Produsele naturale sunt mai bune pentru incontinenta urinara

Produsele naturale sunt bune pentru incontinenta urinara?

0 Shares
0
0
0
Exista multe motive pentru care produsele naturale sunt mai pentru incontinenta urinara. De fapt, multe dintre ele s-au dovedit a fi uneori mai eficiente decat produsele sintetice. Iata cateva dintre principalele motive pentru care produsele naturale sunt mai bune pentru aceasta afectiune:

– Ele sunt naturale: Produsele naturale sunt fabricate din plante, extracte si uleiuri care apar in mod natural. Produsele sintetice, pe de alta parte, sunt realizate din substante chimice care sunt create in mod artificial.

– Ele sunt mai potrivite: Remediile naturale tind sa nu provoace iritatii, reactii alergice sau deteriorari ale pielii dumneavoastra. De asemenea, este mai probabil ca acestea sa aiba un pH echilibrat si sa nu contina substante chimice dure.

– Sunt mai eficiente: O serie de studii au aratat ca unele produse naturale sunt mai bune pentru incontinenta urinara decat produsele sintetice.

Ce este incontinenta urinara?

Incontinenta urinara reprezinta incapacitatea de a va controla vezica urinara si nevoia de a urina atunci cand nu este nevoie. Exista diferite tipuri de incontinenta urinara, inclusiv incontinenta de urgenta, incontinenta de stres si incontinenta mixta. Incontinenta de urgenta este atunci cand aveti o nevoie brusca de a urina si simtiti ca trebuie sa mergeti cat mai repede posibil.

Este adesea insotita de un sentiment puternic de urgenta. Incontinenta de efort este atunci cand aveti scurgeri de urina atunci cand faceti exercitii fizice, tusiti sau radeti. Este mai frecventa la femei si apare de obicei atunci cand muschii vezicii urinare sunt slabiti din cauza nasterii. Incontinenta mixta combina simptomele atat ale incontinentei de urgenta, cat si ale incontinentei de stres.

De ce sunt produsele naturale mai bune pentru corpul dumneavoastra?

Dupa cum am vazut, produsele naturale au multe beneficii fata de solutiile sintetice. Cu toate acestea, ele vin, de asemenea, cu o serie de beneficii pentru corpul dumneavoastra. Aici, aruncam o privire asupra unora dintre ele.

– Au mai putine efecte secundare: Solutiile sintetice contin adesea substante chimice care va pot afecta organele si pielea si pot provoca reactii alergice. Deoarece remediile naturale nu contin chimicale si sunt facute din uleiuri si extracte naturale, este mai putin probabil sa provoace reactii adverse.

– Sunt mai putin susceptibile de a provoca rezistenta la antibiotice: Remediile naturale sunt adesea facute cu plante, minerale si vitamine. Este putin probabil ca acestea sa provoace rezistenta la antibiotice, spre deosebire de solutiile sintetice care sunt adesea ele insele antibiotice.

– Ele pot ajuta la repararea pielii dumneavoastra: Folosirea produselor naturale pe piele poate ajuta la repararea celulelor deteriorate si la imbunatatirea functiei de bariera a pielii dumneavoastra. Acest lucru poate reduce riscul de iritatii si infectii si va poate face pielea mai fina.

– Ele pot imbunatati incarcatura toxica a organismului dvs: Folosirea solutiilor sintetice poate creste incarcatura toxica a corpului dumneavoastra si va poate afecta organele. Intrucat produsele naturale nu contin substante chimice, acestea pot contribui la reducerea incarcaturii si la protejarea organismului dumneavoastra.

Produsele naturale au mai putine efecte secundare decat substantele chimice care se gasesc in produsele artificiale. Ele tind sa fie mai mult concentrate pe un rezultat tinta sau pe o actiune, cum ar fi reducerea inflamatiei sau imbunatatirea circulatiei. Pe piata veti gasi produse naturiste care trateaza orice tip de afectune, incluzand si produse din plante pentru tratarea incontinentei urinare care sunt eficiente si sigure.

0 Shares
You May Also Like