De ce sa alegi un ceas automat pentru barbati

De ce sa alegi un ceas automat pentru barbati?

0 Shares
0
0
0

Un asa-numit ceas „automat” este un produs tipic al ceasului traditional, care si-a vazut aparitia tehnologiei la sfarsitul secolului al XVIII-lea. Vanzarile de produse care includ acest dispozitiv au un mare succes.

Aceste ceasuri automate reprezinta, de asemenea, un apel estetic cu diverse culori si componente conform colectiilor si tendintelor. Acest tip de ceas se numara printre cele mai mari colectii de ceasuri majore sau case de lux.

Ce este un ceas automat pentru barbati?

Prin definitie, un ceas automat are un mecanism de bobinare care este automatizat. Purtatorul unui Ingersoll The Regent Model I00305B Automatic antreneaza miscari si astfel permite transmiterea unei forte pana la nivelul arcului ceasului. Prin acest proces mecanic, se spune ca ceasul este automat si nu necesita bobinare manuala.

Ceasurile automate reprezinta majoritatea modelelor comercializate pe aceasta piata. Ele traverseaza si se adapteaza la toate epocile.

Descopera selectiile de ceasuri din magazine si fa-i alegerea dintre diferitele modele: cadran dreptunghiular, curea neagra sau maro, curea din piele, componenta din otel etc. Exista o multitudine de ceasuri automate pentru barbati, al tau este sigur ca exista.

Avantajele ceasului automat pentru barbati

Mult mai mult decat o simpla bijuterie, ceasul automat pentru barbati are marele avantaj de a fi pur si simplu automat! Si da, faptul de a-l purta la incheietura mainii este mai mult decat suficient pentru a-l mentine pentru ca evita sa-i blocheze mecanismul sau „scheletul” cum se spune. Deci nu trebuie sa faci nimic.

Pentru cei care isi poarta ceasul automat zilnic, avantajul major, care nu este de neglijat, este, prin urmare, aproape lipsa de intretinere. Trebuie doar sa-l intorci prima data cand il utilizezi, apoi purtarea la incheietura mainii va face restul. Acestea sunt pentru luni intregi de utilizare fara sa iti faci griji cu privire la intoarcerea regulata.

Al doilea avantaj consta in aspectul sau! Purtat la incheietura mainii, iti ofera un stil unic, un aspect personalizat si sic in acelasi timp. Accesoriile pentru barbati sunt mai putin numeroase decat cele pentru femei: se limiteaza in general la o bratara, cateva bijuterii discrete si un ceas. Daca a fost folosit mai putin de ceva vreme odata cu aparitia telefoanelor mobile care indica ora, este un accesoriu care s-a impus inca o data in stilurile vestimentare de zi cu zi.

Ceas automat sau cuart: care este diferenta?

Pe piata exista doua tipuri de ceas: ceasul mecanic si ceasul cu quartz. Primul foloseste energia produsa in roti pentru a actiona mecanismul prin miscarile purtatorului sau, iar ultimul lucreaza cu energia electrica produsa de cuart.

Cele din cuart ofera optime de precizie pe intervalul de timp indicat in timp ce pe un ceas automat, ai pierdut cateva secunde pe zi. Cu toate acestea, ceasurile cu quartz se refera mai mult la domeniul de microelectronica decat la ceasornicarie. Modelele sunt schimbate frecvent deoarece nu pot fi reparate si sunt ieftine.

Daca preferi linistea sa iti folosesti ceasul fara sa iti faci griji pentru intretinerea lui, alege cu siguranta un ceas automat! Acesta este modelul care este realizat si gandit pentru tine!

0 Shares
You May Also Like