Pistol pneumatic impact Wert W1855 pentru înșurubare sau deșurubare ușoară

Pistol pneumatic impact Wert W1855 pentru înșurubare sau deșurubare ușoară

0 Shares
0
0
0

Cu un pistol pneumatic impact Wert W1855 și funcția de oprire automată specială, frânează sistemul de acționare a aerului la atingerea valorii dorite. Un astfel de pistol pneumatic are o construcție robustă, având în același timp cele mai mici greutăți și dimensiuni de performanță.

Șurubelnițele pneumatice în general, cu mai multe trepte trepte, pot fi utilizate flexibil într-o mare măsură, cu comutare manuală de la treapta de viteză mare la cea de jos, în intervalul de cuplu de la 40 la 12.000 Nm.

Cel mai bun pistol pneumatic se caracterizează, printre altele, prin simpla manevrare și condiții de siguranță, precum și tehnologia de acționare fără vibrații și zgomot redus. Reglarea fină are loc printr-o unitate de întreținere externă pentru cheile dinamometrice pneumatice.

Transmisia pneumatică rotativă 360 de grade, cu formă ergonomică, cu comutare ușoară dreapta-stânga, permite o muncă eficientă și sigură. De remarcat în mod deosebit, este comportamentul ușor de pornire și frânare al acționării pneumatice. Șurubelnițele acționate pneumatic sunt proiectate pentru diferite sarcini și sunt potrivite în special pentru utilizarea în service-ul auto.

Pistol pneumatic impact Wert W1855 – Caracteristici

Reducerea presiunii gradată fin a unității de întreținere, se face printr-o supapă și are o precizie de ± 5% cu aceeași aplicație cu șurub. Pistolul rotativ la 360 de grade, asigură că dispozitivul poate fi poziționat convenabil pe conexiunea cu șurubul. În plus, comutatorul ușor accesibil dreapta-stânga permite funcționarea convenabilă a dispozitivului.

Cele 44 de setări de cuplu pot fi controlate folosind o cutie de viteze cu 2 trepte. Pistolul pneumatic impact Wert W1855 funcționează fără vibrații, silențios și, prin urmare, nu poate fi comparat cu șurubelnițele de impact convenționale din punct de vedere al ergonomiei și siguranței în muncă.

Pistol pneumatic impact Wert W1855 – Domenii de utilizare

Principiul motorului de acționare a pistolului pneumatic permite lucrul în medii puternic poluate sau cu praf, deoarece motorul de acționare creează o suprapresiune continuă și nu necesită o sursă externă de răcire a aerului.

Multe persoane care lucrează la vehicule grele și echipamente speciale s-au confruntat probabil cu o astfel de situație, fiind necesar să montezi conexiuni filetate puternic, iar un instrument profesional pneumatic sau electric nu este disponibil.

Cel mai simplu exemplu este puncția unei roți pe drum, când este necesar să continui să conduci, dar nu există niciun service de camioane în apropiere și trebuie să efectuezi lucrări pentru a înlocui singur roata deteriorată. Într-o astfel de situație, pistolul pneumatic impact Wert W1855 este pur și simplu de neînlocuit.

Înlocuirea unei roți

Înlocuirea unei roți pe un camion greu necesită mult timp și efort. Utilizarea instrumentelor mecanice moderne poate accelera și simplifica semnificativ procesul.

Pistolul pneumatic impact Wert W1855 este conceput pentru a facilita procesul de slăbire/strângere a piulițelor și șuruburilor roții în timpul montării anvelopelor. Pistolul pneumatic este echipat cu un mecanism de blocare care poate, la un moment dat, să oprească funcționarea dispozitivului.

Acest design ajută la îmbunătățirea semnificativă a înșurubării/deșurubării piulițelor și a productivității.

Un astfel de dispozitiv funcționează conform unui principiu mai modern. În interiorul corpului există o cutie de viteze în mai multe trepte, un mecanism de răsucire și un cap în care se amplasează cele 17 accesorii. Toate aceste detalii sunt conectate și se pun constant în mișcare.

Mecanismul este capabil să ofere un cuplu mai mare decât modelele tradiționale, cu un efort minim al operatorului, oferind o productivitate mai mare. Pentru a crește în continuare productivitatea și a reduce pierderile de forță prin frecare, dispozitivul pneumatic este echipat cu rulmenți care asigură o rotație ușoară a mecanismului.

0 Shares
You May Also Like