Masuratori topografice cu drona in agricultura

0 Shares
0
0
0

Monitorizarea Culturilor

Roexpert Cad lucreaza in prezent in sectorul agricol realizand masuratori topografice in Oradea, ajutand clientii sa monitorizeze sanatatea culturilor lor. Producatorii agricoli trebuie sa adopte strategii revolutionare pentru producerea de alimente, cresterea productivitatii si transformarea durabilitatii intr-o prioritate. Prin utilizarea dronelor noastre pentru topografie, va permitem sa abordati mai multe dintre aceste provocari majore.

Dronele pentru topografie fac parte din solutia acestor provocari iar noi putem asista cu planuri de imbunatatire a randamentelor viitoare in agricultura romaneasca. Utilizand tehnologia noastra cu drone pentru topografie de inalta calitate, putem produce date in spectrul NDVI, identificand ce parti ale unui camp sunt uscate sau au nevoie de imbunatatiri care sa contribuie la agenda dumneavoastra de cercetare a culturilor.

In plus, odata ce cultura creste, dronele noastre pentru topografie va pot monitoriza in mod continuu sanatatea culturii, permitand calcularea indicelui de vegetatie, descriind densitatea relativa si sanatatea culturii, afisand aportul de caldura (cantitatea de energie sau caldura pe care o emite recolta) permitand detectarea timpurie a oricarei boli si imbunatatirea statisticilor de supravietuire.

Roexpert Cad are, de asemenea, capacitatea de a monitoriza masa de teren care a fost vizualizata anterior prin satelit, cu o calitate a imaginii care depinde de unele conditii meteorologice si limitari la momentul in care satelitul este pozitionat incorect, oferind imagini inexacte, de proasta calitate.

Serviciile prin satelit au, de asemenea, un cost ridicat si este necesara rezervarea in avans. Serviciile de masuratori topografice cu drona iti usureaza si ajuta afacerea, oferindu-ti o mai mare flexibilitate si o capturare imediata a datelor. Roexpert Cad poate oferi optiunea de vizualizare live sau imagini si filmari inregistrate sau ambele, daca este necesar.

Beneficiile masuratorilor topografice cu drona in agricultura:

  1. Monitorizarea sanatatii culturilor

Dronele noastre pentru topografie sunt capabile sa colecteze date esentiale si sa le proceseze in cadrul unui software cloud tert, oferindu-va elevatii, indici de vegetatie cu densitate neutra, imagini 3D sau ortofotoplanuri generale. Toate acestea va pot ajuta la recolte actuale imbunatatite si recolte viitoare mai bune.

  1. Cercetarea culturilor si recolte imbunatatite

Odata cu dezvoltarea sectorului agricol intr-o industrie extrem de competitiva, fermierii se bazeaza pe datele de la sol pentru a obtine informatii cu scopul a avea rezultate mai bune. Va putem ajuta cu studierea culturilor voastre din perspectiva aeriana. Dronele noastre pentru topografie pot decola de la sol in cateva minute dupa sosirea la fata locului si pot acoperi terenul mult mai repede decat prin metodele traditionale.

  1. Depistarea precoce a bolilor

Producatorii agricoli trebuie sa adopte strategii revolutionare pentru producerea de alimente si cresterea productivitatii. Prin utilizarea dronelor pentru topografie pentru a captura date aeriene de inalta precizie, va permitem sa observati mai bine evolutia culturilor, inclusiv bolile culturilor.

De asemenea, va putem oferi monitorizare regulata a culturilor dumneavoastra in timpul perioadei de crestere si va oferim rezultate precise, permitandu-va sa rezolvati imediat orice problema. Avem capacitatea de a folosi dronele noastre pentru topografie pentru a produce date in spectrul NDVI, identificand ce parti ale unui camp sunt uscate sau necesita imbunatatiri.

In plus, odata ce recolta creste, dronele pentru topografie pot fi folosite pentru a obtine informatii esentiale care sa ajute la calcularea datelor necesare, de asemenea, permite detectarea precoce a bolii si ofera statistici imbunatatite de supravietuire a culturilor.

  1. Costuri substantial reduse

Aceste tipuri de servicii au fost realizate in trecut prin inchirierea de avioane mici, cu ajutorul satelitilor sau foarte multe ore de lucru la sol. Aceste metode sunt extrem de nesigure in comparatie cu masuratorile topografice cu drona.

Acum, datorita acestei tehnologii, suntem capabili sa oferim un serviciu precis de masuratori topografice in Oradea, mai fiabil decat metodele traditionale, cu un cost mult mai mic decat costul celorlalte metode mentionate anterior.

0 Shares
You May Also Like