Cum se utilizeaza pila de unghii?

Cum se utilizeaza pila de unghii?

0 Shares
0
0
0

Atentie, premisa noastra a fost sa va spunem cum sa fie facuta pilirea corecta a unghiilor cu gel fara a deteriora patul unghiei. Din acest motiv, este foarte important sa va explicam cum sa utilizati corect pila. Sa incepem! Asezati partea plata a pilei pe varf.

Atunci cand se pileste dinspre lateral spre centru, trebuie sa mentineti intotdeauna scula perpendiculara pe varf pentru a evita slabirea acesteia la pilire. Daca lucrati cu pila inclinata de sus in jos, subtiati prea mult unghiile. Daca acestea sunt deja foarte subtiri, pastrati pila plata si inclinati putin de jos in sus.

In ultimul pas, puteti termina lucrarea tinand pila paralela cu cealalta parte a unghiei. Deplasati-o de la varf (de la care este perpendiculara) spre partea opusa celei cu care ati inceput, asigurandu-va ca ramane paralela cu marginea. Ridicati pila de unghii atunci cand trebuie sa efectuati urmatoarea trecere.

Deoarece nu ar trebui sa mutati niciodata pila printr-o miscare brusca, indepartati-l complet si aduceti-l inapoi la punctul de plecare la fiecare trecere.

Cum sa pilesti unghiile in forma de migdale?

Pentru a obtine forma de migdala, partile laterale trebuie sa fie slefuite pana la o forma rotunjita, cu o usoara varfura. Obiectivul de care trebuie sa se tina cont este de a slefui laturile astfel incat sa fie cat mai paralele posibil si sa nu se creeze denivelari pe niciuna dintre parti. Pentru a obtine acest efect, lungimea unghiei trebuie sa fie de cel putin 2/3 centimetri.

Cum sa pilesti unghiile scurte?

Unghiile scurte trebuie slefuite cu atentie pentru a evita slabirea prea mare a patului unghial si compromiterea cresterii din nou a unghiei. Asadar, nu exagerati cu forta, crezand ca, cu o unghie scurta, daunele sunt mai mici. Nu este asa! Din acest motiv, este recomandabil sa le inmuiati si sa le corectati forma inainte de a utiliza fisierul. In acest fel, evitam deteriorarea unghiei prin miscari incorecte la varf.

Cum sa obtineti unghiile patrate?

Incepeti prin a slefui partea de mijloc a unghiei, facand miscari, de la dreapta la stanga sau invers, dar niciodata inainte si inapoi. Riscul este de a deteriora unghia. Trebuie sa continuati sa slefuiti pana cand unghia este perfect dreapta. Cand sunteti multumit de rezultat, incepeti sa definiti marginile exterioare si colturile.

Acestea trebuie sa fie drepte si paralele intre ele. Pentru a preveni ruperea coltului unghiei, este esential ca unghiile sa fie puternice si dure. Unghiile patrate tind sa se rupa sau sa se ciobeasca usor, mai ales daca colturile exterioare sunt ascutite.

Din acest motiv, este intotdeauna preferabil sa se mucegaiasca colturile exterioare. Dupa ce ati facut si acest lucru, folositi un tampon pentru a indeparta micile imperfectiuni si o periuta de dinti pentru a indeparta praful de pe unghie.

Cum sa obtineti unghiile rotunde?

Unghiile in forma ovala sunt perfecte pentru a incuraja cresterea si pentru a mentine unghiile in stare buna. Aceasta este cea mai potrivita forma, deoarece scade riscul de rupere. Unghiile ovale sunt rotunjite simetric la varf. Depunerea trebuie sa se concentreze in special pe laturile extreme, care trebuie sa fie ascutite pentru a obtine un varf oval.

0 Shares
You May Also Like