Decor de interior de Craciun: cum sa luminezi camerele de zi?

Decor de interior de Craciun: cum sa luminezi camerele de zi?

0 Shares
0
0
0

Sa incepem cu decoratiunile de Craciun de interior. Evident, bradul imbatabil este de foarte multe ori primul care soseste: trebuie sa gasesti o locatie buna pentru a-l instala, astfel incat sa nu fie in pasaj, sa fie bine stabilizat, si sa fie pus la loc.

Daca utilizati un copac artificial, aveti grija sa nu il asezati prea aproape de un incalzitor, deoarece s-ar putea topi sau chiar sa ia foc. Acest sfat este valabil si pentru un brad natural, care se usuca mai repede langa un calorifer. Pentru a-ti sublima copacul, gandeste-te la ghirlande usoare.

Astazi le gasim in toate stilurile: multicolore, monocrome, cu LED-uri mici sau becuri mari, sub forma de bile luminoase, alegerea nu lipseste! O alta varianta pe cat de frumoasa, pe atat de originala: bradul luminos de Craciun.

Le gasim cu un suport metalic sau din lemn, impodobit cu decoratiuni LED, de asezat pe o piesa de mobilier, de agatat de perete. In fine, nu uita de traditionalele lumanari, pentru un decor intim si calduros de Craciun! Pentru a va pune in valoare instalatiile de iluminat, electrice sau nu, luati in considerare adaptarea iluminatului interiorului vostru.

Bineinteles, dincolo de atmosfera luminoasa, iti poti completa decorul cu diverse obiecte de Craciun: o nota deosebita cu modele de reni sau fulgi de nea, figurine mici din lemn, coroane de plante. Posibilitatile sunt nesfarsite. Alege variante interesante de Instalatii de Craciun exterior si Craciunul tau va fi superb.

Ce precautii trebuie luate cu decoratiunile de Craciun de interior?

  • Verificati starea sirului de lumina de Craciun

Ti-ai ales decoratiunile de Craciun? Perfect, tot ce trebuie sa faci este sa le instalezi! In primul rand, daca utilizati lumini de Craciun pentru a impodobi bradul, verificati starea luminitelor inainte de a le pozitiona: daca cablul de alimentare pare deteriorat, daca sunt vizibile fire, daca cablurile sunt deteriorate. caseta de control, poate fi intelept sa cumparati o noua ghirlanda.

  • Conectati decoratiunile electrice cu precautie

Apoi, atunci cand va conectati ghirlandele sau orice decor electric de Craciun, trebuie respectate doua reguli. In primul rand, nu supraincarcati niciodata prizele. Chiar daca decorati camera de zi si este tentant sa cuplati totul la una singura, dar cel mai bine este sa distribuiti decoratiunile pe diferite prize pentru a evita supraincalzirea si scurtcircuitele.

Acest lucru nu numai ca poate crea un risc de incendiu sau soc electric, dar puteti, de asemenea, sa supraincarcati sistemul electric din casa si sa provocati o intrerupere a curentului. Iar Craciunul fara electricitate nu este deosebit de festiv. A doua regula generala: nu lasati cablurile sa atarne in cale.

Nu ezitati sa folositi o prindere de cablu sau o cutie, pentru a grupa diferitele fire. Instalarea ta va fi mai sigura, dar rezultatul va fi si mai estetic. In cele din urma, daca voi sau oaspetii. aveti copii mici, asigurati-va ca facilitatile sunt sigure: nu lasati prizele electrice usor la indemana celor mici, iar daca sunt suficient de mari, acordati-va cinci minute la sosire pentru a le reaminti securitatea. Este mai bine sa previi decat sa vindeci!

0 Shares
You May Also Like