Iritatii si infectii vaginale frecvente?

0 Shares
0
0
0

Ar putea fi surprinzător să aflați asta dar conform studiilor Idelyn, două treimi din femeile din Europa Centrală și de Est s-au confruntat cu infecții vaginale cel puțin o data in viața lor. În Statele Unite cifra este chiar mai ridicată și ajunge la 75 la sută. Ce este mai șocant este faptul că cele mai multe dintre persoanele afectate nu au nici o idee despre cauze și despre cum să le evite.

Într-un vagin sănătos, bacteriile bune și rele sunt în echilibru și se menține nivelul PH natural. Perturbarea echilibrului poate provoca înmulțirea bacteriilor rele și implicit activarea unor infecții bacteriene. În mod normal corpul tău găzduiește bacterii bune și rele care ajuta la menținerea echilibrului PH-ului în zona intimă.

Grija pentru corpul nostru face parte din viața noastră: dușul, spălatul pe dinți, spălatul părului, folosirea unor creme hidratante, aplicarea machiajului fac toate parte din rutina zilnică a unei femei. Dacă mă iubesc pe mine, de ce atunci nu-mi pasă mai mult de vaginul meu? Puține femei știu cum să facă acest lucru.

De fapt este atât de simplu: începeți cu absorbantul pe care îl folosiți, atât cu cel pentru menstruație, cât și cel pentru igienă zilnică.

Cum ar trebui să fie acestea?

Ceea ce au nevoie cu adevărat femeile este un absorbant igienic, antibacterian, cu capacitate mare de absorbție, care să anihileze mirosul neplăcut! Asorbantele pentru menstruație și Absorbantele zilnice cu ioni negativi, oxigen activ și nanoparticule de argint Anion Best Care și Anion Best Care Luxury de la Aunity sunt fabricate special pentru igiena intimă și îngrijirea feminină.

Nanotehnologia a inserat în fiecare absorbant stratul de ozon și ioni negativi (anioni), care contribuie la combaterea bacteriilor și a mirosului neplăcut, asigurând în același timp un echilibru al ph-ului și sănătatea vaginului, în mod natural și sigur, fără produse chimice, parfumuri sau materiale plastice. Fără o protecție corespunzătoare în timpul menstruației, femeile sunt expuse unui șir de boli, care le diminuează calitatea vieții, cu efect negativ asupra sănătății, carierei și familiei lor.

Ce sunt ionii negativi (Anionii ) ?
Sunt molecule invizibile, inodore și fără gust. Au un efect deosebit asupra sănătății oamenilor. Mai sunt cunoscuți sub denumirea de „vitaminele din aer.“ Întăresc sistemul imunitar, favorizează somnul sănătos și amplifică puterea de concentrare.

Anionii elimină bacteriile din aer: cu cât concentrația de ioni negativi este mai mare cu atât aerul este mai curat. Astfel, la o concentrație de peste 9500 anioni pe cm3 este protejat sistemul imunitar, sunt protejate funcțiile anti-inflamatorii și anti-bacteriene.

Oxigenul activ sau Ozonul

Formula unică de ozon amplifică circulația aerului și schimbul de oxigen din absorbant, prevenind înmulțirea bacteriilor. A fost demonstrat științific că oxigenul și anioni din sânge au influență directă asupra metabolismului. Cantități mari de oxigen și anioni favorizează echilibrul hormonal, absorbția de substanțe nutritive din hrană stimulată de hormoni, detoxifică sângele și favorizează înnoirea celulelor.

Prin stratul de anioni din absorbantele Aunity sunt produși până la 5.800 de anioni per cm3. Aceștia împiedică reproducerea bacteriilor dăunătoare pe suprafața absorbantului, protejează sistemul imunitar și flora bacteriană benefică în zona intimă feminină. Ionii negativi ajung în uter unde îmbunătățesc circulația sangvină.

Nanoparticulele argint (Nano Argint)
Nanoparticulele de argint au în uzul extern efect antimicrobian, anihilând chiar în concentrație redusă, o serie de bacterii și ciuperci. Argintul este folosit deja de mult timp. Mai demult erau folosite cupele de argint, pentru a evita infecțiile.

Chiar și în zilele noastre folosim tacâmuri din argint, dovadă că pentru tehnica alimentării nu se poate concepe lipsa argintului. Străbunicile noastre puneau o monedă de argint în lapte, pentru a-l păstra proaspăt mai mult timp Astăzi s-a redescoperit efectul argintului, după ce timp de 50 de ani, prin introducerea antibioticelor pe scară largă, a pierdut din importanță.

Folosirea microparticulelor de argint în absorbantele pentru menstruație și cele pentru utilizare zilnică de la Aunity aduc mari avantaje prin efectul împotriva germenilor patogeni, chiar și împotriva celor care au rezistență la o mulțime de antibiotice.

Află mai multe despre produsele din gama Best Care și Best Care Luxury aici și pe pagina de Facebook Sanos sau pe site-ul sanos.ro

0 Shares
You May Also Like