Ce tipuri de inele de logodna exista?

Ce tipuri de inele de logodna exista?

0 Shares
0
0
0

Stiati ca una dintre cele mai mari dorinte ale unei fete este aceea de a primi intr-o buna zi inelul de logodna de la baiatul pe care il iubeste?

Stiati insa si ca pentru un baiat sau un barbat, alegerea inelului de logodna potrivit, se poate dovedi a fi o misiune deosebit de complicata. In randurile care urmeaza vom aborda acest subiect, si veti descoperi de ce este dificil ca barbatii sa aleaga o asemenea bijuterie.

Cum alegeti masura potrivita

Aceasta este cea mai dificila sarcina pe care trebuie sa o indeplineasca un barbat care se afla in cautarea ineluli de logodna potrivit. De cele mai multe ori, barbatii se simt descurajati, datorita acestei proceduri.

Cei care intentioneaza sa cumpere un inel de logodna, pot fura din cutia de bijuterii a partenerei un inel, pe care sa il aiba pentru a afla masura. De preferat ar fi sa aleaga un inel pe care purtat des.

Daca aleg un inel nepotrivit pentru a afla masura, cu siguranta vor alege un inel mai mic sau mai mare, iar apoi, cel mai probabil vor accesa https://www.casa-amanet.com/cumparamargint, cu scopul de a afla cum pot sa vanda inelul de logodna pe care l-au ales, si care are masura gresita/

Tipuri de inele de logodna

Atunci cand insa vine vorba despre alegerea modelului de inel, consideram ca deja a fost trecut cel mai mare hop, si anume alegerea masurii potrivite. Barbatii care cauta inelul de logodna potrivit pentru partenerele lor, pot opta pentru un inel din argint.

Iata cateva tipuri de inele de logodna care pot reprezenta solutia potrivita pentru orice femeie:

Inele de logodna clasice

Aceste stiluri de inele de logodna, in mod evident exista in aproape orice magazin de bijuterii, atat online cat si offline (magazin fizic, din oras). Clasic in ceea ce priveste inelele de logodna, in mod evident nu inseamna plictisitor sau de baza. Aflati ca aceste stiluri de inele de logodna sunt deosebit de versatile, atemporale si pot fi prevazute cu diferite pietre pretioase, cu diferite forme de piatra, etc.

Inele de logodna cu trei pietre

Foarte multe femei adora inelele de logodna cu trei pietre, cu patru sau cinci pietre. Cu siguranta atunci cand vine vorba despre un inel cu trei pietre, piatra centrala va fi mai mare decat cele doua pietre de accent. Exista si modele in care toate cele trei pietre au dimensiuni similare.

Inel de logodna Halo

Un inel de logodna halo are piatra centrala intr-un cerc de diamante sau pietre pretioase, care se afla in jur.

Inel de logodna dublu Halo

Un inel de logodna dublu halo, se aseamana foarte mult cu un halo, dar este dublu in ceea ce priveste diamantele! Se poate sune ca un inel de logodna halo dublu, este considerat cea mai potrivita alegere pentru miresele care adora sa poarte bijuterii mari, statement.

Inel de logodna solitaire

Atunci cand vine vorba despre inele de logodna, clasicul suprem este inelul solitaire. Acesta este prevazut cu o singura piatra pretioasa sau semipretioasa.

Se poate spune ca acestea sunt cele mai indragite inele de logodna de catre femei, insa barbatii care intentioneaza sa isi surprinda partenerele cu o asemenea bijuterie, mai ales daca este prevazuta cu o piatra pretioasa, vor scoate o multime de bani din buzunar.

Inel de logodna cluster

Inelele de logodna cluster se impart in diferite categorii. Unele sunt pre vazute cu o piatra centrala, in timp ce in alte cazuri, pietrele au dimensiuni diferite.

Inele de logodna twist

Inelele de logodna care fac parte din aceasta categorie, sunt din ce in ce mai populare in ultimul timp, acestea pot fi considerate o metoda draguta prin care se ofera o actualizare contemporana pentru inelele solitare.

Inele de logodna vintage

In cazul in care viitoarele mirese sunt iubitoare ale stilului vintage, in mod evident se vor bucura sa primeasca un inel de logodna de epoca. In aceste conditii, ideea de a-i oferi un inel Art Deco, care reprezinta perioada de sfarsit a anilor 20-30, reprezinta o alegere ideala.

Un inel de logodna Art Deco poate fi prevazut cu pietre taiate in forme geometrice, cu motive fanate si care sa ofere o nota de culoare.

Tot pentru femeile care sunt adepte ale stilului vintage, alegerea unui inel de logodna in stilul Art Nouveau, este o solutie ideala. Atunci cand vine vorba despre asemenea inele, trebuie ales un model delicat, care are pietrele laterale in forma de petala de exemplu.

Exista asadar atat de multe stiluri de inele de logodna, astfel incat intr-adevar, este dificil de facut cea mai potrivita alegere. Cei care aleg un model neinspirat, (fie nu este potrivita marimea, fie inelul nu este pe placul viitoarei mirese), pentru a-si recupera banii cheltuiti, pot alege sa acceseze https://www.casa-amanet.com/cumparamargint, pentru a vinde bijuteria unei case de amanet online.

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de alcool

Tipuri de alcool

Oricine a vizitat vreodata un magazin alimentar sau a accesat 24drinks.ro, stie ca exista multe tipuri diferite de…
Mai mult