Pentru împrumuturi rapide, apelează la un amanet de maşini din Bucureşti

Pentru împrumuturi rapide, apelează la un amanet de maşini din Bucureşti

0 Shares
0
0
0

Banii sunt o problemă cu care ne-am confruntat cu toţii, cel puţin o dată. Chiar şi cei cu venituri decente şi constante, pot fi puşi în faţa unei situaţii ceva mai delicate de ordin financiar. Într-o periodă în care băncile acordă destul de greu credite şi împrumuturi, apelarea la o casă de amanet poate fi o soluţie pentru o problemă de acest gen.

Dar când spunem amanet ne gândim la ceasuri, bijuterii scumpe din pietre preţioase sau alte obiecte de valoare asemănătoare. Dar ce spuneţi de un amanet de maşini ? Un amanet Bucureşti este ceea ce căutaţi pentru a face rost rapid, sigur şi fără prea multe proceduri de suma de bani necesară acoperirii unei cheltuieli neprevăzute.

Dacă ideea vi se pare interesantă, dar nu ştiţi la ce firmă să apelaţi, optaţi pentru una specializată în domeniul financiar, formată dintr-o echipă cu experienţă aşa cum este Auto Kredit. Cum vă poate ajuta ? În continuare îţi vom prezenta doar câteva argumente. Această firmă specializată în servicii de amanet auto din Bucureşti percepe cel mai mic comision de pe piaţă.

Auto Kredit acordă cele mai mici comisioane din România, iar acestea diferă în funcție de suma împrumutată. Dacă aveţi maşina personală deja amanetată în altă parte, cei de aici vă garantează o ofertă mai bună, plus două săptămâni complet gratuite, fără dobândă. Sună avantajos nu-i aşa ?

Seriozitatea face parte din misiunea acestei companii, iar din acest punct de vedere clienţii nu trebuie să îşi facă griji. Auto Kredit garantează discreție și securitate totală a mașinii amanetate, în parcul auto prin pază în permanenţă, supraveghere video și intervenție rapidă de către firme de securitate, atunci când este cazul. Iar serviciile nu se opresc aici! La cerere, echipa de profesionişti vă poate ajuta să şi vindeţi maşina, în cazul în care doriţi acest lucru.

Personalul Auto Kredit este disponibil pentru evaluarea maşinii în eventualitatea vânzării acesteia. În plus, vă ajută să o puneţi în valoare mai bune prin servicii de cosmetizare auto: curăţarea automobilului şi igienizarea acestuia, diagnoză profesională în cazul posibilelor defecţiuni, asigurare RCA şi acte necesare.

Auto Kredit oferă acest gen de serviciu de finanţare încă din anul 2011, fiind primul amanet auto din ţară cu sediul în oraşul Bucureşti. Se oferă posibilitatea de a garanta cu propiul autoturism, iar în funcţie de valoarea reală a acestuia în piaţă, firma de amanet oferă pe loc suma de bani stabilită în urma evaluării. Sistemul de tip amanet auto a devenit tot mai popular şi la noi în ţară, câștigând încrederea celor care care au nevoie de un împrumut.

Acesta poate fi numit un credit pentru nevoi personale, însă fără obligația de a avea documente de venit. Garanţia însă este dată de mașina care este o garanție reală. Din acest motiv,  toate procedurile care implică timp de aşteptare, ca în cazul unei bănci de pildă, nu se mai regăsesc aici. Pe scurt, un credit cu garanție auto se acordă simplu și rapid, dar la fel de transparent.

Ca o previzualizare a procesului complet, dar simplu de amanetare a unui autoturism, în primul rând marca maşinii vorbeşte de la sine despre valoarea acesteia. Desigur că unele modele valorează mai mult decât altele. Spre exemplu, cele care au mai puțin de cinci ani, tind să valoreze mai mult decât maşinile mai vechi.

Nu trebuie neglijat nici aspectul care este cartea de vizită a unei maşini personale. Un autoturism cu pete, zgârieturi, urme de rugină sau un interior mai puţin întreţinut, nu va face o impresie bună, în special dacă vorbim despre scoaterea acesteia la vânzare.

Câţi kilometri a parcurs maşina ? O întrebare foarte importantă, căci răspunsul influenţează de asemenea valoarea maşinii în procesul de evaluare al acesteia. Evident, cu cât numărul de kilometri este mai mic, cu atât poate fi mai bun prețul pe care îl veți putea obține.

Dar nu trebuie să vă îngrijoraţi, pentru că specialiștii de la Auto Kredit vă vor face o evaluare completă a mașinii, cu ajutorul personalului calificat și mecanici bine pregătiţi.

„Apreciez faptul că am primit banii foarte repede şi că maşina a stat în garaj şi nu în ultimul rând, maşina a fost spălată înainte să o primesc înapoi.”, „Mi-am lăsat maşina o lună şi jumătate în parcul auto, am găsit-o aşa cum am lăsat-o şi n-am avut probleme. Banii mi-au fost daţi imediat şi nu m-am trezit cu nicio taxă în plus.”, „Am avut nevoie de bani urgent, iar cei de la Auto Kredit mi-au făcut o evaluare rapidă şi eficientă a maşinii.

Am primit suma pe loc, iar maşina a rămas în siguranţă la ei”. Acestea sunt doar câteva dintre părerile celor care au apelat la serviciile amanetului auto din Bucureşti, au fost mulţumiţi şi recomandă, la nevoie, un asemenea mod de a împrumuta bani, rapid şi sigur.

0 Shares
You May Also Like