Îmbunătățirea experienței clienților: Echipamente HORECA pentru servicii de calitate superioară

0 Shares
0
0
0

„HORECA” este un termen folosit pentru scurtarea semnificațiilor pe care acesta le deține. Acest termen reprezintă anumite sectoare din industrii asemănătoare, acestea fiind: Hoteluri, Restaurante și Cafenele. Astfel, echipamentele HORECA se ocupă cu instrumentele și anumitele utilaje care sunt folosite în întreprinderea de ospitalitate.

Acestea sunt de mare ajutor în industria ospitalității, făcând șederea într-un hotel mult mai plăcută și confortabilă pentru clienți, iar aceștia beneficiază de o experiență deosebită la cafenele sau restaurante.

Serviciile de echipamente HORECA sunt concepute cu scopul de a ușura munca acestor industrii de ospitalitate și de a crea o experiență de neuitat pentru clienți.

Echipamentele HORECA sunt destul de diverse, ca de exemplu: pentru servirea și pregătirea băuturilor sau a alimentelor, dar și echipamente speciale pentru igienă, depozitare, refrigerare, mașină de spălat vase, cuptoare etc.

Acestea beneficiază de o multitudine de echipamente pentru a fi un serviciu de calitate superioară care nu dă greș și care are toate echipamentele corespunzătoare oricărui nevoie. În acest fel, aceste servicii au ajuns cunoscute și îndrăgite de aceste industrii.

Prin folosirea acestor echipamente de către aceste instituții, echipamentele HORECA oferă o performanță, o calitate superioară și o experiență care este de neegalat.

Echipamente Horeca pe o masa de restaurant

Satisfacerea nevoilor clienților și a industriei ospitaliere cu echipamentele HORECA

Serviciile de echipamente HORECA aduc un avantaj enorm pentru restaurantele, hotelurile sau cafenelele care folosesc acest echipament de înaltă calitate. Aspectele pe care trebuie să le urmezi pentru a vedea la ce te ajută echipamentele respective sunt următoarele:

  • Eficacitate operațională – există echipamente HORECA de actualitate și moderne, care sunt întreținute corespunzător, iar realizarea activităților se face într-un timp mult mai scurt, mai rapid și mult mai eficient.

Prin folosirea unui sistem automatizat care este proiectat pentru luarea comenzilor sau un POS, Point of Sales în engleză, luarea comenzilor se petrece mult mai repede. Clienții nu mai sunt nevoiți să stea la cozi infernale, iar fluxul de comenzi este mult mai mare și eficient. În acest fel, clienți vor fi satisfăcuți de serviciile oferite.

  • Noi modificări și o varietate mare a meniului – gastronomia este o industrie mare și diversă apreciată de o majoritate de oameni. Aceasta evoluează semnificativ, iar bucătarii trebuie să țină pasul cu aceasta și să vină cu schimbări semnificative pentru a atrage clientela.

Prin modificările noi pe care bucătarii le aduc meniului, vei beneficia de clienți noi și chiar de clienți care vor vrea să se întoarcă. Aceștia decid să se întoarcă datorită meniului versificat care le este oferit și multitudinii de produse alimentare din care au ce alege, iar prepararea acestora fiind de înaltă calitate.

  • Calitatea produselor este înaltă și productivitatea se desfășoară la maxim – cu ajutorul echipamentului HORECA mâncare se prepară mult mai ușor, produsele preparate având un gust fenomenal, prezentarea și textura fiind una de calitate superioară oricărui alt echipament folosit.

De exemplu, un cuptor de la HORECA va face alimentele să aibă un gust, o textură și o prezentare de milioane, care vor fi apreciate de clienți, aceștia având una din cea mai bună masă în experiența pe care o petrec la hotel sau restaurant.

  • Procesul de igienizare – clienții vor să primească preparatele într-o formă igienizată și sigură pentru a fi consumate. Prin folosirea echipamentelor HORECA, ca de exemplu: mașina de spălat vase, a cuptoarelor sau a echipamentului de refrigerare, poți să păstrezi alimentele în cele mai bune condiții.
  • Personificarea produselor – cu ajutorul echipamentelor HORECA, clienți beneficiază de produse personalizate. De exemplu, un aparat de cafea care este modern poate să regleze nivelul de măcinare a boabelor de cafea, dar reglează și temperatura apei pentru prepararea cafelei.

Cum intri în posesia echipamentului HORECA

Intrarea în posesia echipamentului este realizată sub multe forme. Însă, unele dintre alternativele pe care le poți lua în considerare sunt următoarele:

  • Cumpărarea echipamentului – achiziționarea acestui echipament este destul de complexă. Piața este plină de echipamente HORECA second-hand sau noi. Trebuie să-ți știi nevoile pentru care îl vrei, bugetul să fie unul stabilit și să te încadrezi în acesta, iar alegerea furnizorului să fie potrivită pentru tine.

Poți consulta mai mulți furnizori înaintea cumpărării unui echipament, astfel vezi mai multe prețuri și modele. După poți alege cu ce vrei să rămâi în final pentru afacerea ta, astfel încât raportul dintre preț și calitate să fie același.

  • Echipamentul închiriat – există companii care se ocupă cu închirierea echipamentului HORECA pe perioade de timp lung sau scurt. În acest fel, poți să alegi această variantă dacă consideri că nu vrei să achiziționezi un echipament datorită costurilor ridicate.
  • Leasing sau finanțarea echipamentului – acestea sunt opțiuni pentru momentul în care nu-ți permiți să plătești echipamentul, iar închirierea nu este alegerea potrivită. Cu ajutorul furnizorilor profesioniști care îți prezintă aceste metode de a beneficia de echipamentul HORECA, poți intra în posesia lui printr-un act de leasing care este o perioadă stabilită de timp sau prin plătirea lunară a unei rate pentru echipament.
  • Achiziționarea prin cooperarea cu operatorii HORECA – dacă restaurantul, hotelul sau cafeneaua ta face parte din asociații de operatori de la HORECA, atunci cumpărarea echipamentului prin această metodă poate să fie o alegere bună pentru tine.

Cu ajutorul acestei metode, achiziționarea echipamentului este mult mai eficient, prețul de cumpărare fiind unul mult mai mic, iar la mijloc poate exista și o negociere care să fie luată în considerare. Astfel, fiind un beneficiu pentru achiziționarea acestui echipament în modul acesta.

În acest mod, serviciile de echipamente HORECA oferă o experiență nemaipomenită pentru clienți, dar și pentru industria ospitalității care beneficiază de acest echipament de înaltă calitate.

0 Shares
You May Also Like