E-mail Marketing simplu și eficient

0 Shares
0
0
0

Marketingul prin e-mail este utilizat de foarte mult timp – și pentru un motiv întemeiat. Este cel mai direct și mai eficient mod de a vă conecta cu clienții dumneavoastră și de a-i transforma în clienți, câștigând în mod constant în fața celorlalte mijloace de publicitate online.

Ce este e-mail marketingul?

Marketingul prin e-mail este strategia de marketing digital extrem de eficientă de a trimite e-mailuri către potențiali și actuali clienți. E-mail-urile de marketing eficiente transformă perspectivele în clienți și transformă cumpărătorii care cumpără o singură dată în fani fideli, care fac ravagii.

Am acoperit cea mai mare întrebare – ce este marketingul prin email – dar nu am înțeles de ce marketingul prin email este atât de important pentru afacerea dvs. Să vorbim despre asta acum.

În ciuda creșterii social media și a mesajelor de e-mail spam nesolicitate (care nu este niciodată o strategie de marketing bună, apropo), e-mailul rămâne cel mai eficient mod de a transforma oameni în potențiali clienți și ulterior în cumpărători.

Există mai multe motive pentru care ar trebui să faceți din e-mail marketing una dintre prioritățile dvs. principale, dar iată primele 3:

1. Email-ul este canalul de comunicare numărul 1. Știați că cel puțin 99% dintre consumatori își verifică e-mailul zilnic? Nu se poate spune asta despre niciun alt canal de comunicare.

2. Sunteți deținătorul propriei liste. Pe orice platformă de socializare, contul dvs. (împreună cu toți fanii și postările dvs.) ar putea fi suspendat sau șters oricând, din orice motiv, fără notificare. Cu toate acestea, dumneavoastră sunteți deținătorul listei proprii de e-mailuri și nimeni nu poate lua aceasta de la dumneavoastră.

3. Email-ul se transformă mai bine. Oamenii care cumpără produse comercializate prin e-mail cheltuiesc cu 138% mai mult decât cei care nu primesc oferte prin e-mail. De fapt, marketingul prin e-mail are un ROI de 4400%. Este uriaș! Și dacă vă întrebați dacă social media se transformă și mai bine, gândiți-vă din nou: valoarea medie a comenzii unui e-mail este de cel puțin trei ori mai mare decât cea a social media.

E-mailul este pur și simplu cel mai bun mod de a face vânzări online.

Cum începem?

Vă întrebați cum să începeți cu e-mail marketingul? Marketingul prin e-mail este format din mai multe piese în mișcare, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie complicat. Cu toate acestea dacă simțiți că acest domeniu vă este peste mână ce de la Web Media Marketing vă stau alături cu soluții pentru promovarea afacerii dumneavoastră.

1.Începeți cu lista dumneavoastră. Este foarte ușor să începeți colectarea de potențiali clienți  imediat.

2.Adăugați un furnizor de servicii de e-mail. Există o mulțime așa ca ai de unde alege.

Creșterea listei de e-mailuri

Ceea ce fac majoritatea oamenilor atunci când doresc să construiască o listă de e-mailuri este să pună un formular pe site-ul lor web și să îi îndemne pe oameni să se aboneze la acel site. Din păcate, această strategie nu funcționează foarte bine, daca nu cunoști arta convingerii.

Pentru a vă crește lista de e-mailuri, trebuie să atrageți oameni cu o ofertă convingătoare. Ai nevoie de un „magnet”

Un magnet este ceva nemaipomenit pe care îl oferiți gratuit în schimbul unei adrese de e-mail. Nu trebuie să vă coste nimic pentru a oferi; majoritatea „magneților”sunt materiale digitale precum PDF-uri, fișiere audio MP3 sau videoclipuri pe care le puteți crea singuri, fără costuri.

Poate fi absolut orice doriți, atât timp cât oferă ceva gratuit la schimb cu adresa de email vizitatorilor dumneavoastră

Posibilitățile sunt infinite!

0 Shares
You May Also Like