De ce ai nevoie de un avocat in procesul de divort

De ce ai nevoie de un avocat in procesul de divort?

0 Shares
0
0
0

Esti in mijlocul unui proces de divort cu partenerul tau care a devenit mai complicat decat credeai? Dacă acesta este cazul dvs., este foarte comun să descoperiți că nu ajungeți la un acord reciproc și conflictul devine din ce în ce mai complex.

Acesta este motivul pentru care este atât de important să lăsați procedurile într-un proces de divort, astfel încât, în calitate de specialist în domeniu, să vă poată consilia și să vă ajute să obțineți un acord bun pentru ambele părți. Mai ales atunci când există copii în comun, a avea un profesionist care poate face lucrurile mult mai ușoare, ajută la evitarea faptului că procesul durează prea mult, astfel încât cei mici să sufere cât mai puțin posibil.

Importanța de a angaja un avocat la divort

Cu un avocat de divorț, vei fi capabil sa ajungi  la un acord reciproc, ceea ce face procesul de divorț rapid, simplu și economic. În multe cazuri, acest lucru împiedică procedura să devină un divorț contencios și să recurgă la mijloace judiciare. În acest moment, rolul avocatului este, de asemenea, fundamental.

Cu un avocat, nu va trebui să te ocupi direct de fostul partener, ceea ce este esențial pentru a ajunge la acel acord și pentru a nu înrăutăți lucrurile. In plus, vei fi sfatuit in legatura cu repercusiunile pe care le poate avea fiecare decizie pe care o iei. Ce altceva poate face un avocat la divorț pentru tine?

Intra aici si gaseste avocatul perfect pentru problema ta https://www.avocat-divort.com/.

  • Acordul de reglementare: acesta va fi elaborat dacă se ajunge la un acord reciproc, ținând cont de tot ceea ce marchează legea.
  • Nevoile copiilor împreună: se va concentra pe aspecte care afectează în mod direct bunăstarea copiilor, cum ar fi pensia sau custodia, și va consilia părinții cu sinceritate în această privință.
  • Utilizarea locuinței familiei: în acest caz, avocatul se va ocupa de tot ceea ce este legat de utilizarea casei, acordând o atenție deosebită lichidării regimului economic, distribuției activelor etc.
  • Ajutor cu procedurile judiciare: foarte necesar în cazul în care nu se ajunge la un acord și de a fi înainte de un divorț contencios. Depunerea procesului, răspunzând la proces, păstrarea clientului informat în toate etapele procesului, etc, sunt unele dintre lucrurile pe care un avocat bun divorț ar trebui să facă.
  • Avocatul, ca figură mediatoare mai ales în ultima perioadă, este un element cheie în ajungerea la un acord care poate satisface foarte mult toate părțile implicate; în acest fel, va permite soluționarea litigiului mai rapid și într-un mod mai economic pentru părți, exprimând în orice moment setul de condiții în favoarea sau împotriva fiecărei decizii care poate fi adoptată, ajungând astfel la o piesă cheie.
  • Dacă aveți nevoie de consiliere preventivă cu privire la acest lucru sau la alte aspecte sau, dimpotrivă, sunteți cufundat într-un proces de divorț judiciar, fa o întâlnire cu echipa noastră de specialiști și vă vom rezolva toate îndoielile in aceasta privinta.

De ce recurg oamenii la divort?

Cand descoperi ca testezi in mod constant cat de departe poti impinge casnicia ta inainte de a se spulbera complet, joci la ruleta la divort. Sunny Joy McMillan, autoarea cartii Unhitched spune ca odata ce incepi sa incerci sa impingi pragul sotului tau, este posibil ca in mod subconstient sa vrei sa termini lucrurile, dar sa-ti fie frica sa faci miscarea.

De exemplu, daca va lasati computerul deschis pentru un schimb de e-mail nepotrivit (a se citi: flirtator), este posibil sa sperati in secret ca sotul dvs. il va gasi, astfel incat sa initieze o conversatie despre motivul pentru care flitrati cu altii.

Nu vorbim de zgomotul iubirii. Ne referim la stresul cu cresterea frecventei cardiace. Daca ai o reactie fizica negativa atunci cand sotul tau intra in camera, este important sa fii atent la ceea ce iti spune corpul tau, spune McMillan.

Pe aceleasi linii, daca inima iti devine grea si stomacul se incordeaza de fiecare data cand te gandesti sa ramai in casnicie, corpul tau iti anunta ca ar putea fi timpul sa pleci. „Creierul nostru ne poate minti”, spune McMillan. „Corpul nostru, pe de alta parte, este cel care spune adevarul incoruptibil”.

Daca simti ca vei fi respins daca sotul tau vede „tot” ceea ce esti, este imposibil sa fii intr-o relatie implinita, spune Lauren Lake, expert in relatii si judecator al tribunalului de paternitate.

Retelele sociale produc de obicei o versiune extrem de editata a vietii noastre. Este, de asemenea, un spatiu in care este usor sa creezi o iluzie, ascunzand realitatea unei casnicii nefericite. Potrivit lui Morris, atunci cand tu sau partenerul tau incepeti brusc sa distribuiti in exces pe retelele sociale, este de obicei o incercare de a acoperi adevarul. Sa simti in mod constant nevoia de a arata lumii cat de grozava este relatia ta – cand, in realitate, stii ca nu este – poate fi un semn ca lucrurile se destrama.

0 Shares
You May Also Like