Navigatii auto potrivite pentru orice masina

0 Shares
0
0
0

Foarte multi dintre soferi se orienteaza mai nou catre masinile care au deja o navigatie auto. Aceasta nu doar ca le permite folosirea GPS-ului, ci pot face activitatile preferate, similar ca pe telefonul mobil. Acest lucru se datoreaza faptului ca navigatiile dispun de sistemul de operare Android, mai exact cele de pe navigatiiandroid.ro. Descopera varietatea de navigatii auto potrivite pentru orice masina!

Site-ul iti prezinta o gama larga de navigatii care cel mai probabil s-ar potrivi masinii tale. Pentru a putea vedea daca acestea corespund, trebuie sa alegi marca si modelul autoturismului tau. Urmatorul pas este sa optezi catre navigatia pe care o vrei. Aceste navigatii au diferite specificatii si caracteristici, mai performante sau nu, in functie de preferintele soferului. Toate dispun de un ecran tactil, care permite cu doar cateva atingeri sa efectuezi actiunile preferate.

Dupa ce este montata, navigatia devine la fel ca si telefonul. De pe ecranul ei poti initia si prelua apeluri, poti verifica notificari de pe retelele de socializare, poti asculta mesaje audio, muzica, radio, poti folosi GPS-ul, poti viziona filmul sau serialul preferat, cat si clipurile de pe YouTube. Aplicatiile pe care le utilizezi pe telefon sunt acum disponibile si pe navigatie. Aceasta se conecteaza la telefoanele Android si nu numai.

Meniu disponibil in peste 60 de limbi

Cu mult timp in urma, navigatiile nu puteau fi folosite decat in limbi straine precum engleza, germana sau franceza. Astazi, evolutia tehnologiei ne-a adus un beneficiu in acest caz – navigatiile sunt disponibile si in limba romana. Meniul celor de pe site-ul navigatiiandroid.ro poate fi setat in peste 60 de limbi, inclusiv limba romana.

Nu mai trebuie sa inveti anumite cuvinte intr-o alta limba sau sa traduci ceea ce inseamna ele, pentru ca poti utiliza navigatia in limba materna. Atat meniul aplicatiilor, cat si vocea GPS-ului poate fi setata in limba romana. Acest lucru este foarte util si de mare ajutor pentru toti soferii. In plus, poti sa modifici interfata navigatiei sau sa efectuezi alte actiuni, fara sa te intrebi ce inseamna cuvintele respective.

In acelasi timp, meniul navigatiei este foarte simplu, oricare ar fi tipul ales. Chiar si cele mai complexe sisteme iti ofera acces la meniul principal si la descarcarea aplicatiilor dorite. Daca vrei sa optezi pentru o navigatie auto de pe site, afla ca vei primi cadou si o camera de marsarier. Parcarea cu spatele nu va mai fi la fel de dificila!

Descarca aplicatia de GPS preferata!

Daca atunci cand folosesti telefonul utilizezi un anumit tip de aplicatie GPS, la fel se poate intampla si in cazul navigatiei. Waze sau Google Maps sunt doua dintre cele mai utilizate aplicatii, foarte utile pentru cei care conduc. Acestea afiseaza traficul in timp real si iti genereaza notificari privind schimbari de rute sau probleme la asfalt.

Spre exemplu, in ambele dintre cele doua primesti informatii despre ambuteiaje sau lucrari la carosabil si implicit o ruta ocolitoare catre destinatia ta. Oricare ar fi aplicatia de GPS pe care o folosesti in mod obisnuit, o poti descarca pe navigatie!

0 Shares
You May Also Like