Cum ar trebui sa iti alegi garsoniera sau apartamentul potrivit?

Cum ar trebui sa iti alegi garsoniera sau apartamentul potrivit?

0 Shares
0
0
0

Garsoniere – Mici, functionale si, mai presus de toate, accesibile. Unul dintre avantajele achizitionarii unei garsoniere, daca nu chiar cel principal, este pretul redus al acesteia, ceea ce o face o locuinta ideala pentru un segment al populatiei care nu poate face fata achizitiei care implica achizitionarea unui apartament.

Cu o suprafata de aproximativ 40 de metri patrati, acestea sunt de interes in principal pentru tinerii profesionisti si sunt de obicei folosite practic ca birou sau ca prima casa temporara.

Exista multi cetateni care nu isi pot permite sa cumpere un apartament, dar in prezent piata ofera mai multe solutii imobiliare care fac posibila gasirea de locuinte la preturi accesibile pentru aproape fiecare buzunar. Departe de tunurile traditionale sunt “mansardele”, mini apartamentele sau studiourile, case alternative care, desi nu sunt potrivite pentru toate tipurile de clientela, rezolva problemele de locuinte ale multor oameni.

In ciuda acestei varietati largi, exista o mare dereognisa cu privire la ceea ce este cu adevarat o garsoniera… O garsoniera este un mini apartament dotat cu baie, bucatarie si o camera de dormit/living. Unii folosesc garsonierele si ca spatiu de birou, pentru ca le ofera un cost redus al utilitatilor si de asemenea au toate conditiile si confortul unei case.

Garsoniere centru Craiova se ofera spre vanzare la pret avantajos multiple garsoniere, finisate complet, gata sa isi primeasca noii proprietari.

Cine poate cumpara o garsoniera?

Oricine isi doreste o locuinta pentru el sau de ce nu, un birou pentru afacerea proaspat deschisa. Apartamentele cat si casele pe pamant nu sunt la fel de accesibile la pret precum o garsoniera, tocmai din acest motiv, multe persoane aleg la prima optiune achizitionarea unui astfel de imobil.

De regula acest tip de locuinte sunt preferate de tineri, la inceput de drum si cu un buget mai restrans dar si de persoanele juridice ce cauta un spatiu primitor pentru un punct de lucru al afacerii lor.

Facilitati garsoniere

Avand un spatiu mult mai mic decat un apartament, garsonierele automat scad si consumul utilitatilor, astfel ajungand sa se plateasca sume mici la gaz, apa, curent etc.

Ofera dotare la fel ca in orice alt tip de locuinta: dispui de bucatarie, baie, hol cat si o camera pe care o poti folosi la dormit dar si ca living.

Intr-o garsoniera, caldura pe timpul iernii se pastreaza mai bine si mai mult timp, ceea ce iti ofera un confort termic perfect.

Majoritatea cladirilor noi ce ofera spre vanzare garsoniere, (garsoniere centru Craiova) vin la pachet cu finisaje interioare de exceptie, ceea ce te scuteste de alergatura dupa materiale si meseriasi care sa iti “aranjeze” casa.

Se poate mobila foarte repede o garsoniere. Avand nu mai mult de o camera, mobilierul va fi unul minimal, ceea ce inseamna si pastrarea banilor la buget…

Concluzii:

Alege si tu garsoniere centru Craiova daca iti doresti o locuinta doar a ta, la un pret mai mult decat accesibil, cu multiple avantaje precum locatia extrem de buna si cu siguranta te vei bucura de alegerea facuta multi ani de acum incolo!

Evalueaza spatiul.

In timpul tururilor de apartamente si acasa, aduceti un notebook sau o tableta pentru a inregistra detaliile proprietatii. Vopseaua are nevoie de improspatare? Aragazul arata ca din anii 1990? Exista vatamari vizibile? Cel mai bine este sa faceti fotografii cu ceea ce observati. Si cand vine vorba de daune, asigurati-va ca si proprietarul ia nota.

Luati in considerare facilitatile.

Ce este important pentru tine? O masina de spalat si uscator? O sala de sport comuna, locuri de parcare suplimentare sau spatii de depozitare?

Asigurati-va ca obtineti informatii despre taxele pentru animale de companie, costurile de constructie (apa, gunoi, intretinere), utilitati si servicii de internet si cablu. Toate acestea sunt sfaturi importante de luat in considerare atunci cand strangeti numerele.

Intrebati-va daca va puteti permite cu adevarat.

Inainte de a semna un contract, comparati proprietatile invecinate. Pretul este similar cu cel al altor inchirieri din zona? Daca este putin mai scump, include facilitati care  merita?

Apoi, este important sa va intrebati daca va puteti permite sau nu confortabil locul.

Aveti suficiente economii pentru a face fata chiriei daca va pierdeti slujba? In timp ce evaluati costul, bugetati si celelalte cheltuieli lunare. Daca raspunsul nu este favorabil, luati in considerare adaugarea unui coleg de camera in ecuatie.

Mutati-va rapid.

Cand incepeti cautarea de inchiriere, fiti pregatiti sa va deplasati rapid. Proprietatile vin si pleaca rapid. Asta inseamna ca atunci cand iti gasesti locul ideal, s-ar putea sa necesite o schimbare rapida – uneori mai putin de doua saptamani. Inainte de a incepe cautarea apartamentului, cel mai bine este sa aveti deja o parte din logistica (cum ar fi  companiile de mutare  selectate si cutii de carton achizitionate).

Tinand cont de toate aceste informatii va fi acum mult mai usor sa obtineti rezultatele dorite rapid si eficient, fara foarte mare bataie de cap, astfel incat sa obtineti cele mai bune rezultate.

0 Shares
You May Also Like