Ce sa NU faci cand apelezi la o firma de amanet auto?

Ce sa NU faci cand apelezi la o firma de amanet auto?

0 Shares
0
0
0

Cand ai nevoie de numerar rapid pentru o situatie de urgenta financiara, o cale de a obtine bani rapid este cu un imprumut de amanet auto de la o institutie specializata in amanet autoturisme Bucuresti.

Obtinerea unui imprumut de amanet este rapida, usoara si fara probleme, in comparatie cu incercarea de a vinde singur masina sau de a obtine un imprumut traditional prin intermediul unei banci sau a unei institutii de credit.

Nu te astepta sa obtii un imprumut de amanet si sa iti conduci masina acasa. Un imprumut de amanet auto necesita sa iti lasi vehiculul intr-o parcare a companiei pana la rambursarea acestuia. In acest timp, ea va fi pastrata in siguranta, pana in momentul cand vei rambursa integral valoarea imprumutului.

Nu te astepta nici sa obtii valoarea totala de revanzare pentru vehiculul tau. Aceste institutii de amanet pentru vehicule nu iti vor oferi valoarea totala de revanzare a unui imprumut de amanet.

Mai degraba, iti aproba un maxim de 75% din valoarea vehiculului, pe baza starii acestuia si a cat de mult iti poti permite sa rambursezi.

Nu te astepta sa obtii o suma imensa pentru vehicule mai vechi sau vehicule in stare proasta. Valorile masinii scad cu cat vehiculul este mai vechi sau cand este in stare proasta.

Daca ai un astfel de vehicul, este foarte recomandat sa contactezi direct compania de amanet auto si sa intrebi daca o poti folosi pentru a obtine un imprumut de amanet.

Nu crede toate lucrurile rele pe care le-ai auzit despre imprumuturile si amanetele. Majoritatea oamenilor se tem ca vor fi jecmaniti, dar nu este cazul.

Aceste institutii sunt puternic reglementate de numeroase legi de stat si locale. Majoritatea caselor de amanet sunt afaceri oneste care ofera ajutor cineva vrea sa obtina bani rapid.

Nu plati imprumutul de amanet daca nu doresti ca masina sa fie inapoiata. Daca vrei pur si simplu sa iti vinzi masina pentru numerar rapid, poti. Doar asigura-te ca anunti casa de amanet daca decizi sa renunti la ea, pentru ca reprezentantii companiei sa stie ca pot merge mai departe si pot inchide imprumutul si vinde vehiculul.

Nu iti fie teama sa pui intrebari daca nu intelegi ceva. Daca nu esti sigur cum functioneaza un imprumut de amanet, cat trebuie sa rambursezi, termenele si alte detalii, pune intrebari.

Nu te simti obligati sa obtii un imprumut de amanet. Dupa ce ai evaluat vehiculul si ai aflat cat de mult poti obtine prin amanetarea acestuia, esti liber sa te razgandesti. Nu ai niciodata obligatia de a obtine un imprumut de amanet auto.

Nu iti fie teama sa soliciti o prelungire daca ai probleme cu rambursarea imprumutului de amanet.

Majoritatea caselor de amanet iti vor oferi optiunea de a va prelungi imprumutul daca nu poti plati integral pana la sfarsitul contractului de amanet.

Retine doar ca exista o taxa suplimentara pe care o vei datora de fiecare data cand prelungesti imprumutul. De asemenea, este foarte probabil  sa fie nevoie sa revii la sediul institutiei de amanet si sa resemnati documentele.

 

0 Shares
You May Also Like