul de mare pentru telefonul nostru, iar o reparatie ar costa destul de mult.

Tocmai de aceea, exista cateva accesorii care sunt foarte importante pentru protectia telefonului tau, dar mai exista si cateva care se refera la functionarea sa, la incarcarea sa. Daca vrei sa afli care sunt aceste accesorii, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Primul accesoriu, care se poate spune ca este cel mai important, vine direct in cutie cu telefonul, ci anume incarcatorul. Telefoanele mai noi, care accepta incarcarea wireless inversa, nu au acel incarcator in cutie, asa ca daca il vrei va trebui sa il cumperi separat. Daca ti se va intampla sa ti se strice incarcatorul, trebuie sa mergi cat mai repede posibil sa iti cumperi altul, pentru ca vei putea folosi telefonul doar o zi sau doua, dupa care nu vei mai putea pana nu il incarci.

Alt accesoriu, folia de protectie, se refera la protectia sa si este foarte importanta si se recomanda cumpararea acesteia imediat dupa cumpararea telefonului. Sa presupunem ca ti-ai cumparat recent un Samsung Galaxy C7, nu ai avut folie de protectie la el si l-ai scapat pe o suprafata dura si i s-a spart display-ul, va trebui sa inlocuiesti sticla la Samsung Galaxy C7 care te va costa o suma destul de mare de bani. Daca ai fi avut folie pe el, display-ul nu s-ar fi spart.

Husa este alt accesoriu foarte important si care se recomanda a se cumpara imediat dupa achizitionarea telefonului la un service gsm, la fel ca folia. Aceasta se gaseste intr-o varietate foarte mare, diferite culori, diferite modele, cu imprimeuri, cu peisaje, cu animale, inflorate si poate fi de silicon de spate ori de tip carte, care protejeaza intregul telefon. Husa se poate considera ca fiind un accesoriu in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca poate sa infrumuseteze telefonul.

Bateria externa ete un accesoriu din ce in ce mai des folosit de catre multe persoane. Este foarte utila, atunci cand nu esti acasa, nu te afli langa o priza si bateria este pe cale de a se descarca si tu mai ai mare nevoie de telefon, bateria externa iti va fi de mare folos pentru iti va incarca telefonul si nu vei avea nevoie de o priza, doar de cablu.

Acestea fiind spuse, daca iti lipseste vreunul dintre accesoriile descrie mai sus, este foarte important sa le cumperi pentru a-ti proteja telefonul si pentru a-i asigura o continua functionare, cu ajutorul accesoriilor referitoare la incarcarea sa. Este mai bine sa cheltuiesti o suma mai mica de bani pentru accesorii de protectie, decat sa cheltuiesti o suma mare pentru o eventuala reparatie.

0 Shares
You May Also Like