Este rentabil sa cumparati un telefon de la amanet?

Este rentabil sa cumparati un telefon de la amanet?

0 Shares
0
0
0

Casele de amanet reprezinta cea mai la indemana solutie pentru persoanele care au nevoie de imprumuturi rapide. Cei care se confrunta cu o criza financiara, trebuie doar sa se prezinte la casa de amanet si sa aiba asupra lor cartea de identitate si un bun de valoare. De exemplu, se poate opta pentru amanet electronice, iar clientii isi pot amaneta telefoanele

Casele de amanet sunt chiar dispuse sa cumpere dispozitivele electronice ale clientilor, pentru ca mai apoi sa le revanda. Deci, daca doriti un smartphone cu specificatii bune, puteti cauta dispozitivul ideal la o casa de amanet electronice. Iata cateva detalii de care ar fi indicat sa tineti cont in aceste conditii:

Afisajul

Daca cumparati un telefon cu un ecran mare, nu mergeti sub o rezolutie de 1920 x 1080p si, daca puteti, cautati rezolutiile mai clare de 2560 x 1440 Quad HD. Luati in considerare si dimensiunea ecranului.

Bateria

Cu cat capacitatea bateriei este mai mare, cu atat mai bine, pentru ca teoretic telefonul va rezista mai mult timp incarcat. Majoritatea producatorilor de smartphone-uri Android includ incarcatoarele speciale care pot alimenta o baterie pana la cel 50% de incarcare in doar cateva minute. Sau, daca detineti un iPhone, luati in considerare sa cumparati un incarcator pentru iPad pentru a obtine mai multe resurse de energie.

Spatiu de stocare

De preferat ar fi sa cumparati un smartphone cu cel putin 32 GB spatiu de stocare sau mai mult daca intentionati sa descarcati muzica si filme. Aplicatiile sunt mult mai mari in aceste zile, iar imaginile pot ocupa mult spatiu daca nu le depozitati in cloud (Apple Photos, Google Photos sau alte servicii ofera aceste optiuni. Unele smartphone-uri Android ofera si sloturi pentru carduri „microSD” care va permite sa cresteti spatiul de depozitare. De-asemenea, trebuie sa tineti cont si de memoria RAM, si sa alegeti minim 4 GB RAM memorie.

Camera

Daca va place sa impartasiti imagini cu prietenii si familia, asigurati-va ca cumparati un telefon cu o camera foto buna. De obicei, telefoanele ieftine nu au camere grozave, asa ca luati in considerare cheltuielile un pic mai mari daca va intereseaza acest aspect.

Reputatia companiei

La casele de amanet veti gasi telefoane de la foarte multe companii de pe piata, dar de preferat ar fi sa optati pentru dispozitive Samsung, iPhone, Huawei. Acestea sunt cele mai importante branduri ale momentului.

Pe langa aceste detalii, va mai trebui sa tineti cont de procesor, si de banii pe care ii aveti la dispozitie. Vestea buna insa este ca, la casele de amanet electronice veti gasi asemenea dispozitive la preturi mult mai atractive decat in magazine.

Veti putea gasi telefoane mobile in cutie, cu toate accesoriile incluse la casele de amanet, si veti cheltui mai putini bani pentru a le cumpara. Din acest motiv, putem spune ca este rentabil sa cumparati un telefon de la amanet.

De-asemenea, daca detineti mai multe smartphone-uri si doriti sa le vindeti cat mai rapid, casele de amanet electronice vor fi incantate sa va evalueze telefoanele si sa va ofere preturi atractive in schimbul acestora.

0 Shares
You May Also Like