De ce sa alegi o turbosuflanta second hand

De ce sa alegi o turbosuflanta second hand?

0 Shares
0
0
0

O turbosuflanta second hand poate fi un inlocuitor excelent daca turbocompresorul prezinta semne de defectiune. Cu toate acestea, iti ofer diferitele avantaje si dezavantaje ale optarii pentru inlocuirea acestei componente vitale a blocului tau motor.

Este adevarat ca second – hand ofera tarife mai avantajoase, dar nu poti determina, de exemplu, perioada de utilizare si nici in ce conditii a fost supusa turbosuflanta second-hand. Pentru a-ti oferi mai multe detalii despre achizitionarea unui turbocompresor second-hand, sa definim ce este o turbosuflanta second-hand si ajungem prin a o diferentia de un schimb standard.

Ce este o turbosuflanta second hand?

Un turbo uzat este o parte a blocului motor care a fost deja folosit. In perioada de utilizare, turbo este un element care mareste artificial puterea motorului tau.

Este compus din trei elemente esentiale si anume, turbina, rulmentul si compresorul. A doua componenta este esentiala pentru a asigura lubrifierea intre celelalte doua componente si in special pentru a face posibila atingerea unor viteze mari de rotatie, mai mari de 200.000 de rotatii pe minut.

Turbina este antrenata de gazele de esapament, iar compresorul comprima aerul si il trimite inapoi la blocul motor pentru a-l supraincarca cu oxigen.

De ce sa cumperi o turbosuflanta folosita?

Cand cumperi turbosuflante Cluj sh, contribui la reutilizarea unei parti a unei masini. Intr-adevar, chiar daca a fost deja in functiune de o anumita perioada de utilizare, eviti sa fie aruncata pentru a-i da o a doua viata.

Aceasta reutilizare a turbocompresorului imbunatateste economia circulara. Intr-adevar, acest sistem face posibila cresterea eficientei utilizarii resurselor brute si reducerea impactului asupra mediului al deversarilor industriale. Cu alte cuvinte, cumparand o turbosuflanta sh, contribui la „ecologia industriala”.

Celalalt avantaj al achizitionarii unui turbocompresor uzat este sa o faci online. Eviti sa mergi la un depozit de masini si iti este livrata fara sa te misti.

Cum se instaleaza un turbo uzat?

Pentru a instala turbo-ul tau sh, iti oferim diferitii pasi de urmat. Nu ezita sa contactezi echipa de specialisti pentru mai multe informatii.

Locatia turbocompresorului

Odata ce ti-ai deschis capota, ar trebui sa cauti ceva care sa semene cu un „melc”. Intr-adevar, ai o piesa care aspira aerul exterior pentru a-l trimite inapoi la blocul motor. Aceasta intoarcere a aerului este accelerata datorita formei de „melc”.

Turbo-ul este de obicei situat langa filtrul de aer si galeria de evacuare. Aceasta locatie optimizeaza locatia dintre recuperarea aerului exterior si gazele de esapament din motorul tau.

Demontarea turbo a masinii tale

Inainte de a incepe sa iti dezasamblezi turbosuflanta, se recomanda sa consulti recenzia tehnica auto pentru vehiculul tau. Exista o alta solutie pentru a-ti scoate turbosuflanta: aceea de a merge la un service. Cu toate acestea, te va costa mai mult.

Demontarea piesei catalitice

In partea inferioara, un turbo este in general conectat la un catalizator. Pur si simplu, slabesti gulerul pentru a-l indeparta.

Demontarea circuitului de ulei

Un turbo trebuie lubrifiat constant. Ai astfel o admisie si o iesire de ulei pe care trebuie sa le demontezi.

Acesti pasi sunt, evident, generali si fiecare motor are specificitati pentru dezmembrarea turbocompresorului tau.

0 Shares
You May Also Like