Top jocuri Realitate Augmentata pentru Android si iOS

Top jocuri Realitate Augmentata pentru Android si iOS

0 Shares
0
0
0

Jocurile cu realitate augmentata devin lideri in industria jocurilor. Astazi, acesta nu mai este un concept de lux. Jocurile RA permit ca utilizatorul sa lupte cu extraterestrii, sa captureze creaturi fantastice si sa protejeze regii din lumea reala.

Toate acestea sunt posibile fara echipamente extrem de costisitoare – doar un smartphone sau o consola capabila de RA. Pentru astfel de jocuri aveti nevoie de un telefon bun, deci recomandam reparatii Samsung Bucuresti.

Jocurile de aventura RA sunt cel mai interesant gen de jocuri cu realitate augmentata. Folosesc harti si locatii din lumea reala in mediul de joc, combinandu-le cu povesti unice, creaturi fantastice si misiuni uimitoare. Folosind un smartphone cu GPS, jucatorii se pot deplasa si pot efectua diverse sarcini. Aceasta este o oportunitate grozava de a combina lumea inventiei cu realitatea.

  1. Pokemon GO

Legendarul proiect Niantic a facut ca jocurile cu realitate augmentata sa fie populare in randul a milioane de utilizatori si continua sa creasca. Nostalgia jucatorului a pastrat Pokemon GO si mai multe recorduri Guinness si a asigurat profituri uriase pentru companie. Rolul acestui joc RA in aducerea acestui tip de joc la milioane de utilizatori este greu de invins.

Pokemon GO este un joc de aventura pentru mobil care plaseaza campul de lupta intr-un mediu real si suprapune obiecte virtuale animate peste realitatea utilizatorului. Milioane, daca nu miliarde, de Pokemoni au fost prinsi din anul 2016. De atunci, au fost adaugate multe alte functii, cum ar fi ligi de lupta, turnee Pokedex, batalii de invazie, retele sociale etc. Oricine se poate distra cu acest joc!

  1. Neyon Clash

Un paintball virtual sau doar un joc mobil cu activitate fizica reala si lucru in echipa? Neyon Clash de la Reaktor Berlin este totul intr-un singur loc. Acesta este un joc RA multiplayer nou si promitator care promoveaza activitatea fizica si sociala. Caracterul jucatorului din aplicatie este legat de actiunile sale in realitate, vizibile pentru toti participantii, cu scopul de a apuca adversarul si de a ocupa zona.

Cand utilizatorul incepe un joc, poate decide daca creaza mai intai harta sau incepe jocul cu prietenii intr-un timp foarte scurt. Modurile de joc includ: Clasic, Dominatie, King of Things  si Capture the Flag. Neyon Clash poate fi setat in 6 limbi (engleza, germana, franceza, rusa, poloneza si hindi) si necesita Android 5.0/mai nou, iOS 9.0/mai nou. Versiunea finala a fost lansata in anul 2021.

  1. Jurassic World Alive

Un joc mai captivant decat Pokemon Go? Ei bine, acest joc este perfect pentru un iubitor de animale salbatice preistorice. Utilizatorul poate explora locatiile din jurul sau pe harta si poate intalni mamuti, velociraptori si pterozauri. Scopul jocului este de a colecta suficiente obiecte si de a crea propriul rapitor impreuna cu alti jucatori. Daca utilizatorul vrea sa concureze, poate lupta cu alte creaturi in PvP, in timp real.

Mecanica jocului este bine realizata, iar factori precum viteza, lovirea si colectarea proviziilor fac experienta de joc mai incitanta. Dar, de asemenea, utilizatorul trebuie sa infrunte dinozaurii mai puternici si periculosi decat ai sai. Jocul este gratuit, dar ofera posibilitatea de a cumpara lucruri si de a deveni membru VIP.

0 Shares
You May Also Like