Descopera cele mai uimitoare moduri de aranjamente cu utilizarea benzilor LED in casa ta

Descopera cele mai uimitoare moduri de aranjamente cu utilizarea benzilor LED in casa ta

0 Shares
0
0
0

Iluminatul cu tehnologia LED este cunoscut de aproape toata lumea. Poate veni sub multe forme, cum ar fi LED-uri unice, becuri, becuri cu halogen, benzi sau panouri integrate utilizate in lampi, decoratiuni de Craciun si alte aranjamente.

Popularitatea lor se datoreaza eficientei energetice semnificative si posibilitatilor largi de utilizare. Astazi vei regasi posibile aranjamente cu utilizarea benzilor cu led. Vezi cum pot schimba multe camere din casa ta cu ajutorul unui kit banda led RGB.

Iluminarea blaturilor de bucatarie cu benzi LED

Bucataria este un loc perfect pentru multe posibilitati de utilizare a benzilor LED. Petreci mult timp aici in fiecare zi, iar activitatile care se desfasoara acolo ar trebui sa aiba o cantitate mare de lumina. Aceasta sursa de lumina poate fi doar o banda led.

Primul loc perfect pentru a utiliza banda LED va fi iluminarea blatului de bucatarie sub dulapuri. Este un loc greu de iluminat cu lampa principala montata pe tavan. Utilizarea unei benzi speciale cu led intr-o banda de aluminiu va fi perfecta pentru acest loc. In functie de locatia in sine si de culoare, poti alege culoarea potrivita a luminii: calda sau rece.

Un alt loc poate fi iluminatul decorativ montat langa podea sau in dulapurile suspendate si sertare, care vor lumina ustensilele de bucatarie, condimentele sau aparatele de uz casnic.

Benzile LED sunt cele mai bune in amenajarile moderne, dar nu numai in bucatarii. Vezi unde mai merita sa le instalezi si cum pot decora interiorul casei tale.

Idei pentru benzi LED in bai

Baia este, de asemenea, una dintre cele mai frecventate camere din fiecare apartament. Activitatile de baza de aici necesita o lumina buna, dar nu neaparat orbitoare. Benzile cu LED vor fi modelele perfecte pentru bucatarie.

Pot fi montate deasupra oglinzii, la dus, sub cada si in multe alte locuri. Cu toate acestea, merita sa ai un design si o vizualizare specifice, deoarece ar trebui sa pregatesti in prealabil o instalatie electrica specifica.

De asemenea, iluminatul baii trebuie sa fie rezistent la conditiile adverse care prevaleaza acolo, cum ar fi umezeala, aburul, eventualele stropi si jeturile de apa. Daca decizi sa folosesti benzi LED, acestea trebuie protejate cu acoperiri adecvate, de exemplu silicon.

Iluminarea unui living modern cu ajutorul benzilor cu led

Se intalneste din ce in ce mai des, in casele oamenilor, in camera de zi, iluminare cu led. Cel mai adesea decoreaza tavane suspendate, picturi, adancituri sau mobilier. Exista multe posibilitati aici, deoarece pot fi folosite si benzi LED RGB.

Acestea iti vor permite sa luminezi tavanele si adanciturile in diferite culori – albastru, verde sau rosu. Datorita dimensiunii acestei camere, selectarea benzilor cu LED-uri ar trebui consultata cu un specialist sau electrician care va planifica in prealabil intreaga instalatie electrica.

Acestea nu sunt toate aplicatiile posibile ale iluminatului cu LED in apartament. Benzile cu LED-uri vor functiona bine si in dormitor, camera copiilor sau incaperile tehnice. Este o solutie de multi ani, asigurand o eficienta energetica ridicata, dar si atractivitate.

Si sunt din ce in ce mai des utilizate in case inteligente datorita posibilitatii de a le estompa, schimband culoarea si intensitatea luminii.

 

0 Shares
You May Also Like